Results 61 to 75 of 118
Thread: Χωρισμός λόγω κιλών
-
04-09-2010, 10:01 #61
χαχαχαχα ρε συ contance σεβομαι τη καλή προθεση... αλλα αυτο δε φτάνει για να δώσει κανείς συμβουλές σε μια <<κριση>>. :P
τεσπα
ας αφησουμε τη κοπέλα να ζησει τις εμπειρίες της
κι απότι καταλαβαίνω τα καλύτερα ερχονται!
αλίκη να περνατε όμορφα!
φιλια
- 04-09-2010, 10:04 #62
Ria μου ομως ξερεις κατι?Αφενως δε δεχομαι την ταμπελα του οτι ειπα ολους τους ανδρες μαλακες.Αφετερου δεν ειμαι υποχρεωμενη να κανω συμπαρασταση και να ειναι καλη σε κανενα απο εδω μεσα γιατι εγω η ιδια ειμαι τσακισμενη ψυχολογικα.Απο κει και περα ειδα μια κοπελα χθες που ηταν σιγουρη οτι το αγορι της τη χωριζει λογω κιλων (ετσι ειναι ο τιτλος του τοπικ).Δεν ειχα λογο να μην πιστεψω τα λεγομενα της.Θεωρησα λοιπον δεδομενη την κατασταση και σχολιασα αφηνοντας μαλιστα το ενδεχομενο ανοιχτο να κανει λαθος.Αυτα απο μενα και αρκετα ασχοληθηκαμε κιολας εφοσον το θεμα ελειξε αισιως.
04-09-2010, 10:07 #63
αρκετα ασχοληθηκαμε κιολας εφοσον το θεμα ελειξε αισιως.
:thumbup:
04-09-2010, 10:08 #64
Originally posted by aliki_d
Είμαι στο forum τον τελευταίο χρόνο και διαβάζω τις εμπειρίες όλων όσων έχουν ή θα υποβληθούν σε κάποια επέμβαση παχυσαρκίας. Έχω αποφασίσει να ακολουθήσω τον δρόμο αυτό μιας και είμαι 1,65 ύψος με 130 κιλά να βαραίνουν τη ζωή μου. Τους τελευταίους 6 μήνες προέκυψαν αρκετά οικογενειακά θέματα υγείας και συνεχώς το ανέβαλα, πήγα διακοπές και τώρα πάλι ετοιμάζομαι να πραγματοποιήσω την αλλαγή αυτή. Στην ζωή μου στο μεσοδιάστημα γνώρισα ένα παλικάρι εύσωμος κι αυτός που πραγματικά είχαμε μια πολύ όμορφη και αγαπημένη σχέση.
Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν όλοι οι παρατρεχάμενοι φίλοι και συγγενείς άρχισαν να σχολιάζουν την εμφάνισή μου , αν και αντικειμενικά έχω όμορφο πρόσωπο, συνεχώς αναφέρονταν στα κιλά μου και στην δίαιτα. Γενικότερα όμως δεν τους γνωστοποιούσα τα σχέδιά μου, μου έφτανε που ο φίλος μου το γνώριζε. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως η συμπεριφορά του σταδιακά άλλαζε και απομακρυνόταν χωρίς να λέει το παραμικρό.
Μέχρι που χθές κλείστηκε στο καβούκι του για πρώτη φορά και έχει εξαφανιστεί και δεν θέλει ούτε να μιλήσουμε.
Τον πίστεψα πολύ και μου είχε υποσχεθεί στην 8μηνη σχέση μας οτι θα με βοηθούσε κιόλας στην επέμβαση... Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει έχω απογοητευτεί και τα βάζω με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά.
04-09-2010, 10:15 #65
Originally posted by irenep
Originally posted by aliki_d
Μολις έμαθα τι έχει συμβεί, τον έπιασαν οι γονεις του στην οικογενειακη επιχειρηση στην οποια απασχολουνται ολοι μαζι και πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του και του μιλησε για μένα πολύ αρνητικά. Εκτός απο την αρνητική κριτικη για την εμφάνισή μου (εξάλλου ήταν το μοναδικό αρνητικό που μου σέρνουν ) εμπλεξε και όλους τους αδερφικούς του φίλους και του αποκάλυψε οτι όλοι είναι εναντίον μου και εύχονται να με παρατήσει γιατί δεν του ταιριάζω .... Επίσης του απαγόρευσαν την είσοδό μου στην εξοχική τους κατοικία απο δω και πέρα ... μονο να γελάσω μου έρχεται.
Μιλήσαμε απο κοντά πρίν λίγο, είναι καλό παιδί η αλήθεια είναι και πολύ ευαίσθητος, ήρθε μέσα στα κλάματα και μου εξομολογήθηκε οτι κόλλησε και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί διότι ακόμη και οι αδερφικοί του φίλοι με θάβουν σε κάθε ευκαιρία. Η έκταση δε της φήμης οτι τα έχει με μία κακάσχημη έχει φτάσει σε όλο του το σόι...και Αμερική και όλοι είναι εναντίον μου, λέει πάντα ο μπαμπάς του . Τελοσπάντων αυτή την ρατσιστική παράνοια μπορώ να την κατανοήσω αλλά έχω και μια αξιοπρέπεια να περισώσω
Ευτυχώς είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση τώρα , μπορώ να πώ ανακουφισμένη . Μου υποσχέθηκε οτι για αυτόν είμαι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο και οτι με λατρέυει , αλλά στενοχωριέται που έγινε όλο αυτό και νευριάζει γιατί οι φίλοι του(σχετικό είναι αυτό) λειτούργησαν παρασκηνιακά όλο αυτό τον καιρό.
Σημειωτέον οτι μπροστά μου όλοι με λατρεύουν .... Τελικά μερικές φορές έχει και τα θετικά του να διαφέρεις, ανακαλύπτεις πιο εύκολα τα γουρουνια που σε πλαισιώνουν !!!
αλικη μου την συμπεριφορα των δικων του δεν θα την σχολιασω διοτι τα λογια ειναι περιττα...
αλλα βρε κοριτσι σαν αντρας δεν επρεπε και αυτος να πατησει ποδι; να τους πει εγω αυτη θελω και δεν σας πεφτει λογος. να βουλωσει μερικα στοματα εν ολιγοις. ενταξει καλοι οι συναισθηματισμοι , αλλα αν δεν σε υπερασπιστει ο καλος σου απεναντι τους ποιος θα το κανει; δεν γινεται να σου χαλαει την ψυχολογια και να εξαφανιζεται για αυτο το λογο.
04-09-2010, 10:16 #66
Κλεάνθη :thumbup:
04-09-2010, 10:49 #67
---η κοπέλα εχει αποφασίσει να χάσει βάρος
---ο καλός της θα είναι δίπλα της (όπως εκείνη λέει)
ποιο είναι το πρόβλημα τώρα να καταλάβω? που αυτός ο ανθρωπος προβληματίστηκε τι θα κάνει? ε, προς τιμήν του ρε παιδιά.
Ακουσε-προβληματιστηκε-επεξεργαστηκε-αποφάσισε!
τι πιο υγιες?
Πόδι να πατησει σε ποιον?
Στους ανθρωπους που τον αγαπούν και τον νοιάζονται?
Έτσι είναι και στη τελική σε όποιον αρέσει!
(να σημειώσω οτι θεωρητικά και αόριστα είναι όλα αυτα γιατι δεν τον ξέρουμε τον ανθρωπο. υποθέσεις κάνουμε)
Εκείνος το μεγάλο βήμα το εκανε , καιρός να δείξει και η Αλίκη ποσο θα υπερασπιστει όσα ονειρευονται μαζι.
Κι αυτό ισχύει για τη δεδομένη στιγμη που μιλούμε.
Οι σχέσεις αλλάζουν , θέλουν πολύ δουλειά και συνεπεια.
04-09-2010, 11:45 #68
Originally posted by ria
---η κοπέλα εχει αποφασίσει να χάσει βάρος
---ο καλός της θα είναι δίπλα της (όπως εκείνη λέει)
ποιο είναι το πρόβλημα τώρα να καταλάβω? που αυτός ο ανθρωπος προβληματίστηκε τι θα κάνει? ε, προς τιμήν του ρε παιδιά.
Ακουσε-προβληματιστηκε-επεξεργαστηκε-αποφάσισε!
τι πιο υγιες?
Πόδι να πατησει σε ποιον?
Στους ανθρωπους που τον αγαπούν και τον νοιάζονται?
Έτσι είναι και στη τελική σε όποιον αρέσει!
(να σημειώσω οτι θεωρητικά και αόριστα είναι όλα αυτα γιατι δεν τον ξέρουμε τον ανθρωπο. υποθέσεις κάνουμε)
Εκείνος το μεγάλο βήμα το εκανε , καιρός να δείξει και η Αλίκη ποσο θα υπερασπιστει όσα ονειρευονται μαζι.
Κι αυτό ισχύει για τη δεδομένη στιγμη που μιλούμε.
Οι σχέσεις αλλάζουν , θέλουν πολύ δουλειά και συνεπεια.
04-09-2010, 11:52 #69
αλίκη μου καλή επιτυχία με την επέμβαση!!!! και μη στεναχωριέσαι καθόλου, και ο φίλος σου και οι συγγενείς του, θα τρίβουν τα μάτια τους με το αποτέλεσμα αργά η γρήγορα! συγκεντρώσου στον εαυτό σου και σε αυτό που πας να κάνεις εσύ! dream on ! :wink1:
04-09-2010, 16:09 #70
Originally posted by ria
συμπαράσταση το λές αυτό?
ωχ Θεε μου...
Pια αυτο το σχολιο δεν ειναι ευγενικο. Απο καλωσυνη τα λεγανε τα κοριτσια... απλα μερικες φορες ακους μονο μια πλευρα και παρασυρεσαι...
04-09-2010, 16:56 #71
Originally posted by penelope1985
Originally posted by ria
ωχ Θεε μου...
Pια αυτο το σχολιο δεν ειναι ευγενικο. Απο καλωσυνη τα λεγανε τα κοριτσια... απλα μερικες φορες ακους μονο μια πλευρα και παρασυρεσαι...
04-09-2010, 17:10 #72
Δε με προσεβαλε το σχολιο.Απλα δε θελω ταμπελες.Δεν ειμαι απο τις χαζες γυναικες που κατηγορουν τους αντρες για ολα.Μακρια απο μενα τετοια.Ισα ισα που συνηθως γυναικες θα με ακουσεις να κραζω παρα αντρες.Τεσπα το θεμα τελειωσε ετσι κι αλλιως.
04-09-2010, 18:24 #73
με τη constance δεν έχω προβλημα ...αλλωστε ταπαμε τα συμφωνησαμε :P δε θα μου συμπαρασταθεί σε περιπτωση που το εχω ανάγκη
constance ελπίζω να καταλάβες με τι υφος το είπα...
χαμογελώντας χτυπώντας το κεφάλι και λέγοντας oh my god!!!
:love: φιλακια
04-09-2010, 18:41 #74
Originally posted by granita
Originally posted by penelope1985
Originally posted by ria
ωχ Θεε μου...
σαφώς είπα οτι εκτιμάται η καλή πρόθεση... αλλα δεν αρκεί αυτό..
το τι θα κάνει η κοπελιά φυσικά είναι δικό της θέμα οπως και το πως θα διαχειριστεί τις <<συμβουλές>>
και κάτι τελευταίο
σας όρισε η constance δικηγόρους?
εαν έκανα σχόλιο αγενές υπάρχει και διαχείρηση να με βάλει στη θέση μου
πατήστε report να πάρει το δρόμο του...
04-09-2010, 18:54 #75
Προφανως και δε διορισα κανεναν δικηγορο.Οτι ο τροπος ηταν καπως αποτομος οπως και ο τροπος πολλων εδω μεσα, πλεον δε με πειραζει γιατι αν με πειραζε και αυτο με αυτα που περναω θα ημουν του γιατρου πραγματικα.Μην αρπαζεστε και μην επιτιθεστε χωρις λογο παντως.Και κατι αλλο.Οτι εχω να πω στα μελη τα λεω ευθεως.Δε θα πω κατι ιδιαιτερως σε κανενα ουτε θα στειλω μηνυμα στις φιλες μου απο το φορουμ, α μου την ειπε η ρια ελα να με υπερασπιστεις.Εχω στομα να το πω και μονη μου.Αν η Πηνελοπη και η γρανιτα ηθελαν να σχολιασουν το ποστ δικαιωμα τους ειναι.Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι παντα.Αλλα εχουμε βγει τελειως off topic.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή