συζητήσεις για οτιδήποτε άλλο άσχετο - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 23 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 336
    Senior Member
    καλα το φαρμακειο αστο γιατι και οι τιμες.. φαρμακειο θα ειναι!
    θα κοιταξω και στα hondos τι παιζει
    θενκ γιου μαιρη!:starhit:

Senior Member
    xameno oneiro σου ηρθε το u2u μου/ Σου απαντησα, φιλακια

Junior Member
    Originally posted by Noele
    osoi exoun diabasei to koritsi me to tatouaz lene akrivws ta idia me ton loustam... den theloun na to afhsoyn...

to "nhsi" htan poly wraio

gia osous antexoun "to louloudi ths erimou" einai sygklonistiko...
    τελειο το νησι.....τα αλλα δυο τα εχω δει στη μεταφορα τους στον κινηματογραφο....το κοριτσι με το τατουαζ ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο απο την τριλογια.το λουλουδι της ερημου ειναι πολυ σκληρο,ειδικα αν εισαι γυναικα.

Senior Member
    διακοπη τσιγαρου και διαιτα δεν πανε με τιποτα μαζι!

πηγα πριν 2 μερες για καφε στον πυργο του ΟΤΕ οπου φυσικα δεν επιτρεπεται το καπνισμα. τρελη καταπιεση. οση ωρα δεν μπορουσα να καπνισω, σκεφτομουν το φαι! χάλια μαυρα...
    μου επιβεβαιωθηκε η σκεψη οτι ειναι η χειροτερη στιγμη για να κοψω το καπνισμα.
    και τελικα η θέα απο τον πυργο δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο........

ασχετο, πηρα φιλτρακια(πιπακια) για τσιγαρα, για να γλιτωνω μερος της πισσας τουλαχιστον! μια χαρα ειναι και πολυ βολικα. να τα δοκιμαστε οι καπνιστες/καπνιστριες

Senior Member
    δίαιτα με διακοπή καπνίσματος θα συμφωνήσω νοτ βερι γκουντ αιντια! το λένε και οι γιατροί ακόμα. βέβαια όχι οτι επειδή κόβεις το φαί να αυξάνεις το τσιγάρο όπως κάνω εγώ αλλά δεν μπορούν να περιοριστούν κ τα δύο.πάντως μια γνωσστή μου έκανε το εξής για να κόψει το κάπνισμα.2 κόλπα.
    1) πήρε μια ταμπακέρα κ κάθε μέρα έβαζε μέσα ένα τσιγάρο λιγότερο
    2) κουβαλούσε ένα αρωματάκι μαζί της με έντονη μυρωδιά.όταν μοιρίζουμε κάτι έντονο η διάθεση για τσιγάρο κόβεται

Senior Member
    πολυ καλο ακουγεται
    θενξ βουλιανα!
    δε με βολευει η ταμπακερα αλλα αμα ειναι να βοηθησει στη μειωση, αξιζει η δοκιμη!

Senior Member
    Originally posted by click
    διακοπη τσιγαρου και διαιτα δεν πανε με τιποτα μαζι!

πηγα πριν 2 μερες για καφε στον πυργο του ΟΤΕ οπου φυσικα δεν επιτρεπεται το καπνισμα. τρελη καταπιεση. οση ωρα δεν μπορουσα να καπνισω, σκεφτομουν το φαι! χάλια μαυρα...
    μου επιβεβαιωθηκε η σκεψη οτι ειναι η χειροτερη στιγμη για να κοψω το καπνισμα.
    και τελικα η θέα απο τον πυργο δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο........

ασχετο, πηρα φιλτρακια(πιπακια) για τσιγαρα, για να γλιτωνω μερος της πισσας τουλαχιστον! μια χαρα ειναι και πολυ βολικα. να τα δοκιμαστε οι καπνιστες/καπνιστριες
    από που πήρες φιλτράκια πιπάκια να πάω κεγώ να πάρω. καπνίζω η σλιμ τσιγάρο η στριφτό μπορώ να τα χρησιμοποιήσω!
    μία φορά στον πύργο του οτέ είχα χάσει τη τσάντα μου γιατίτην είχα βάλει αφηρημέν σε άλλη καρέκλαπίσω μου που γύριζε σε άλλο κύκλο κ τελικά την βρήκα απέναντι.χιχι.ακόμα γυρίζει?

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    [από που πήρες φιλτράκια πιπάκια να πάω κεγώ να πάρω. καπνίζω η σλιμ τσιγάρο η στριφτό μπορώ να τα χρησιμοποιήσω!
    ερώτηση ήταν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω???

Senior Member
    απο περιπτερο. τα 10 εκαναν 60λεπτα, ενα κουτακι. το καθε πιπακι κραταει για περιπου 8-10 τσιγαρα, αν καπνιζεις ελαφρια (λιγοτερη πισσα) μπορει να κρατησει και παραπανω.

δεν ξερω αν βγαινει μεγεθος για σλιμ, ηθελα να ρωτησω για να παρω στην αδελφη μου, αλλα το ξεχασα.
    παντως σε στριφτο δε νομιζω να στεκεται.

για να ξεφορτωθεις λιγη πισσα αντι να μπει στα πνευμονια, αξιζει τον κοπο να κανεις το νορμαλ μεγεθος, αν δε βγαινουν φιλτρακια και για σλιμ.

καποια περιπτερα δεν εχουν. αυτο στο υψος της ΧΑΝΘ, πριν το συντριβανι εχει σιγουρα.

επισης, το περιπτερο πριν την καφετερια ηλιος, στο ψητοπωλειο "ψησου" εχει φλιτρακια, λιγο πιο ακριβα. στα 70λεπτα

Senior Member
    a ok thanks!!! θα τα δοκιμάσω!!

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    μία φορά στον πύργο του οτέ είχα χάσει τη τσάντα μου γιατίτην είχα βάλει αφηρημέν σε άλλη καρέκλαπίσω μου που γύριζε σε άλλο κύκλο κ τελικά την βρήκα απέναντι.χιχι.ακόμα γυρίζει?
    ακομα γυριζει, με πολυ αργο ρυθμο, αλλα γυριζει. πλακα ειχε που κατσαμε απεναντι απο την πορτα και οταν ηταν να φυγουμε την ειχαμε χασει :P

απο κατω, πριν ανεβουμε, δε φαινοταν οτι γυριζει

Senior Member
    καλο μηνα συμφορουμητες και συμφορουμιτισσες!!!
    να περασουμε ενα φανταστικο οκτωβρη γεματο ονειρα και στοχους και πορεια μονο προς τα μπροστα!!!!

καλο μηνα σε ολους μας!
    λατρευω το φθινοπωρο

Senior Member
    καλό μήνα!!!!

Senior Member
    Καλο μηνα με ενα τεραστιο χαμογελο!
    Η ζωη ειναι ομορφη!!!!

click μου, ο γατουλινος ειναι δικος σου;

Senior Member
    Originally posted by click
    ...ενα φανταστικο οκτωβρη γεματο ονειρα και στοχους και πορεια μονο προς τα μπροστα!!!!
    καλό μας μήνα!! και μακάρι click μου απο εδω και πέρα να κάνουμε βήματα μόνο προς τα μπρος!!!! :thumbup: στο χέρι μας δεν είναι τις περισσοτερες φορές εξάλλου?!?!

Page 9 of 23 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast