Results 46 to 60 of 118
Thread: Χωρισμός λόγω κιλών
-
03-09-2010, 22:20 #46
Μολις έμαθα τι έχει συμβεί, τον έπιασαν οι γονεις του στην οικογενειακη επιχειρηση στην οποια απασχολουνται ολοι μαζι και πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του και του μιλησε για μένα πολύ αρνητικά. Εκτός απο την αρνητική κριτικη για την εμφάνισή μου (εξάλλου ήταν το μοναδικό αρνητικό που μου σέρνουν ) εμπλεξε και όλους τους αδερφικούς του φίλους και του αποκάλυψε οτι όλοι είναι εναντίον μου και εύχονται να με παρατήσει γιατί δεν του ταιριάζω .... Επίσης του απαγόρευσαν την είσοδό μου στην εξοχική τους κατοικία απο δω και πέρα ... μονο να γελάσω μου έρχεται.
Μιλήσαμε απο κοντά πρίν λίγο, είναι καλό παιδί η αλήθεια είναι και πολύ ευαίσθητος, ήρθε μέσα στα κλάματα και μου εξομολογήθηκε οτι κόλλησε και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί διότι ακόμη και οι αδερφικοί του φίλοι με θάβουν σε κάθε ευκαιρία. Η έκταση δε της φήμης οτι τα έχει με μία κακάσχημη έχει φτάσει σε όλο του το σόι...και Αμερική και όλοι είναι εναντίον μου, λέει πάντα ο μπαμπάς του . Τελοσπάντων αυτή την ρατσιστική παράνοια μπορώ να την κατανοήσω αλλά έχω και μια αξιοπρέπεια να περισώσω
Ευτυχώς είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση τώρα , μπορώ να πώ ανακουφισμένη . Μου υποσχέθηκε οτι για αυτόν είμαι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο και οτι με λατρέυει , αλλά στενοχωριέται που έγινε όλο αυτό και νευριάζει γιατί οι φίλοι του(σχετικό είναι αυτό) λειτούργησαν παρασκηνιακά όλο αυτό τον καιρό.
Σημειωτέον οτι μπροστά μου όλοι με λατρεύουν .... Τελικά μερικές φορές έχει και τα θετικά του να διαφέρεις, ανακαλύπτεις πιο εύκολα τα γουρουνια που σε πλαισιώνουν !!!
- 03-09-2010, 22:22 #47
Σας ευχαριστώ όλους για οσα γραψατε και τον χρόνο που αφιερώσατε , μακάρι να συνεχίσουμε να είμαστε καλά μεταξύ μας και όλα τα άλλα δεν μου λένε τίποτα...
03-09-2010, 22:54 #48
μπράβο κουκλίτσα μου!χαιρομαι παρα πολύ για σενα κ που τελικά όλα καλα!κ τωρα που θα χασεις ευχομαι να σκάσουν ολοι απ το κακο τους!
03-09-2010, 23:37 #49
aliki καλησπερα..
ξερω πολυ καλα πως νιωθεις γιατι μου εχει συμβει κ εμενα με χειροτερο τροπο ομως...μην στεναχωριεσαι δικο του το λαθος οταν ομως εσυ φτασεις στο στοχο σου κ αυτος θα σε θελει παλι εσυ να του κανεις αυτο που σου κανει τωρα αυτος..
04-09-2010, 00:25 #50
aliki μου σε καταλαβαινω οσο δε φανταζεσαι κοριτσι μου!Μου αρεσει που βλεπω ομως οτι δεν επιρεαζεσαι απο τις ηλιθιοτητες και σε νοιαζουν μονο αυτα που αξιζουν.Μπραβο που τα βρηκατε και ευχομαι και στο μελλον να μην επιρεασουν τη σχεση σας σχολια απο τριτους.Να εισαι καλα.
Yστερογραφο:"Τελικά μερικές φορές έχει και τα θετικά του να διαφέρεις, ανακαλύπτεις πιο εύκολα τα γουρουνια που σε πλαισιώνουν !!! " Ποσο μεγαλη αληθεια....:thumbup:
04-09-2010, 02:06 #51
τραγικος ρατσισμος. ουτε λεπροι να ηταν οι παχυσαρκοι.
αν ησουν η σασα μπαστα μπορει να το ειχαν και καμαρι αυτοι...
ελεος πια με αυτον τον ρατσισμο. απο τη μια τους καταλαβαινω...σκεφτονται οτι εχεις προβληματα για να εισαι χοντρη, οτι ισως παχυνεις κι αλλο,πως θα φροντισεις τον αντρα σου,πως θα κανεις παιδια και πως θα τα φροντισεις αφου δε μπορεις να φροντισεις τον ευατο σου.
και ειναι λογικες σκεψεις ολες αυτες, τους δινω ελαφρυντικα κι εγω ισως θα τα σκεφτομουν αν δεν ειχα η ιδια προβλημα βαρους...
απο την αλλη τι πρεπει να κανουμε οι χοντροι; να πεσουμε στον καιαδα να μη μολυνουμε το ανθρωπινο ειδος;
ιχνος ανθρωπιας και νιονιου οι ανθρωποι σημερα.
μονο τα πακετα τους ενδιαφερουν...
ο νεαρος ειπες οτι ειναι ευσωμος κι ο ιδιος...εκεινος αναλογικα με εσενα να υποθεσω εναι πιο αδυνατος και αρα πιο ομορφος για τα ματια των συγγενων του; εδω ειναι που μουντζωνει ο Κωνστανταρας...
04-09-2010, 02:11 #52
Originally posted by qwert
ο νεαρος ειπες οτι ειναι ευσωμος κι ο ιδιος...εκεινος αναλογικα με εσενα να υποθεσω εναι πιο αδυνατος και αρα πιο ομορφος για τα ματια των συγγενων του; εδω ειναι που μουντζωνει ο Κωνστανταρας...
04-09-2010, 07:39 #53
Kαι το αποτελεσμα αυτης της συζητησης ειναι οτι δεν πρεπει να σπευδουμε να βγαλουμε τους αντρες μαλακες... λες και εμεις ειμαστε καλυτερες...
04-09-2010, 08:47 #54
Originally posted by penelope1985
Kαι το αποτελεσμα αυτης της συζητησης ειναι οτι δεν πρεπει να σπευδουμε να βγαλουμε τους αντρες μαλακες... λες και εμεις ειμαστε καλυτερες...
πεστα ρε Πηνελόπη!!! Κόντευα να σκάσω διαβάζοντας όλα αυτά εχθές ...αλλα μπορείς να μιλήσεις? ματωμένος θα βγείς θα χάσεις και τα λόγια σου!
04-09-2010, 08:54 #55irenepGuestOriginally posted by aliki_d
Μολις έμαθα τι έχει συμβεί, τον έπιασαν οι γονεις του στην οικογενειακη επιχειρηση στην οποια απασχολουνται ολοι μαζι και πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του και του μιλησε για μένα πολύ αρνητικά. Εκτός απο την αρνητική κριτικη για την εμφάνισή μου (εξάλλου ήταν το μοναδικό αρνητικό που μου σέρνουν ) εμπλεξε και όλους τους αδερφικούς του φίλους και του αποκάλυψε οτι όλοι είναι εναντίον μου και εύχονται να με παρατήσει γιατί δεν του ταιριάζω .... Επίσης του απαγόρευσαν την είσοδό μου στην εξοχική τους κατοικία απο δω και πέρα ... μονο να γελάσω μου έρχεται.
Μιλήσαμε απο κοντά πρίν λίγο, είναι καλό παιδί η αλήθεια είναι και πολύ ευαίσθητος, ήρθε μέσα στα κλάματα και μου εξομολογήθηκε οτι κόλλησε και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί διότι ακόμη και οι αδερφικοί του φίλοι με θάβουν σε κάθε ευκαιρία. Η έκταση δε της φήμης οτι τα έχει με μία κακάσχημη έχει φτάσει σε όλο του το σόι...και Αμερική και όλοι είναι εναντίον μου, λέει πάντα ο μπαμπάς του . Τελοσπάντων αυτή την ρατσιστική παράνοια μπορώ να την κατανοήσω αλλά έχω και μια αξιοπρέπεια να περισώσω
Ευτυχώς είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση τώρα , μπορώ να πώ ανακουφισμένη . Μου υποσχέθηκε οτι για αυτόν είμαι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο και οτι με λατρέυει , αλλά στενοχωριέται που έγινε όλο αυτό και νευριάζει γιατί οι φίλοι του(σχετικό είναι αυτό) λειτούργησαν παρασκηνιακά όλο αυτό τον καιρό.
Σημειωτέον οτι μπροστά μου όλοι με λατρεύουν .... Τελικά μερικές φορές έχει και τα θετικά του να διαφέρεις, ανακαλύπτεις πιο εύκολα τα γουρουνια που σε πλαισιώνουν !!!
αλικη μου την συμπεριφορα των δικων του δεν θα την σχολιασω διοτι τα λογια ειναι περιττα...
αλλα βρε κοριτσι σαν αντρας δεν επρεπε και αυτος να πατησει ποδι; να τους πει εγω αυτη θελω και δεν σας πεφτει λογος. να βουλωσει μερικα στοματα εν ολιγοις. ενταξει καλοι οι συναισθηματισμοι , αλλα αν δεν σε υπερασπιστει ο καλος σου απεναντι τους ποιος θα το κανει; δεν γινεται να σου χαλαει την ψυχολογια και να εξαφανιζεται για αυτο το λογο.
04-09-2010, 09:06 #56
Αλίκη μήπως να προσέχεις ποιούς συμβουλεύεσαι?
γενικά κοριτσάκι μου... αυτό που έγινε είναι έκθεση ιδεών στα δεδομένα που έδωσες.
ο καθένας οτι κατεβάσει το μυαλό του το είπε...
και φυσικά φορτωμένος προκαταλήψεις και απωθημένα. Με λίγα λόγια κακοι συμβουλάτορες.
04-09-2010, 09:31 #57
Originally posted by penelope1985
Η αδερφή μου και μία "φίλ(δ)η" σχολίαζαν περι των σχέσεων των ανθρώπων και πόσο δυσκολες έχουν γίνει.. Και γυρίζει και της λεει της αδερφής μου... Καλά η αδερφή σου που είναι έτσι χοντρη δεν θα έπρεπε να έχει φίλο κανονικα...:shocked2::shocked2::shocked2:: shocked2:
Κόκαλο έμεινα όταν το ακουσα και να πώ την αλήθεια μου χάλασε την διάθεση για αρκετο καιρο.. Τώρα που το σκέφτομαι όμως γελάω και λέω έλεος τι κάθεται και λέει ενας άνθρωπος που είναι α....μητος και ζηλίαρης.
Αν η κριτική που κάνουν οι άλλοι δεν δηλητηριάζει την σχέση σας συνέχισε και μην ακούς κανένα!!!!!!
04-09-2010, 09:39 #58
Eνταξει η κοπελα φρικαρε χθες και καναμε συμπαρασταση.Αυτο απο το να πουμε γενικα οι αντρες ειναι μαλακες εχει τεραστεια διαφορα.Και προσωπικα εγω σιγουρα δε το πιστευω γιατι ειμαι και σε μια σχεση που περναω τελεια.Και γενικα στη ζωη μου οι γυναικες μου φερθηκαν σκαρτα, οι αντρες ποτε.Γι'αυτο και οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι αρρενες.:P
04-09-2010, 09:50 #59
συμπαράσταση το λές αυτό?
ωχ Θεε μου...
04-09-2010, 09:54 #60
E η Aliki παντως ευχαριστω μας ειπε.:P Σε σενα δε θα κανω συμπαρασταση αφου δε σου αρεσει οπως την κανω.:P:P
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....