Results 1 to 5 of 5
Thread: Συσφιξη ?!?!
-
31-01-2011, 13:27 #1
Συσφιξη ?!?!
Την καλησπέρα μου σε όλους, ευχομαι να είστε καλά!!!!!
Το θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό είναι η σύσφιξη δέρματος και όλοι οι πιθανοί τρόποι που μπορεί να γίνει!!!! Εχασα 48 κιλά σε δέκα μήνες και αυτή η απώλεια μου άφησε αρκετή χαλάρωση σε κοιλιά, μπράτσα και γοφούς, όπως ήταν αναμενόμενο..
Πολλοι μου ειπαν οτι εχασα το βαρος πολυ γρηγορα για αυτο χαλασε ετσι το σωμα μου, ισως και να ειναι ετσι, να εδωσα υπερβαλλοντα ζηλο στην διαιτα, γιατι οντας μια ζωη υπερβαρη επιθυμουσα πολυ την αλλαγη.
Γνωρίζω ότι η μόνη λύση με σίγουρα και άψογα αποτελέσματα είναι η πλαστική χειρουργική, αλλά είναι κάτι το οποίο κοστίζει.. Οπότε ψάχνω τρόπους που να προσφέρουν μια βελτίωση, κι ας μην μου δώσουν το σώμα που θα μου έδινε το νυστέρι, απλά να αποκτήσω μια πιο φυσιολογική εικόνα.
Οσον αφορα την γυμναστική, να πω ότι δεν έχω κάνει και ιδιαίτερα πολύ όλον αυτό τον καιρό, αν και απ οτι μου ειπαν ειναι μικρη η δουλεια που κανει στην συσφιξη του δερματος, η κυρια δουλεια της ειναι η μυικη συσφιξη.
Στην αναζήτηση μου διάβασα για το thermage, αναίμακτη διαδικασία, που προσφέρει σύσφιξη αλλά το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι και τρια χρόνια ανάλογα τον άνθρωπο, αν το έχει δοκιμάσει κάποιος θα ήθελα να διαβάσω την εμπειρία του.
Επίσης φίλη μου πρότεινε τα προιόντα της yellow rose, τα οποία δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο, τα προμηθεύεται κανείς από αισθητικό, αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει θα ήθελα να μου πει αν όντως είδε βελτίωση.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
- 31-01-2011, 13:38 #2
γεια σου felicia
δεν εχω κατι ιδιαιτερα πρωτοτυπο να προτεινω.
ασκηση, πολλη ασκηση
απο γυμναστηριο μεχρι βολτες εξω
νερο!!!!!!!!!!!!!!!!
μπορεις επισης να καθιερωσεις τη χρηση λουφας στο μπανιο
και peeling αν θελεις παρε καποιο ή φτιαξε.
γαλακτωμα ενυδατικο.
το μασαζ που κανουν στα κεντρα αισθητικης μπορει να βοηθαει εξισου.
καλη επιτυχια!
σου ευχομαι να διατηρησεις την απωλεια το βαρος σου:thumbup::thumbup:
31-01-2011, 15:37 #3
γεια σου felicia, αυτο που μπορω να σου προτεινω εγω και να το ψαξεις αν θες ειναι να πας σε καποιο ινστιτουτο και να κανεις καποια μηχανηματα που κανουν ακριβως αυτο, μονο συσφιξη.
01-02-2011, 12:33 #4
Όταν το δέρμα κρεμάει, ο μοναδικός τρόπος να λυθεί είναι η πλαστική χειρουργική.
Το δέρμα αυτό έχει μέσα ελάχιστο λίπος, το υπόλοιπο είναι κατά μεγάλο ποσοστό νεκρά κύτταρα, νερό, ουλώδεις ιστούς κλπ.
Όση γυμναστική και διατροφή να κάνεις, δε μπορείς να το λύσεις αυτό το πρόβλημα.
Επίσης στα ινστιτούτα, θα δώσεις πολλά χρήματα χωρίς αποτελέσματα.
Επίσης οι ενυδατικές κρέμες, δεν θα καταφέρουν κάτι, αφενός γιατί υπάρχει ήδη νερό αρκετό εκεί αφετέρου τα κύτταρα αυτά δεν αναγεννώνται.
Σόρι που στα χαλάω, αλλά θα πρότεινα να αρχίσεις να μαζεύεις χρήματα για πλαστική.
01-02-2011, 13:53 #5
δε συμφωνω με πλαστικη-με βαρη κ πιλατες μπορεις να δεις τεραστια βελτιωση-οι κρεμες δεν νομιζω να κανουν απο μονες τους κατι εκτος απο ενυδατωση.Αν σφυξουν οι μυς θα δεις διαφορα κ στο δερμαΠηγαινε σε ενα γυμναστηριο κ σε 3 μηνες θα δεις διαφορα.Συγχαρητηρια για τα κιλα που μειωσες:grin:Η πλαστικη δεν ειναι πανακεια.Αρκει να σου πω οτι μου περιεγραφε ενας φιλος την πλαστικη της κοιλιας που σου φτιαχνουν και νουργιο αφαλο-μπλιαχ-κ αυτο επηρρεαζει αρνητικα τα εσωτερικα οργανα αλλα ποιος πλαστικος θα στο πει αυτο;Κανεις!Επισης αφηνουν μεγαλες ουλες.Πηγαινε στο γυμναστηριο μιλα με το γυμναστη η τη γυνμαστρια κ ζητα κ πιλατες κ βαρη
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία