Results 1 to 7 of 7
Thread: Γιατί θέλω να αδυνατίσω...
-
03-09-2010, 10:02 #1
Γιατί θέλω να αδυνατίσω...
Καλημέρα κόσμε :wink1:
πώς παν τα κέφια σήμερα??
Σκεφτόμουν προηγουμένος ότι θέλω να αδυνατίσω.... για εμένα, για τους γύρω μου, για άλλους λόγους που δε γνωρίζω ακόμα?? γιατί άραγε??? Πότε πραγματικά πετυγχαίνει μια δίαιτα??
- 03-09-2010, 19:10 #2
Όταν σταματήσεις να την βλέπεις σαν δίαιτα, αλλά σαν ένα χαρτί που σε βγάζει από τα διλήμματα τι να μαγειρέψεις την κάθε μέρα. :smilegrin:
Όταν την ξεκινήσεις για πάρτη σου και όχι γιατί στο λένε διάφοροι ότι πρέπει να χάσεις βάρος.
03-09-2010, 19:13 #3
Μεγάλη αλήθεια! Πρέπει όσα κάνουμε να γίνονται για μας και όχι για τους άλλους. Μου λες όμως Parlats τι κάνεις όταν έχεις μπροστά σου τους γονείς σου να κλαίνε και να σου λένε πως θέλουν να πέσουν στα γόνατα να σε παρακαλέσουν να αδυνατίσεις, τη στιγμή που ξέρεις πως δεν έχεις ακόμα τη δύναμη?
03-09-2010, 20:13 #4
Originally posted by Ava
Μεγάλη αλήθεια! Πρέπει όσα κάνουμε να γίνονται για μας και όχι για τους άλλους. Μου λες όμως Parlats τι κάνεις όταν έχεις μπροστά σου τους γονείς σου να κλαίνε και να σου λένε πως θέλουν να πέσουν στα γόνατα να σε παρακαλέσουν να αδυνατίσεις, τη στιγμή που ξέρεις πως δεν έχεις ακόμα τη δύναμη?
03-09-2010, 20:27 #5
Μπήκα ήδη στη διαδικασία και έχω χάσει το μισό από το επιπλέον βάρος μου. Αν το είπα αυτό, είναι γιατί καμιά φορά οι πιέσεις του περιγύρου μας είναι αφόρητες. Και ο συναισθηματικός εκβιασμός είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος που σε αγαπάει.
03-09-2010, 20:38 #6
ava: το ξέρω και συνήθως πετυγχαίνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα!! και μας κάνουν να νιώθουμε ότι θα μας αγαπάνε περισσότερο αν αδυνατίσουμε, λες και θα αλλάξουμε και χαρακτήρα! ο κόσμος συνήθως νομίζει ότι οι υπέρβαροι δεν είναι καλοί ανθρώποι και κρύβουν κακία ενώ τις περισσότερες φορές είναι άνθρωποι πιο ευαίσθητοι απο τους άλλους που βρίσκουν διέξοδο στο φαγητό..αυτό συμβαίνει νομίζω διότι τα άτομα με παραπανίσια κιλά δεν φαίνονται υγιή και δίνουν υποσυνείδητα την εντύπωση στον έξω κόσμο ότι δεν ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους και δεν τον αγαπούν...γιαυτό μάλλον είναι και λιγότερο αγαπητοί και αποδεκτοί απο τους υπολοίπους!
09-09-2010, 10:12 #7
Originally posted by Ava
Παρουσιάζεις προβλήματα υγείας?
Μπορεί να αποκτήσεις προβλήματα υγείας?
Ντρέπονται?
Είναι από τους πλείστους γονείς που αγχώνονται τι θα πουν οι άλλοι?
Δυστυχώς, κάποιες φορές οι γονείς, το χειρίζονται λάθος το όλο θέμα.
Βέβαια, και συ αγαπητή μου Ava, πότε περιμένεις να αισθανθείς έτοιμη?
Πρέπει σιγά σιγά και στο δικό σου μυαλό, να ωριμάσουν κάποια πράγματα και να πάρεις αποφάσεις, πριν προχωρήσει πολύ το πράγμα και υποφέρεις χειρότερα.
Εγώ αυτή τη χαζομάρα έκανα, μέχρι που κτύπησα 220 κιλά και μετά έφτυσα αίμα να γίνει δουλειά.
Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός περίγυρου και ατομικής απροθυμίας που μας φέρνει στο σημείο να είμαστε παχύσαρκοι και με πεσμένη αυτοπεποίθηση.
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....