Results 91 to 105 of 118
Thread: Χωρισμός λόγω κιλών
-
06-09-2010, 11:46 #91
Originally posted by ria
Originally posted by granita
Originally posted by penelope1985
Originally posted by ria
συμπαράσταση το λές αυτό?
ωχ Θεε μου...
Pια αυτο το σχολιο δεν ειναι ευγενικο. Απο καλωσυνη τα λεγανε τα κοριτσια... απλα μερικες φορες ακους μονο μια πλευρα και παρασυρεσαι...
σαφώς είπα οτι εκτιμάται η καλή πρόθεση... αλλα δεν αρκεί αυτό..
το τι θα κάνει η κοπελιά φυσικά είναι δικό της θέμα οπως και το πως θα διαχειριστεί τις <<συμβουλές>>
και κάτι τελευταίο
σας όρισε η constance δικηγόρους?
εαν έκανα σχόλιο αγενές υπάρχει και διαχείρηση να με βάλει στη θέση μου
πατήστε report να πάρει το δρόμο του...
- 06-09-2010, 12:00 #92
Ava δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει ειλικρινά, το μόνο σίγουρο είναι οτι αισθάνομαι σαν να με έχουν δείρει. Ήταν να έρθει χθες και ανέβαλε για σήμερα ενώ έκλεγα στο τηλέφωνο... δεν είμαι πολύ καλά και πονάει πολύ ψυχολογικά.
Μου είπε οτι θα περάσει σήμερα το απόγευμα να μιλήσουμε, δεν έχω καλό προαίσθημα πρέπει να έχει πέσει πολύ πλήσιμο εγκεφάλου...
06-09-2010, 12:20 #93
Διαβάζω τόσες μέρες αυτό το θέμα και δεν ήθελα να απαντήσω ρε γμτ.
Όμως δεν άντεξα άλλο.
Αλικάκι, τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Πολλοί άντρες είναι δειλοί, όσο και αν προσπαθούν να δείχνουν υπεράνω και παληκάρια.
Δε με τιμά που το λέω, αλλά είναι η αλήθεια και έχω μάθει να τη λέω με όλα της τα αντίκτυπα.
Σαν υπέρβαρος που είναι παντρεμένος με γυναίκα 50 κιλά, μπορώ να σου πω κάποια πράγματα.
Τα κιλά δεν παίζουν ρόλο στις σχέσεις εκτός και αν:
1) Το έτερον ήμισι έχει απύθμενα και αξεπέραστα κόμπλεξ.
2) Το έτερον ήμισι πιστεύει ότι μία κατάσταση που πρέπει να αλλάξει, σημαίνει και αλλαγή στη σχέση, πράγμα που καλύτερα να μην το αναλύσω γιατί ο admin θα με πετάξει με τις κλωτσιές από δω μέσα.
3) Αν υπάρχει πραγματική αγάπη, πραγματική 100%, ούτε για ιδιοτελείς λόγους, ούτε γιατί είσαι γεματούλα μεν αλλά όμορφη, ούτε γιατί είσαι καλός άνθρωπος, ούτε γιατί είσαι καλή σύντροφος.
Η αγάπη θέλει ανιδιοτέλεια, στήριξη, εκτίμηση και σεβασμό και και και πολλά άλλα πράγματα.
Αν όλα αυτά τα βλέπεις στην σχέση σου, τότε οκ, αλλά προσωπικά τουλάχιστον από την πλευρά του αγοριού σου, δεν τα βλέπω.
Καλή μου, θες να είσαι με έναν άντρα για ποιο λόγο? Ξεκαθάρισέ το μέσα σου, αλλιώς θα συνεχίζεις να πέφτεις πάνω σε άτομα που μία θα είναι εκεί και δέκα δε θα είναι.
Πολλοί άντρες είναι γουρούνια, πολλοί δεν είναι. Ακόμα και τα γουρούνια όμως μαθαίνουν κάποια πράγματα. Αυτοί που δεν μαθαίνουν με τίποτα, είναι οι αποκτηνωμένοι.
Είσαι με τέτοιον άντρα? Σήκω φύγε. Δεν είσαι με τέτοιον άντρα? Πες του να φορέσει παντελόνια και να έρθει να σου μιλήσει.
Αυτό το κρυφτούλι, μου τη δίνει στα νεύρα και μου προσβάλλει τη νοημοσύνη.
Ακόμα και τα 15χρονα, χωρίζουν με ένα sms, όχι όμως με κρυφτούλι.
Συγνώμη για τα σκληρά λόγια, αλλά πρέπει να συνεχίσεις με τη ζωή σου και όχι να κρέμμεσαι από το κινητό σου, πότε θα πάρει τηλέφωνο το εξαφανισμένο σου αγόρι.
Έχεις μεγαλύτερα πράγματα να σκεφτείς τώρα καλή μου, από το να κλαψουρίζεις.
Πάρτον τηλέφωνο και πες του: Αγόρι, μόλις φορέσεις το παντελόνι σου, έλα να τα πούμε.
Και να χωρίσετε και τι έγινε? Καλύτερα είναι έτσι τώρα?
Έλεος!
06-09-2010, 12:22 #94
Η απόρριψη πάντα πονάει. Ξέρεις μέσα σου τι γίνεται. Αν σε ανακουφίζει κάπως, να σου πω πως πονάει κι αυτός. Δεν είναι ότι δεν σ' αγαπάει, νομίζω όμως ότι δεν έχει τη δύναμη να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων της σχέσης σας και παράλληλα να παλέψει και με τον αρνητικό του περίγυρο. Είναι δύσκολο να καταρρίψουμε τα επιχειρήματα των ανθρώπων μας, όταν λέγονται με αγάπη για μας και έχουν βάση την αλήθεια.
Δεν ξέρω αν η αγάπη από μόνη της σου είναι αρκετή μακροπρόθεσμα. Η σχέση είναι κάτι πολυπαραγοντικό, με δεκάδες απαιτήσεις και απαιτεί καθημερινή δουλειά και από τους δύο. Θα έπρεπε ίσως να σκεφτείς τι θέλεις εσύ από εκείνον. Μην αρκείσαι σε μία αγκαλιά, μία συγνώμη και ένα καλό κρεβάτι, όσο και αν τα έχεις ανάγκη τη δεδομένη στιγμή.
Θα σου έλεγα επίσης, να επισπεύσεις το θέμα του γιατρού σου. Δες τον το συντομότερο. Πάρε αποφάσεις για σένα και την προσωπική σου βελτίωση. Όχι για χάρη του συντρόφου σου, αλλά για σένα. Για να νιώσεις εσύ καλά.
Όσο για το απόγευμα, σκέψου προσεκτικά τι θα του πεις εσύ, αν με τη σειρά σου θα εγείρεις αξιώσεις και ποιες θα είναι αυτές. Η σχέση είναι ένα παιχνίδι με δύο παίκτες, μην το ξεχνάς...
06-09-2010, 12:26 #95
το τρίο μπελκάντο δεν χρειάζεται να εξάπτεται.ούτε και η ρία.
06-09-2010, 12:29 #96
Originally posted by ria
Originally posted by penelope1985
Originally posted by ria
συμπαράσταση το λές αυτό?
ωχ Θεε μου...
Pια αυτο το σχολιο δεν ειναι ευγενικο. Απο καλωσυνη τα λεγανε τα κοριτσια... απλα μερικες φορες ακους μονο μια πλευρα και παρασυρεσαι...
σαφώς είπα οτι εκτιμάται η καλή πρόθεση... αλλα δεν αρκεί αυτό..
το τι θα κάνει η κοπελιά φυσικά είναι δικό της θέμα οπως και το πως θα διαχειριστεί τις <<συμβουλές>>
και κάτι τελευταίο
σας όρισε η constance δικηγόρους?
εαν έκανα σχόλιο αγενές υπάρχει και διαχείρηση να με βάλει στη θέση μου
πατήστε report να πάρει το δρόμο του...
06-09-2010, 12:30 #97
Originally posted by bouliana
06-09-2010, 12:31 #98
Originally posted by aliki_d
Ava δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει ειλικρινά, το μόνο σίγουρο είναι οτι αισθάνομαι σαν να με έχουν δείρει. Ήταν να έρθει χθες και ανέβαλε για σήμερα ενώ έκλεγα στο τηλέφωνο... δεν είμαι πολύ καλά και πονάει πολύ ψυχολογικά.
Μου είπε οτι θα περάσει σήμερα το απόγευμα να μιλήσουμε, δεν έχω καλό προαίσθημα πρέπει να έχει πέσει πολύ πλήσιμο εγκεφάλου...
06-09-2010, 12:34 #99
Originally posted by ria
Originally posted by bouliana
06-09-2010, 12:35 #100
ναι βρε... το διασκεδαζω απλώς
06-09-2010, 12:37 #101
bomo μου εχεις απολυτο δικιο.
06-09-2010, 12:38 #102
Aλικη, τοσες μερες ολο το θεμα ειναι το ποσο ασχολειται ο συντροφος σου με το τι λενε οι αλλοι και πως συμπεριφερεται εξαιτιας αυτων που του λενε.
Στο πρωτο σου ποστ ανεφερες οτι αποφασισες να κανεις επεμβαση.
Μηπως θα επρεπε και αυτο να απασχολει πολυ το μυαλο σου? Δηλαδη κατι που αποφασισες να κανεις ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Για το καλο σου, για την υγεια σου, για τις αλλαγες που θελεις να δεις και να ζησεις.
Εχεις ξεκινησει τις διαδικασιες?
Να βρεις νοσοκομειο, γιατρο, εχεις κανει εξετασεις?
Εχεις ενημερωθει για τις συνεπειες? Την αποθεραπεια?
Καποιο διατροφικο πλανο ισως?
Για το θεμα του συντροφου σου δεν εχω να πω τιποτα, με καλυψε πληρως ο parlats, δεν αφησε τιποτα να πεσει κατω.
Κοιτα λιγο και την ΑΛικη σε παρακαλω! Και αυτη εχει αναγκη απο προσοχη και φροντιδα!
Να δουμε λιγο και τα δικα της θεματα? Τι λες? :wink1:
06-09-2010, 12:43 #103
Και εγω μπηκα για να της κανω συμπαρασταση και να πω τη γνωμη μου.Ο ολος καυγας ξεκινησε επειδη η Πηνελοπη και η Ρια διαφωνησαν.Τονιζω ΚΑΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ (οποτε ο χαρακτηρισμος τριο μπελκαντο νομιζω περισσευει).Δεν καταλαβαινω ακομα τι το κακο εκανα και δεχθηκα επιθεση απο τη ria.
06-09-2010, 12:46 #104
Originally posted by Constance
Και εγω μπηκα για να της κανω συμπαρασταση και να πω τη γνωμη μου.Ο ολος καυγας ξεκινησε επειδη η Πηνελοπη και η Ρια διαφωνησαν.Τονιζω ΚΑΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ (οποτε ο χαρακτηρισμος τριο μπελκαντο νομιζω περισσευει).Δεν καταλαβαινω ακομα τι το κακο εκανα και δεχθηκα επιθεση απο τη ria.
06-09-2010, 12:47 #105
μπραβο bomo καλά κάνεις κ μας βάζεις στη θέση μας.διαταράξαμε την ησυχία του φόρουμ.ποπο!!
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία