Results 286 to 300 of 336
-
23-03-2011, 21:57 #286
http://www.otherside.gr/2011/03/gynaikes-funny-video/
Υ.Γ. βλεπετε "πλακα κανεις" ?
- 23-03-2011, 23:52 #287
ειναι κορυφαία σειρά!!!
19-04-2011, 21:58 #288
"Η επισκεψη του τρομου part 2674"
Φοραει γκρι ανοιχτη φορμα. Χρωμα ψυχρο, συντηρητικο και αποκρουστικο μαζι. Τουλαχιστον επανω του.
Απο τοτε που εκοψε το τσιγαρο εχει μονiμως ενα κομπολοι στο χερι, του οποιου ο ηχος δεν συνηθιζετε οση ωρα και αν περασει. Ειναι στρατιωτικα κουρεμενος, και παντα ξυρισμενος.
Το υφος του ξερολα πρεπει να το εχει εκ γεννετης. Εν αρχη ειναι ο λογος του. Δεν δεχεται την αντιθετη αποψη και θα κανει οτι περναει απο το χερι του μεχρι να κουνησεις το κεφαλι σου συγκαταβατικα και να πεις οτι συμφωνεις μαζι του.
Καποιος, καπου, καποτε, του χει πει οτι εχει ταλεντο στο να διηγειται ιστοριες. Μετα το πρωτο τυπικο 15λεπτο "τι εγινε, πως πας, τι αλλα νεα", παιρνει φορα και δεν σταματαει! Μια λεξη μονο, ενα μικρο ερεθισμα, του αρκει για να σου εξιστορησει οτι σχετικο υπαρχει καταγεγραμμενο στην μνημη του.
Μιλαει με λεπτομερειες. Θελει να σου πει για παραδειγμα οτι χθες, αργα το βραδυ λιγουρευτηκε να φαι ενα παγωτο αλλα δεν καταφερε να βρει:
"Που λεεεεες. Εχω αραξει στον καναπε, κανω ζαπινγκ, δεν εχει τιποτα, ειμαι ετοιμος να παω να την πεσω και βλεπω ξαφνικα μια σκηνη στοοοο...που ηταν γαμωτο....εεεεεε...κοιτα τωρα κολλησα..πφφφφ τελος παντων η στο αλτερ η στο σταρ θα σε γελασω, που δειχνει μια γκομενα και τρωει ενα πυραυλο και πως μου την εδωσε ρε συ και λεω παω να βρω παγωτο. Ντυνομαι επι τοπου που λες μπαινω στο αμαξι και λεω να παω στην βενιζελου που εχει πολλα περιπτερα δεν μπορει λεω θα πετυχω ενα ανοιχτο. Eν τω μεταξυ δεν εχω και βενζινη ασε. Περναω απο το πρωτο κλειστο. Οκ λεω προχωραμε. Δευτερο κλειστο. Ωπα λεω τι εγινε δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Το τριτο, αυτο που ειναι ρε συ διπλα απ την σταση του λεωφορειου, που περναει απο εκει το 646 και το 973, μπραβο, ηταν ανοιχτο! Φρενα ο δικος σου εδω ειμαστε λεω. Ηταν εκει ο τετοιος ρε, οοοοοοο που ειχε παλια το μινι μαρκετ στην μεταξα, που το δωσε και τωρα ειναι πα******δικο, τελος παντων, μακης, σακης κατι τετοιο. Επ του λεω τι κανουμε; Τα παγωτακια απο εκει ε; Και τι μου λεει ρε συ...... Δεν εχω! Μα καλα του λεω το ψυγειο το εβγα τι εχει μεσα; Νερα και αναψυκτικα μου λεει..... Μιλαμε για τρελη ξενερα. Του λεω στην βενιζελου διανυκτερευει κανεις αλλος; Οχι μου λεει μονο εγω! Ενταξει του λεω καλα. Τα παιρνω στο κρανιο βαζω μπρος φτανω σπιτι και τι κανω; Πιανω το γαλα, παιρνω και μια μπανανα, τα ριχνω μια στο μπλεντερ μαζι με παγο και εφτιαξα ο δικος σου ενα μιλκσεηκ σκετο ποιημα λεμε χαχαχαχαχαχαχαααχαχα....."
Φυσικα, οπως καταλαβαινεις, θα πρεπει να τον κοιταω, να προσποιουμαι οτι εχει ενδιαφερον η ιστορια του, να δειχνω οτι εχω την σχετικη αγωνια για την τελικη εκβαση και να χαμογελαω στο τελος.
Μετα απο αυτο, η μηχανη αναζητησης του εγκεφαλου του θα τον οδηγησει στο επομενο αποτελεσμα και απο την στιγμη που σου αρεσε η πρωτη ιστορια (αφου παρακολουθουσες με κομμενη την ανασα και το διασκεδασες τοσο πολυ) θα ακουσεις τωρα και την δευτερη, που ειναι παρομοια, αλλα αντι για παγωτο εχει καρπουζι και εκτυλιχθηκε ενα καλοκαιρι σε καποιο νησι... Κατσε να δεις πιο ηταν.........
Σημερα το μενου ειχε μια εκπομπη του αντ1 που κανουν φαρσες σε καφετεριες και για την οποια εκανα το λαθος να πω οτι δεν την εχω δει ποτε... Ας προσεχα. Τωρα γνωριζω ολα τα επεισοδια. Με λεπτομερειες.
Το κεφαλι μου ειναι ετοιμο να εκραγει. Θελω να βγω στο μπαλκονι και να ουρλιαξω, μηπως μαζι με την κραυγη, φυγει και ολη αυτη η αχρηστη πληροφορια που μαζευτηκε σημερα.
19-04-2011, 22:20 #289
Χααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α
Με συγχωρεις που γέλασα με τον πόνο σου ε, καταλάθος:blush:...καταβάθος συμπασχω:lol:
19-04-2011, 22:25 #290
Γελα κυρια μου, γελα μαζι μου.... γκρρρρρρρ!!!!
19-04-2011, 23:24 #291
καλοπερασες σα να λεμε!!!
αντε με γεια σου κ περαστικα σου :tumble:
07-05-2011, 22:15 #292
Originally posted by mitsokolo
εχω βαρεθει να τους ακουω ολους να κλαιγοντε για τα λευτα. αχαριστια φουλ που μου βιδωνει τον εγγεφαλο!
αλλοι δεν εχουν καθαρο νερο να πιουνε , μια μπουκια ψωμι, μια γωνια να κοιμηθουνε! και εσεις κλαιγεστε που δεν μπορειτε να πατε διακοπες και να παρετε το σουπερ ουαου καινουριο μοντελο κινητου με 800 ευρω.
σταδιαλα πια! ξυπνηστε!απο που πανε στον αγυριστο;;; :saint2: μηπως να πεσω για υπνο να μου περασει;
17-05-2011, 18:06 #293
Επειδή δε βρήκα το "Μαγειρικές αλχημείες", ας ρωτήσω εδώ:
Βοηθήστε σας παρακαλώ την άσχετη... Προσπάθησα να κάνω μαρμελάδα φράουλα. Το αποτέλεσμα κρυώνει στην κατσαρόλα και είναι ένα πηχτό σιρόπι με ολόκληρα κομμάτια φρούτου μέσα. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Για να έχει την υφή της μαρμελάδας, αφού κρυώσει, να το πολτοποιήσω στο μούλτι? Ή μήπως ξέμεινα με ένα είδος γλυκού του κουταλιού?
17-05-2011, 18:20 #294
Οχι πως ειμαι και expert στις μαρμελαδες αλλα η μαμα μου κανει χρονια σπιτικες μαρμελαδες, και η δικη της μαρμελαδα φραουλα εχει κομματια φρουτου μεσα. καπως ετσι http://www.varbak.com/%CF%86%CF%89%C...85%CE%BB%CE%B1
17-05-2011, 18:25 #295
ωχ Παναγιτσα μου στηλε κανα βαζακι εδω στη γκαστρωμενη καλεεεεε :lol: :lol: :lol:
17-05-2011, 18:25 #296
Αν τη θες χωρις κομματια δεν θα τη βαλεις ολοκληρη τη φραουλα ή κομματακια να βρασει αλλα θα την ψιλοπολτοποιησεις πριν βρασει. κοιτα εδω αν θες.εχει και φωτο στα δεξια. http://www.sintagespareas.gr/sintage...tml#mb_inline1
17-05-2011, 18:26 #297
Ευχαριστώ πολύ!!
Και η δική μου κάπως έτσι δείχνει, αλλά ανησύχησα, γιατί τα κομμάτια είναι αρκετά μεγάλα. Πάντως από γεύση και άρωμα σκίζει!
Και έδεσε και καλά, γι' αυτό θα λυπόμουν πολύ να την πετάξω. Και πάλι ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
17-05-2011, 18:26 #298
Originally posted by fae!_prits_
Originally posted by mitsokolo
εχω βαρεθει να τους ακουω ολους να κλαιγοντε για τα λευτα. αχαριστια φουλ που μου βιδωνει τον εγγεφαλο!
αλλοι δεν εχουν καθαρο νερο να πιουνε , μια μπουκια ψωμι, μια γωνια να κοιμηθουνε! και εσεις κλαιγεστε που δεν μπορειτε να πατε διακοπες και να παρετε το σουπερ ουαου καινουριο μοντελο κινητου με 800 ευρω.
σταδιαλα πια! ξυπνηστε!απο που πανε στον αγυριστο;;; :saint2: μηπως να πεσω για υπνο να μου περασει;
θα σε κανονισω ως κουμπαρα προς κουμπαρο! :P :P:bisou:
17-05-2011, 18:27 #299
Γκαστρωμένη, ψιτ, όλη η κατσαρόλα για πάρτη σου!!! Ποιο βαζάκι λέμε τώρα...
17-05-2011, 18:28 #300
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
εγώ που φτιάχνω μαρμελάδα φράουλα αφήνω να βράσουν αρκετά οι φράουλες και επειδή είναι ούτως ή άλλως ευαισθητα σαν φρούτα λιώνουν μόνες τους αλλιώς τις πιέζω λίγο με το εργαλείο που πατάμε τις πατάτες για να γίνουν πουρές
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία