Δεν εχω φιλους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.καταλαβα γιατι ειμαι τοσο πολυ εξαντλημενη κ χαλια ψυχολογικα απο χθες.Γιατι συνηθως κρυβομαι πισω απ την πραγματικοτητα,δε λεω κ δεν παραδεχομαι καποια πραγματα για να μην ποναω.οταν ομως ερχομαι απεναντι νιωθω ειμαι σαν να ισοπεδωνομαι.ετσι τις πιο πολλες φορες η τα αποφευγω η φτιαχνω εναν δικο μου ψευτικο κοσμο.Εχω πολυ κ συνεχομενη ενταση απο χθες που προσπαθησα να μιλησω.

Senior Member
    Καθως κ απτη μερα που ειπα 5 πραγματα για μενα στη μμαρια.Γιατι κρυβεται τοσος πονος κ πως αντεχει καποιος να τον δει?

Senior Member
    agh αυτός ο κρυμμένος πόνος είναι η αλήθεια που πονάει, οταν έρχεσαι αντιμέτωπη, εξαντλείσαι κ αισθανεσαι χάλια. ξέρω ακριβώς πως είναι να αισθάνεσαι τόσο εγκλωβισμένη μέσα στα προβλήματα κ να μην σ\'αφήνουν να χαρής το παραμικρό. αυτός ο ψεύτικος, ο φτιαχτός κόσμος, δίνει την δυνατότητα να μην σκέφτεσαι, να προσπερνάς ότι αισθάνεσαι, αλλά στην ουσία προσποιήσε κ επιστρέφουν όλο κ πιο έντονες οι σκέψεις κ δεν αντέχεις να είναι μες το μυαλό σου, σε τρελαίνουν, αισθάνεσαι ότι δεν την βγάζεις.. ούτε εγώ εχω βρεί την άκρη να τα ξεπεράσω, όχι ακόμα, αλλά το μόνο που μου μένει είναι να μην το βάζω κάτω, όσο χάλια κ αν είμαι, περιμένω κάποια στιγμή να περάσει.. σιγουρα θα χρειαστεί κάποιον ειδικό σε αυτή την προσπάθεια κ μάλλον θα ηταν καλά να έψαχνες να βρείς κάτι που να σε βολεύει. μην αφήνεσαι, έχουμε την ανάγκη απο στηριξη, ασχετο αν δεν την βρίσκουμε πάντα κ σιγά σιγά, κάτι μπορεί να γίνει. σε όλα αυτά χρειάζεται υπομονή, ξερω τι θα μου πείς κ εγω έτσι το βλέπω.. εξαντλήθηκε κ αυτη.. αλλά είναι άδικο ρε γμτ κ στην τελική, δεν φταίξαμε σε τίποτα για να μεγαλώσουμε τόσο άσχημα. συνέχισε.. κ εδώ έχεις φίλους κ σε καταλαβαίνουν.. εδώ ειμαστε κ ξεκίνα όπως κ εγω να γράφεις κ θα καταλαβεις καλύτερα το μέσα σου.

Senior Member
    θα προσπαθησω να ανεβασω το εισοδημα μου για να μπορεσω να παω παλι σε ψυχολογο.Εντομεταξυ ολα αυτα τα \'κρυφα\' εισβαλουν παντου.Με νυχια κ με δοντια μορω να βγαλω 350ε το μηνα.Σα να ειμαι κουτση.Δεν αντεχω παλι απτην αρχη.πιστευα πως ειμαι καλα κ μετα απο ενα διαστημα που σταματησα ψυχολογο αρχιζουν παλι να συσσωρευονται μεσα μου.

Senior Member
    Παντως ενιωσα πολυ τυχερη που βρηκα το σαιτ εντελως τυχαια κ τωρα που θα αναγκαστω να μη μπαινω για λιγο,μου λυπετε ηδη.

Senior Member
    Εντομεταξυ οταν τα βγαζω ολα αυτα στην επιφανεια κ δεν τα \'αποβλακωνω\' δε μπορω να λειτουργησω κ στην καθημερινη ζωη..τι να πω μπορει να φταιει που εδω κ 2 βδομαδες βρισκομαι στο πατρικο μου κ ας λυπουν γονεις.Αυτο που σου ελεγα μμαρια σχετικα με το οταν βρισκομαι εδω..κανω 100 βηματα πισω.

Senior Member
    \'Βρωμιζει\' το μυαλο..

Senior Member
    ναι αυτά το \"κρυφά\", τα ονομάζω επιχείρηση αυτοκαταστροφής, έτσι τα αισθανομαι πως με καταστρέφουν κ ειναι τρομακτικά δύσκολο να κάνεις αυτά που πρέπει για να διατηρείσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις. άσε κ εγω όταν βρήκα το σαιτ, είπα μα γιατι να μην το \'χα ανακαλύψει νωρίτερα! κ απο άτομα εδω μέσα που είναι απίστευτα καλά παιδιά, ενω πριν δεν είχα κανέναν να μιλήσω.
    Σας ευχαριστώ όλους παιδία κ τους συντελεστές του φόρουμ που μας δίνεται την δυνατότητα να υπάρξουμε κ εμεις όπως αισθανόμαστε κ όχι όπως \"πρεπει\" να είμαστε!

Senior Member
    κ το κακο ειναι πως δεν κρυβονται κιολας..\'αυτο που εισαι φωναζει τοσο δυνατα που δε μ\'αφηνει να ακουσω αυτα που λες\'.Αυτο παθαινω.Η \'αποβλακωση\' ειναι το καταχωνιασμα για καιρο κ το στησιμο ενος εργου-θεατρου κ παραλληλα η προσκοληση σε εξαρτησεις να με \'κοιμησω\'.Μερικες φορες θες παση θυσια βοηθεια να προχωρησεις κ αν δεν την εχεις ψαχνεις τροπους να επιβιωσεις εστω κ αν ξερεις οτι ειναι λαθος επειδη ισως ειναι η μονη σου επιλογη.

Senior Member
    όντως όπως τα γράφεις agh κ ενώ τα γνωρίζουμε όλα αυτα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε, δεν βρίσκουμε τον τρόπο να ξεφύγουμε απο το τρυπακι. φοβόμουν πάρα πολυ αν θα εβρισκα την δυναμη να μιλούσα, γιατι είχα προσπαθησει στο παρελθον με ψυχολόγο κ δεν τα κατάφερα, μετα όμως ξεπερνώντας τα όριά μου κ τα σωματικά που δεν περναγαν κ δεν είχα τίποτα, αποφάσισα να κάνω κ β΄προσπάθεια κ αυτο το οφείλω εδώ στο φορουμ, που με εσπρωξαν να το αντιμετωπίσω. τωρα πονάω, υποφέρω με την αλήθεια, αλλά την αντιμετωπίζω όσο κ να τρελαίνομαι κ στην αρχή το πρώτο που συνειδητοποίησα μέσα μου κ έκανα ένα βήμα ήταν ότι ολα αυτά ειναι φυσιολογικά να συμβαίνουν κ ότι ειναι ενταξει να αισθανεσαι έτσι

Senior Member
    Μπραβο μμαρια!εγω ειμαι μακρια απο το να πω οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα κ οτι ειναι ενταξει να αισθανομαι ετσι.

Senior Member
    υπαρχουν μεταπτωσεις συνέχεια, η αληθεια είναι αυτή, υπάρχουν στιγμές που φτανω να δωσω τελος, αλλα προσπαθω να βρω τροπους να ηρεμήσω, χθες ημουν τοσο χαλια που εψαχνα απεγνωσμενα να μιλησω σε καποιον, γιατί δεν αντεχα άλλο. ευτυχως, δεν βρηκα κανεναν να ενοχλησω.. καλα για τους αλλους κ την πατησε το μπουκάλι με την βοτκα που βρεθηκε μπορστα μου, το στραγγιξα

Junior Member

Smile hello...

me to na arxisw na sou grafw poso lupamai gia ola osa biwses h gia to poso aparadektoi htan oi goneis sou, de nomizw pws 8a sou prosferw kati ousiastiko. allwste auta ta ksereis k apo monh sou....htan auto ka8'auto to kinhtro, pou se w8hse na moirasteis hn istoria sou!!!! den eimai psuxologos h eidikos gia na mporesw na sou proteinw luseis!!!! mporw omws na sou pw, oti me to na ka8esai apragh, foboumenh tous pantes k ta panta, einai polu pi8anon na diaiwniseis to kako pou proklh8hke apo tous dikous sou....na sunexiseis na xaneis tis opoies apolauseis mporei h zwh na sou prosferei, eksaitias tous!!!! akoma k an pleon de zeis konta tous, einai san na tous epitrepeis na sunexisoun na se katadunasteuoun....den einai oloi oi an8rwpoi etsi.antilambanesai k esu pws h periptwsh sou einai idiaiterh k apotelei eksairesh sto geniko kanona!!!!! skepsou apla, pws eisai pleon ELEU8ERH na apofasiseis k na prakseis kata boulisin.... orma k mhn kollas sto parel8on giati tetoiou eidous proskollhseis 8a sou kostisoun k to mellon sou!!!! milhse me kapoion eidiko, psuxologo....otidhpote...prepei omws na prospa8hseis na uperbeis ton idio sou ton eauto k tous fobous, wste na ekselix8eis...prepei esu k na to 8eleis k na to tolmhseis!!!! EKANES HDH TO PRWTO BHMA....egrapses thn istoria sou!!!! euxomai na ksekinhseis....k na sunanthseis parakatw, ola osa sterh8hkes ws twra!!!!!!!

Senior Member
    Πωπω που το θυμήθηκες αυτό το θέμα βρε melgr (καλως ήρθες κιόλας, αν δεν έφυγες ήδη :P, μιας κ δεν έγραψες κάτι άλλο!)
    Πέρασαν 3 χρόνια...λίγο ετεροχρονισμένες οι συμβουλές σου αλλά doesnt matter μπορεί να είναι βοηθητικές στο θέμα γενικά.
    Λοιπόν, ενημερωτικά το κουμπί βρίσκεται όντως εδώ (πω πω 1η φορά το διαβάζω από τότε ξανά!)

Δεν ξερω,πιστευω πως πρεπει να γνωρισω καλυτερα τον εαυτο μου, να μην τον αφηνω στη γωνια κ αντι να μου μιλαει αυτος, να μου μιλαν οι φωνες αλλων κ να τις πιστευω απο πανω.

Αλλά επίσης έχω να πω, πως τόσο ακραίες σκέψεις, με το απόλυτο σημαία έχουν πολλή κατάθλιψη μέσα. Και τώρα που το βλέπω μετά από χρόνια λέω πως το συγκεκριμένο θέμα και οι συγκεκριμένες σκέψεις και συναισθήματα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά λόγια απ'τη χώρα της νυχτερίδας όπως λέω πλέον. Στιγμές καταθλιπτικής κρίσης. Απ'τα μέρη του μαύρου του εαυτού μου αν θες. Ψεύτικες, πλανεύτρες και μάλιστα με ένα στόχο να ξαναζήσω το τότε με κάθε τρόπο εξ ου και το πρώτο ποστ αναφερόταν σε γεγονότα της εφηβείας σαν να ήταν τώρα! Υπήρχε θέμα χρονικού προσανατολισμού

Η αλήθεια ήταν σχετική, η κατάθλιψη δεδομένη.

Ε κ λίγη τελειομανία πακέτο :P (στη συγκεκριμένη, βλέπω φίλο τον ΤΕΛΕΙΟ φίλο, κάτι που προφανώς δεν υπάρχει οπότε φυσικά δεν έχω φίλους!), γεγονός που ανακάλυψα τελευταία και επεξεργάζομαι στο παρόν, ότι είμαι ολίγον ως πολύ τελειομανής κόντρα στα φαινόμενα και κουφάθηκα.

Μ' άρεσε που ξαναείδα το θέμα μου πάντως
    Συγκρίνω οπτικές και χαίρομαι πολύ για τα βήματα που έκανα

*άσχετο ρε παιδιά, αλλά τι ορθογραφικά λάθη ήταν αυτά?
    Μα το λείπω----> λύπω? έλεος!!! απ'τη λύπη θα το πήρα

Senior Member
    Συμπάσχω! Ούτε εγώ έχω φίλους!
    Είχα, αλλά δεν έχω πια!
    Η μήπως ποτέ δεν είχα; Αυτό είναι μεγάλο θέμα... Λυκοφιλίες...
    Πονάω πολύ!
    Όπως και να έχει για όλους τους ανθρώπους που είχα κοντα μ αν μου έλεγαν πχ "είναι ανάγκη να κόψεις το χέρι σου για πάρτη τους και να το δώσεις" θα το έκανα! Πήρα όμως παπάρια...
    Και μετά έμεινα στα κρύα του λουτρού.
    Και είμαι μόνη μου να κλαψουρίζω, χρόνια τώρα. Και οκ από το κακό στο χειρότερο στο θέμα αυτό
    Τα εύκολα δεν σου μαθαίνουν τίποτα , μάλλον....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast