Πως αδυνατίσατε;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Το αλκοόλ δυστυχώς δυναμιτίζει κάθε προσπάθεια. Εκτός αν αντέχει κανείς να μην τρώει μετά την κατανάλωσή του, πράγμα που δεν ισχύει για μένα. ʼρα, όταν θέλουμε να πιούμε όλο το Βόσπορο, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι στη συνέχεια θα φάμε το σύμπαν!

Senior Member
    χαχαχαχα!δατσ ραιτ.!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Το αλκοόλ δυστυχώς δυναμιτίζει κάθε προσπάθεια. Εκτός αν αντέχει κανείς να μην τρώει μετά την κατανάλωσή του, πράγμα που δεν ισχύει για μένα. ʼρα, όταν θέλουμε να πιούμε όλο το Βόσπορο, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι στη συνέχεια θα φάμε το σύμπαν!
    σωστη για αλλη μια φορα!
    αβα πολυ το εχεις φιλοσοφισει, γουσταρω σκεπτικο!

Senior Member
    εγώ όταν είχα φτάσει τα 65 κιλά ενώ ήμουν για χρόνια 46-47, έμενα νηστική για μέρες, φυσικά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά ανακάλυψα καλούς και κακούς υδατάνθρακες κι άρχισα να τρώω λίγο απόλα αλλά τα ζυμαρικά παντός είδους ήταν ολικής και φυσικά διέγραψα τα γλυκά. Εφτσα σε ένα χρόνο 58-γιατί μια δυο φορές το μήνα σαμπόταρα την προσπάθεια μου ούτε γυμναζόμουν πολύ- και κόλλησα εκεί αρκετό καιρό.
    Μετά πήγα φοιτήτρια και δεν ήθελα να καταφύγω στα delivery οπότε άρχισα τα ψητά.
    Έτρωγα όλη τη βδομάδα στεγνά λευκά κρέατα με σαλάτα, 4-5 φρούτα καθημερινά, κάποιες μέρες ρύζι, το πρωινό ήταν δημητριακά ολικής, βραδυ κανα γιαουρτάκι, και μια φορά τη βδομάδα έτρωγα ό,τι ήθελα. Πίτσα(ολόκληρη!), σοκολάτες, και από δευτέρας συνέχιζα. Έχασα σε ένα μήνα 4 κιλά, από 58 πήγα 54. Εκεί ανακάλυψα την Ατκινς και την πρώτη φορά που την έκανα πήγα σε ένα μήνα(με κάποιες παρασπονδίες) 49. Μετά ξανακύλησα κι από τοτε παίζω πάνω κάτω στα κιλά του τικερ. Αυτό είναι το ιστορικό μου με τις δίαιτες-καλά ενδιάμεσα όλο και κάτι εξπρες έκανα αλλά 2-3 μέρες το πολύ-.
    Έχω πολύ καλό μεταβολισμό και ξέρω πως όταν είμαι στρατιωτάκι τα κιλά χάνονται με τρομακτική ταχύτητα το θέμα είναι να γίνω στρατιωτάκι με όλη αυτό το ξέσπασμα που κάνω συνέχεια στο φαι.
    Αλλά τώρα είμαι πανέτοιμη να συνεχίσω μια και οι λιγούρες και τα τεντωμένα νεύρα θα εξαφανιστούν:grin:

Με απλη διατροφη θα μου επαιρνε κανα χρονο και λιγοτερο να χασω τα κιλα μου , αλλα ηταν στη
    μεση διατροφικες διαταρραχες και πολλα αλλα προβληματα και ετσι με πηρε κατι παραπανω απο
    2μισι χρονια.Με διατροφη , με γυμναστικη κατα περιοδους , με πισογυρισματα, με απ'ολα!

Εμεις πιυ εχουμε τις διατροφικες διαταρραχες , ποτε δε θα πουμε ΣΤΟΠ!Φτασαμε στο στοχο μας
    και ολα καλα.Παντα στο πισω μερος του μυαλου μας θα ειναι αυτο το τερατακι που θα μας
    τρωει.Να το φαω να μη το φαω;Να νιωσω τυψεις που εφαγα να μην νιωσω;
    Οταν νικησουμε αυτο το τερας , τοτε θα μπορουμε να πουμε οτι πετυχαμε ...

Page 2 of 2 FirstFirst 12