συζητήσεις για οτιδήποτε άλλο άσχετο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 23 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 336
    Senior Member
    Το πίνουν οι γονεις μου φανατικά. καταναλώνουν τις άπειρες ποσότητες!
    ανθυιγεινό δεν είναι σίγουρα.δεν ξέρω τι υπόσχεται,οι γονείς μου πάντως που ειναι λεπτοι δεν έχουν αδυνατήσει.

Senior Member
    α οκ!! λένε ότι είναι διουρητικό και καλα ότι φέυγουν τοξίνες κτλ... αλλά φοβάμαι μην ανοιγει η όρεξη!! θα το δοκιμάσω αν είναι αυτές τις μέρες και θα σας πω!!

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΓΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΚΕΡ ΕΙΝΑΙ Η 3 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕDIT PROFILE ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ!!!

Senior Member
    Marry Poppins, σ'ευχαριστω για τις συμβουλες, προσπαθω να μην ακουω κανενα μονο τη φωνη της καρδιας μου και της ψυχης μου!
    Το λινεα εμενα δεν μου πολυαρεσε 1-2 φορες που το ηπια γιατι ειναι στυφό!:crazy:

Senior Member
    σήμερα συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ πιο οικονομική η δίαιτα!!!!! χωρίς delivery και γενικά junk φαγητά 1 χαρά οικονομία κάνουμε!!! :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Marry Poppins
    σήμερα συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ πιο οικονομική η δίαιτα!!!!! χωρίς delivery και γενικά junk φαγητά 1 χαρά οικονομία κάνουμε!!! :thumbup:
    οντως!!! αυτο το παρατηρησα και γω

πανε τα μιλκο, τα κρουασαν, τα ετοιμα κατεψυγμενα γευματα. χαλαρα ειναι οικονομικη η διαιτα

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Marry Poppins, σ'ευχαριστω για τις συμβουλες, προσπαθω να μην ακουω κανενα μονο τη φωνη της καρδιας μου και της ψυχης μου!
    όλοι σύμφωνα με αυτό το μότο πρέπει να ζούμε!!!

Senior Member
    μμμμ οπότε και εμείς δεν κάνουμε δίαιτα βρε κορίτσια!!! απλά προσαρμοζόμαστε στην κρίση
    ακούγεται καλύτερο ε? lol

Senior Member
    Originally posted by click
    welcome back!:starhit:

πως τα πας με τη διατροφη?
    με το περπατημα?
    ΚΑΛΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ Ι ΩΡΑ.ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Κ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ Κ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΜΟΧΩΡΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑ-ΞΕΚΙΝΗΣΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΧΑΖΟΛΟΓΟΥΣΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.

Senior Member
    είδε κανείς το inception????θέλω να μου εξηγήσει κάποιος αυτό για το χρόνο και τη λήθη στο όνειρο. δεν κατάλαβα γιατί υπήρχε κίνδυνος να ξυπνήσει κάποιος γερασμένος,κ πως περνούσαν τα χρόνια κτλ κτλ.

Senior Member
    το ειδα εγω!
    απο οτι καταλαβα ο χρονος σε καθε επιπεδο κυλουσε διαφορετικα,δηλαδη οσο πιο βαθια πηγαινες τοσο πιο αργα κυλουσε ο χρονος με σημειο αναφορας το αρχικο επιπεδο.εμενα προσωπικα με ψιλοαπογοητευσε η ταινια.

Senior Member
    ε εγώ πονοκεφάλιασα λίγο σε κάποια φάση κ σε κάποια φάση από τη πολύ προσπάθεια να καταλάβω τι γίνεται με πήρε κ ο ύπνος για κάτι δευτερόλεπτα. πάντως πολύ εφέ κ ιστορία.πάω στοίχημα οτι για τους άνδρες αυτή η ταινία είναι απόλαυση!

Senior Member
    θέλω κουτσομπολιό τύπου life style.

Senior Member
    χαχα!!!
    ειμαι αρκετα πισω τωρα τελευταια....
    να σκεφτω....
    α! αυτος που επαιζε στο παρα 5 τον υπαλληλο της Νταλιας (το μικρο μου πονυ :starhit ειναι ομοφυλοφιλος.
    τον ειδα το καλοκαιρι στη μυκονο με τον φιλο του.... επισης ειδα και τον ρεμο με την καινουρια του κοπελα και καλα αλλα δεν το πιστευω,σιγουρα στημενο οπως και με τη μακρυπουλια.

Senior Member
    ααααααααααα επισης ειχε ερθει και η αλεξανδρατου στο μερος απο οπου καταγομαι και εμεινε σε ενα ξενοδοχειο για ενα βραδυ το οποιο το εχει ενας φιλος.... χαρακτηριστικα μου ειπε οτι αν σταματησουμε να μαθαινουμε νεα της σε 2-3 χρονια θα σημαινει οτι ειναι σε κανα ψυχιατρειο γιατι απο τα πολλα ναρκωτικα το εχει καψει ΤΕΛΕΙΩΣ.

Page 7 of 23 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast