οι φετινοι μας στοχοι...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

οι φετινοι μας στοχοι...

Γεια σας ξανα!!!:spin: εχει 3 βδομαδούλες που γύρισα από τις καλοκαιρινές μου διακοπούλες και η αλήθεια είναι που τις νοσταλγω πολυ!! βλέπετε φέτος είμαι 3η λυκείου κ έχουν αρχισει τ ζορια... απο νωρις...:sniff: διαβασα λοιπον τ συζητηση π ειχατε για ποιους λογους θελουμε να χασουμε κιλα κ ομολογώ πως μ δωσατε πολλη δυναμη!! αναγνώρισα καταστάσεις που βιώνω καθημερινά, καταστάσεις που επηρρεάζουν εμένα και μου ριχνουν τη ψυχολογια στο πάτο... Πήρα λοιπον την απόφαση να συνεχίσω τη προσπάθειά μου (μιας και την είχα εγκαταλείψει :P) για απώλεια κιλών, και φέτος να πετύχω τους 2 στόχους που ονειρεύομαι από μικρη!! 1. να περάσω στην αρχιτεκτονικη, 2. να χασω αυτα τα ρημαδια τα κιλα! Ηθελα να το γραψω καπου για να μην αφησω παλι τν εαυτο μου ελευθερο να κανει οτι θελει:P εσεις?? ποιους στοχους θέτετε για το φετινό χειμώνα?

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ. ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 65 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΒΑΡΟΣ ΤΑ 58 ΚΙΛΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ..

Senior Member
    γεια σου ελενιτσα!
    ο πρωτος μου στοχος ειναι να ερθω στα κιλα που εισαι τωρα, 78, ανεξαρτητως ζυγαριας, κ να μη τα ξαναπερασω ποτε ποτε.
    οπου κι αν ζυγιζομαι να βλεπω 7 κ να χαιρομαι!
    ο δευτερος ειναι να μη σταματησω να γυμναζομαι ολο τον χρονο μεχρι να αποφασισουμε για μωρο κ μεινω εγγυος.
    μετα βλεπουμε!

Ευχομαι να κανουμε πραγματικοτητα ολους τους στοχους μας, στο χερι μας δεν ειναι?

Senior Member
    Καλή επιτυχία στους στόχους σας κορίτσια!Όσον αφορά τα κιλά λοιπόν(για να μην επεκταθώ σε άλλους τομείς, δε θα μου φτάσει ένα φόρουμ!) θα ήθελα πρώτα απ'όλα να διατηρήσω τα κιλά που έχω χάσει και να τρέφομαι σωστά και υγιεινά.Αν λοιπόν το καταφέρω αυτό μακροπρόθεσμα θα ήθελα να φτάσω στα 75 κιλά μέχρι τέλος Οκτωβρίου, μπορώ?Μπορώ!!

Senior Member
    Λοιπόοον, θα ήθελα μέχρι τα Χριστούγεννα, να έχω φτάσει τα 70 κιλά (τώρα είμαι 76) και να πηγαίνω τουλάχιστον 3 φορές/εβδομάδα γυμναστήριο.
    Καλή επιτυχία στον αγώνα σου!!

Senior Member
    Καλή επιτυχία και σε σένα onelifeonechance(τι ωραίο nickname)!Όσον αφορά το γυμναστήριο, εγώ μιας και το βαριέμαι απίστευτα,έχω ως άμεσο στόχο να γραφτώ χορό(που τόσο μου αρέσει) και να αρχίσω εντατικό περπάτημα, κάτι είναι κι αυτό..

Senior Member
    xontrompizeli, σ'ευχαριστώ! καπου ειδα γραμμενη αυτη τη φραση, και το πιστευεις ή οχι, αυτο μου εδωσε την ωθηση πριν 7 μηνες να αρχισω τη διαιτα μου!
    ωραιος κ ο χορος παντως!

Senior Member
    Είναι όντως μια φράση με πολύ νόημα και απ'οτι φαίνεται εσύ το χεις βρει!Καλή συνέχεια σου εύχομαι!Και όντως ο χορός είναι πολύ ωραίος, ανυπομονώ να ξεκινήσω!

Senior Member
    Σκεφτομαι βεβαια μηπως ξεκινησω κολυμβητηριο καλυτερα, γιατι δεν ξερω σωστο κολυμπι και λογω αυτου, ειχα μια περιπετεια ασχημη σε μια πισινα.

Junior Member
    καλή επιτυχία στους στοχους σας κοριτσια!! οπως είπατε μέσα από δω θα μπορουμε να στηρίζουμε η μια την άλλη και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα θετικά για όλες μας. onelifeonechance το κολύμπι ειναι ένα φανταστικό άθλημα, μ αρέσει πααααρα πολυ!!! γυμνάζει όλο το σώμα και έχω παρατηρήσει πως το καλοκαίρι, χωρίς να αλλάξω διατροφικές συνήθειες απλά με μια δυο ωρίτσες στη θάλασσα τα κιλά μειώνονται αμέσως... τελικά τώρα που το σκέφτομαι... δε μετράει μόνο η σωστή διατροφή, χρειάζεται οπωσδήποτε και η ασκηση (εγραψα παλι!!:smug b::P) δυστυχως τώρα δεν εχω και πολύ χρόνο...

Senior Member
    καλησπερα οι φετινοι μου στοχοι ειναι τα χριστουγεννα να ειμαι στα 75 σταθερα, και να εχω πεσει σε ποντους!!

απο τεταρτη ξεκιναω και γυμναστηριο ( τοτε ανοιγει αυτο της γειτονιας μου μετα τις διακοπες.. ) οποτε θα κανω μετρηση απο ποντους για να βλεπω την προοδο μου!!

Να σταθεροποιηθώ στα 55 και να μείνω εκεί....

Member
    Εγώ παιδιά θα ήθελα να πάω στα 55 εκεί που ήμουνα δηλαδή.έχω ύωος 1,64. Θεωρώ ότι δε μου πάει το πάχος. Καθόλου μα καθόλου. Όταν λέω σε κάποιους ότι θέλω να φτάσω τόσα κιλά μου λένε ότι είναι λίγα. Να πας 60-65... Μα δε θέλω. Και τόσο δηλαδή να πήγαινα καλα θά 'ταν. Αλλά γιατί να μην ξαναρω τον παλίο μου εαυτό;;

55 κιλά λοιπόν μέχρι τα χριστούγεννα!!!!!!!:spin:

Junior Member
    Να χασω σε 1 χρονο 58 κιλα και να ειμαι και παλι διψηφιος :Ρ
    Ειμαστε στα μισα τωρα οποτε αντε και καλη μας τυχη!

Senior Member
    εμένα στόχος μου είναι να γίνω μέχρι τα χριστούγεννα του 2010 όπως ήμουν 2 χρόνια πριν...45 κιλά και ένιωθα τέλεια!!! θα συμβεί άραγε αυτό ξανά?uzzled: ....ελπίζω ναι!!!

καλή μας επιτυχία κορίτσια...και αγόρια :P

Page 1 of 2 12 LastLast