Results 1 to 15 of 30
Thread: Απωλεια τελευταιων κιλων;;;
-
03-09-2010, 13:59 #1irenepGuest
Απωλεια τελευταιων κιλων;;;
εχω κολλησει εδω και καιρο στα ιδια κιλα. μου εχουν μεινει αλλα 4-5 κιλα που θελω να χασω αλλα δεν μπορω.τις τελευταιες μερες εκοψα εντελως την ζαχαρη και ειδα ενα ξεφουσκωμα αλλα μεχρι εκει. εχετε καποια συμβουλη; φυσικα μεσα σε λογικα πλαισια και οχι τυπου γιαουρτι και γκειπφρουτ για 3 μερες ( μου το ειπανε και αυτο!!). θυμαμαι πως η δαναη ειχε παρει συμβουλες για τα τελευταια κιλα απο μια φιλη της διαιτολογο. δαναη μου αν μπορεις κατατοπισε με. αλλα και οποιος αλλος μπορει να με καθοδηγησει, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!
- 03-09-2010, 16:00 #2
τα υπόλοιπα πως τα έχασες? τη διατροφή ακολουθείς αυτό τον καιρό?
πολύυυ νερό, περπάτημα, και κόψε κάτι από τις θερμίδες που παίρνεις ήδη. εκτός κι αν είναι λίγες!
Σ'αυτές που θα παίρνεις προσπάθησε να βάλεις μια υγιεινή πηγή πρωτείνης σε κάθε γεύμα. Σε χορταίνει, γλιτώνεις αχρείαστους υδατάνθρακες και κάνεις καλύτερες καυσεις!
πχ αντί φρυγανιά με μέλι φάε φρυγανιά με τυρί λαιτ. προτίμησε περισσότερα λαχανικά παρά φρούτα γτ το να φας 3 μπανάνες όσο ναναι δεν είναι το ίδιο με μια αγγουροντοματοσαλατούλα:smi legrin:
και τρώε όσο πιο συχνά μπορείς λευκό κρέας και ψάρι.
Το να κόψεις τη ζάχαρη από μόνο του δεν αρκεί, μην τρως μεγάλες ποσότητες από ψωμί και ζυμαρικά, να τα τρως μόνο σαν συνοδευτικά και να 'ναι ολικής. επίσης, κόψε τις πατάτες μέχρι να τα χάσεις....
Βραδάκι προτίμα γιαουρτάκι ή ομελέτα...
Αυτά είναι σε γενικές γραμμές υγιεινή διατροφή και αν τα ακολουθείς μόνιμα, καλό θα σου κάνει κι όχι κακό. Πιστευώ θα χάθούν σύντομα τα τελευταία...!
03-09-2010, 16:38 #3
irenep εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Τα τελευταια 5 κιλα δε λενε να φυγουν.Η απωλεια μου ειναι απο μηδενικη εως ελαχιστη.Πραγματικα δε βιαζομαι γιατι το καλοκαιρι εχει τελειωσει αλλα απο την αλλη δεν ξερω τι να κανω με τη διατροφη μου.Να συνεχισω να κανω διαιτα ή να περασω σε φαση συντηρησης για λιγο καιρο και μετα ξαναπροσπαθω για τα υπολοιπα.Δεν εχω ιδεα.Παντως ετσι συμβαινει σε ολους οποτε δεν εισαι μονη σου.
03-09-2010, 16:45 #4
Δυο λυσεις που σε εμενα δουλεψαν παντα.
1η Πρωτεινη +σαλατα+νερο +κινηση= σιγουρα ξεκολλημα
2η και για μενα πιο "ανεκτη" η κυκλικη ληψη υδατανθρακων που εχει προτεινει η Δαναη.Δες εδω
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2241
03-09-2010, 20:26 #5
τα τελευταια κιλα ειναι εκεινα που θελουν την περισσοτερη υπομονη γιατι οταν το σωμα δεν εχει πολυ πλεονασμα ποσο πια να χασει???
εγω μια ζωη βασανιζομαι με αυτα τα τελευταια κιλα,και πανω που παω να τα πιασω μου ξεφευγουν τα ατιμα και φτου αποτην αρχη...
υπομονη και συνεχιζουμε,θα χαθουν.ΤΕΛΟΣ.
04-09-2010, 02:47 #6
αν θες να παρεις τα πανω σου μπορεις να ελαττωσεις το αλατι, σιγουρα καποια κατακρατηση την κανει,
καποια μειωση θα δεις δε μπορει.
δεν χανεις τιποτε, ειδικα αν βαζεις πολυ αλατι
04-09-2010, 08:27 #7irenepGuestκοριτσια λεω να δοκιμασω την κυκλικη ληψη υδατανθρακων που προτεινε το μαρουλακι. απο αυριο ομως γιατι δεν εκανα σωστο προγραμματισμο σημερα.
η αληθεια fuxia μου ειναι οτι τρωω αρκετο ψωμι, ειδικα το πρωι, με μελι.
οσο για το αλατι κοραλακι παλια χρησιμοποιουσα πολυ. τωρα πια οχι. νομιζω πως οταν σταματατησα την υπερβολικη χρηση του αρχισα να καταλαβαινω καλυτερα τις γευσεις των φαγητων!! ειλικρινα!!
constance δεν θελω να επαναπαυτω λογω καιρου γιατι εχω και μια ταση να παιρνω τον χειμωνα. ειναι σαν να μου ανοιγει η ορεξη λογω κρυου.
absolute για 2 κιλακια δεν χαθηκε ο κοσμος. μην κολλας στο νουμερο αρκει να μεινεις σταθερη σε αυτα που ηδη εχασες.εμενα δεν ειναι 1-2 κιλα αλλα 4-5!! το μονο ασχημο ειναι πως οσο χανω απο περιφερεια χανω και απο το στηθος! και δεν εχω και περισσεια:-)
04-09-2010, 09:22 #8
ιrenep ιδεα μας ειναι αυτο με το χειμωνα.Απλα ψαχνουμε δικαιολογιες να γουρουνιασουμε.Ειναι κιολας το γεγονος οτι το χειμωνα δεν εχει καρπουζι και αλλα ωραια φρουτακια, ουτε παγωτακια γρανιτες κλπ ελαφρα και εχουμε το διαολο που ονομαζεται σοκολατα.:P Εφοσον συμβαινει σε ολους να καθυστερει η απωλεια και δεν ειμαστε οι μονοι πρεπει να εχουμε υπομονη κι επιμονη.Και οντως οπως τα λες για 2-3 κιλακια και για 5 στην περιπτωση μου σιγουρα δε χαθηκε ο κοσμος.Καλυτερα συντηρηση στα +3-4 κιλα παρα απελπισια και υπερφαγια και μετα να εχουμε να χασουμε παλι διψηφιο αριθμο κιλων.Αυτο με το στηθος που λες εγω επεσα ενα νουμερο πλεον το στηθος μου αχνοφαινεται.Αλλα καλυτερα 68 κιλα με πλακα στηθος παρα 93 με κανονικο(ουτε καν μεγαλο δεν ειχα τοτε.:P)Το αλατι αλλο μεγαλο θεμα, μου το ειχε πει διαιτολογος οτι πρεπει να το κοψω τελειως αν θελω να ξεπρηστω και ειδικα στις γαμπες που εχω θεμα.Αλλα το κοβεις τελειως το ριμαδι?Δε το κοβεις, εγω τουλαχιστον οχι γιατι μου αρεσει.
04-09-2010, 10:16 #9
constance τωρα είδα την απωλειά σου, συγχαρητήρια και με το ύψος σου θα είσαι σουπέρ τωρα.Τι έκανες?γυμναστικη σίγουρα υποθέτω,απο διατροφή?
04-09-2010, 10:21 #10
Κονστανς, πάρε το πράσινο βαζάκι, έχει 50% λιγότερο νάτριο και νοστιμίζει το φαγητό.
Αν το βάζεις και με μέτρο, γλυτώνεις αρκετά
04-09-2010, 10:25 #11
Hopa μου γυμναστικη και μαλιστα καθημερινη ειχα κανει μονο οταν επεσα απο τα 93 στα 83 και μαλιστα δε τα ξαναπηρα και ποτε (αυτο που σου λεω εγινε το 2005).Μετα ξεκινησα να δουλευω και γυμναστηριο εχω να παω πολυ καιρο γι'αυτο και ειχα σκαμπανευασματα απο τα 70κατι στα 80κατι επι 4 χρονια.Το πασχα ξαναξεκινησα σοβαρη προσπαθεια απο τα 83 και τωρα ειμαι 68 με πολυ προσεκτικη διατροφη.Απο γυμναστικη δεν εκανα αλλα η δουλεια μου ειναι τετοια που ριχνω πολυ περπατημα καθημερινα αλλα και αρκετη ορθοστασια.Nαι τωρα ειμαι σουπερ με ρουχα, με μαγιο εχω ακομα ατελειες αλλα δε με πειραζει πλεον καθολου.Αυτο που θελω ειναι να διατηρησω τα κιλα μου εστω και τα 68.Betty μου το εχει πει και αλλη κοπελα αυτο απο εδω μεσα και θα το δοκιμασω.Ευχαριστω.
04-09-2010, 10:54 #12
μπράβο σου και πάλι και στα δικά μας . . . άντε να δούμε πότε . . .
04-09-2010, 15:09 #13
Constance εγω παντως δεν τις βρηκα τις ατελειες σου με μαγιω!!!!! :P
παντως οντως τα τελευταια ειναι τα πιο δύσκολα.κ βασικα εμενα με πιανει κ μια βαρεμαρα δεν ξερω δεν εχω τοση ορεξη για διαιτα,απλα προσπαθω να συντηρηθώ.βεβαια σκεψου οτι στο τελος οι περισσοτεροι χανουμε 2 κιλά το μηνα πχ αλλα τι να κανεις.υπομονη.κ βασικα σε εμενα πιανει παντα να κοβω τους υδατανθρακες απο τις 6 το απογευμα και μετα.μονο πρωτεινη και σαλατουλα.
04-09-2010, 15:44 #14
χιχιχι Ευχαριστω.Ειμαι πολυ ικανοποιημενη τωρα αν δεν ημουν θα ηταν αχαριστεια.Αλλα και τα 5 κιλακια δε θα με χαλαγαν να τα εχανα στην ωρα τους.
04-09-2010, 15:51 #15
irenep ασε μη μιλας για στηθος...σε λιγο θα το ψαχνω...
και αυτο που λεει η γρανιτα πολυ καλο,οχι υδατανθρακες μετα το απογευμα γιατι κανουν κατακρατηση οι αναθεματισμενοι!
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)