Results 76 to 90 of 118
Thread: Χωρισμός λόγω κιλών
-
04-09-2010, 18:59 #76
καλά ενταξεί!
κι εγώ απαντώ εαν ηταν τοσο αγενες το σχόλιο πατηστε report
σαφώς και εχουν διακαιωμα να σχολιάσουν κάτι που λέω εδω δημόσια αλλα να μου κάνουν παρατήρηση επι προσωπικού ... ούτε το έχω κάνει ποτέ ουτε το δέχομαι από ατομα που δεν ειναι εξουσιοδοτημένα να το κάνουν.
Υπάρχει και διαχείρηση θέλω να πιστευω!!!!
- 04-09-2010, 19:01 #77
εγω report παταω μονο σε περιπτωσεις διαφημισεων διοτι ειναι τα μονα εδω μεσα που με βγαζουν απο τα ρουχα μου.Ολα τα αλλα δε με επιρεαζουν.Απλα βλεπω καυγα να ερχεται και δε μου αρεσει.Γι'αυτο αφηστε το εδω.
04-09-2010, 21:19 #78Ανδρέας Ζ.GuestΝομίζω ότι η ελευθερία του λόγου (που είναι αμφίδρομη με την ελευθερία της σκέψης) κρύβει πολλούς κινδύνους - αυτά που λέμε πρέπει να είναι πάντα πολιτικά ορθά , ευγενικά, μην τυχόν διαταράξουν τα λιμνάζοντα νερά και συμβεί καμία ανατροπή των απόψεων του συνομιλητή μας - ιδιαίτερα όταν θέλουμε να τον βοηθήσουμε ουσιαστικά πρέπει να του λέμε σε όλα ναι και να κατηγορούμε τους άλλους, τους Βαρβάρους κατά τον Καβάφη. Μόνο έτσι προχωρούμε , γινόμαστε καλύτεροι , αν τύχει κάποιος και μας πει και κάτι που να παροτρύνει την δική μας αλλαγή στην αντιμετώπιση των καταστάσεων , αν τολμήσει κανείς να μας κάνει επικοδομητική κριτική είναι τουλάχιστον κακόβουλος.
04-09-2010, 21:27 #79
Ναι ναι αυτο εκανα εγω ακριβως που λες.Επειδη ηθελα να βοηθησω την aliki ουσιαστικα, ειπα να της πω σε ολα ναι κατηγοροντας τους βαρβαρους. Aliki μου συγνωμη για το κακο που σου εκανα με τα ποστ μου, παω στη γωνιτσα μου να κλαψω απο τυψεις.:cul:
04-09-2010, 21:35 #80
εγω παντως εχω καταλαβει κ απο προσωπικες κ απο αυτην που διαβασα με την aliki ειναι πως πλεον καποιοι κρινουν τους ανθρωπους απο την εμφανιση κ οχι απο τον χαρακτηρα...
04-09-2010, 21:36 #81
απο προσωπικες εμπειριες εννοουσα....
04-09-2010, 21:38 #82
Guys ολα καλά, σας ευχαριστώ όλους και μονο που ασχοληθήκατε, είναι καλό να ακούγονται όλες οι απόψεις και φυσικά να υπάρχει ψυχραιμία . Οι δυο τελευταίες μέρες ήταν παρα πολύ δύσκολες για μένα και τον σύντροφό μου , ειδικά με το πόσο ρατσιστικά και ωμα ήταν τα σχόλια και οι χαρακτηρισμοί αλλα και η συμπεριφορά τους απέναντί μου. Καταστρέφουν το παιδί τους και δεν το καταλαβαίνουν το μεγαλείο της Έλληνα γονιού!
Ευτυχώς προς το παρόν είμαι υπέρ του δέοντος καλά με τον σύντροφό μου και το αντιμετωπίζω ψύχραιμα αλλά όλοι σας ανεξαιρέτως με βοηθήσατε να ηρεμήσω αρχικά, γιατί πολύ απλά με καταλάβατε γιατι ίσως να έχετε περάσει τέτοια κριτική.
Θα δείξει, ο χρόνος τι πρόκειται να γίνει , αλλά δεν το βάζω κάτω.
04-09-2010, 21:40 #83
το πιο αστείο είναι οτι ο πατέρας του είναι 160 κιλά με ύψος 1,80 ... και η μάνα του γύρω στα 100 , no comment ...
04-09-2010, 21:43 #84
εγω σε καταλαβαινω παρα πολυ γιατι μου ειχε τυχει κ εμενα κατι με πρωην κ απο τοτε που εγινε εχω καταλαβει οτι ντρεπομαι παρα πολυ ακομα κ που περπαταω στο δρομο..
04-09-2010, 21:49 #85
να μην ντρέπεσαι που διαφέρεις ... η αξιοπρέπεια δεν είναι ούτε για λύπηση ούτε για ντροπή
04-09-2010, 21:53 #86
εγω παντως εχω μαθει να μην κρινω τους ανθρωπους απο την εμφανιση αλλα απο τον εσωτερικο κοσμο....οσο για την εμφανιση τους δεχομαι ολους ετσι οπως ειναι κ δεν κρινω κανεναν κ ουτε εχω φερθει ποτε ρατσιστικα σε κανεναν..
05-09-2010, 00:39 #87
Originally posted by Ανδρέας Ζ.
Νομίζω ότι η ελευθερία του λόγου (που είναι αμφίδρομη με την ελευθερία της σκέψης) κρύβει πολλούς κινδύνους - αυτά που λέμε πρέπει να είναι πάντα πολιτικά ορθά , ευγενικά, μην τυχόν διαταράξουν τα λιμνάζοντα νερά και συμβεί καμία ανατροπή των απόψεων του συνομιλητή μας - ιδιαίτερα όταν θέλουμε να τον βοηθήσουμε ουσιαστικά πρέπει να του λέμε σε όλα ναι και να κατηγορούμε τους άλλους, τους Βαρβάρους κατά τον Καβάφη. Μόνο έτσι προχωρούμε , γινόμαστε καλύτεροι , αν τύχει κάποιος και μας πει και κάτι που να παροτρύνει την δική μας αλλαγή στην αντιμετώπιση των καταστάσεων , αν τολμήσει κανείς να μας κάνει επικοδομητική κριτική είναι τουλάχιστον κακόβουλος.
Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις.
Κωνσταντίνος Π. Καβάφης
05-09-2010, 09:14 #88
Originally posted by amalaki
εγω παντως εχω μαθει να μην κρινω τους ανθρωπους απο την εμφανιση αλλα απο τον εσωτερικο κοσμο....οσο για την εμφανιση τους δεχομαι ολους ετσι οπως ειναι κ δεν κρινω κανεναν κ ουτε εχω φερθει ποτε ρατσιστικα σε κανεναν..
06-09-2010, 11:21 #89
penelope πιστεύω οτι δεν τα βάλαμε με τους άνδρες γενικότερα αλλά με τους άνανδρους άνδρες ειδικότερα η τους δεσμοφοβικούς. κανείς δεν είπε οτι είμαστε καλύτερες και το συμπέρασμα που βγάλαμε απλά ήταν οτι καλύτερα να είναι κάποια μόνη της παρά με κάποιον που δεν ξέρει η δεν μπορεί η δεν θέλει να τη στηρίζει(δεδομένου οτι κ η γυναίκα τον στηρίζει με τον δικό της τρόπο)
στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω οτι άνδρας αγαπάει πολύ γυναίκα.κ το θέμα θεωρείται λήξαν.παρόλα αυτά πιστεύω οτι οι φίλοι εκτός κ αν είναι πολύ γουρούνια, σχηματίζουν γνώμη οι ίδιοι κ από αυτά που λέει ο ίδιος.ας πούμε εγώ είχα ένα πρώην που είμασταν μαζί 1,5 χρόνο και οι φίλοι του δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν με τίποτα το όνομά μου(δεν είναι συνηθισμένο η αλήθεια είναι) και αναφέρονταν σε εμένα ως η αυτή,η το κορίτσι,η η κοπελιά η λέγανε το όνομά μου λάθος. από αυτό κατάλαβα οτι δεν μιλούσε κ πολύ για μένα ,η μιλούσε αδιάφορα η λίγο. αντίθετα τώρα ο κύκλος του τωρινού,ξέρει το όνομά μου πριν καλά καλά με γνωρίσουν. κ το ξέρουν κ σωστά, κ το λένε.
δεν λέω aliki οτι μιλάει υποτιμητικά η άσχημα για σένα,βασικά πιστεύω πως όχι.απλά έχει ίσως κάποια ανασφάλεια που ίσως να την είχε κ με μια πιο αδύνατη ,και να του λέγανε όλοι κοίτα αυτή πόσο άσχημη κ τη ξερακιανή που είναι.γιαυτό πιστεύω οτι πρέπει να συζητήσετε αρκετά κ να μην το αφήσετε το θέμα να περάσει απλά αποφεύγοντας τους γύρω του.
06-09-2010, 11:34 #90
Λέμε τέλος καλό, όλα καλά, αλλά γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρη? Θέλουμε να είμαστε ρομαντικοί, να νομίζουμε πως ναι, ήταν μία κρίση συνηθισμένη, που ευτυχώς ξεπεράστηκε, αλλά για μένα παρόμοιο συμβάν θα ήταν όχι το τέλος του δυσάρεστου περιστατικού, αλλά η αρχή για πολλές και διάφορες σκέψεις.
Μιλώντας γενικά και αόριστα, θα πω πως είμαστε με κάποιον γιατί είναι επιλογή μας και η επιλογή μας αυτή στηρίζεται κάπου. Τα θεμέλια που βάζουμε σε μία σχέση πιστεύω πως είναι σοβαρά και γερά. Κλονίζονται άραγε τόσο εύκολα χάρη σε καλοθελητές? Τρέμουμε πώς θα συμπεριφερθεί το έτερον ήμισυ σε επόμενη παρόμοια κρίση? Γιατί, δυστυχώς, ότι γίνεται μία φορά επαναλαμβάνεται. Μήπως η λύση είναι να ξεριζώσουμε τα "ζιζάνια" από τη σχέση μας? Και, αν ναι, μέχρι πότε θα γίνεται αυτό? Γίνεται σε μια σχέση να απομονωθούμε από τον κοινωνικό περίγυρο? Ή μήπως πρέπει να υποστηρίζουμε την επιλογή μας μέχρι τέλους? Κλαίμε επειδή κάποιοι δεν εγκρίνουν το σύντροφό μας και τον στέλνουμε στην κόλαση μέχρι να τα ξαναβρούμε με τον εαυτό μας?
Όλα αυτά γράφονται με ενδιαφέρον, Αλίκη, ελπίζω να καταλαβαίνεις. Πρόκειται για προσωπικές μου σκέψεις και για απόσταγμα εμπειρίας και χωρίς καμία μεροληψία. Λατρεύω τους άντρες και γι' αυτό θέλω να μαθαίνω για ουσιαστικές και όμορφες σχέσεις.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....