Γεια σας και από μένα :)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Γεια σας και από μένα :)

Γεια σε όλους :D
    Είμαι 20 χρονών και από μικρή έχω ορισμένα παραπανίσια κιλά. Αυτή τη στιγμή είμαι 1.64 ύψος και 67 κιλά περίπου (έχω φτάσει μέχρι και 75). Το πρόβλημά μου είναι ότι το βάρος μου μεταβάλλεται πάρα πολύ εύκολα, οπότε πρέπει μονίμως να προσέχω.. πράγμα που μου είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί είμαι λαίμαργη και μου αρέσει πολύ το φαΐ χεχε ! Για παράδειγμα, αν ένα βράδυ φάω φαστ φουντ την άλλη μέρα θα είμαι τουλάχιστον μισό κιλό πάνω! Επίσης όταν είμαι αγχωμένη/πιεσμένη/στεναχωρημένη/κλπ το ρίχνω στο φαγητό...
    Αυτά!

Senior Member
    Originally posted by Nephthys
    Γεια σε όλους :D
    Είμαι 20 χρονών και από μικρή έχω ορισμένα παραπανίσια κιλά. Αυτή τη στιγμή είμαι 1.64 ύψος και 67 κιλά περίπου (έχω φτάσει μέχρι και 75). Το πρόβλημά μου είναι ότι το βάρος μου μεταβάλλεται πάρα πολύ εύκολα, οπότε πρέπει μονίμως να προσέχω.. πράγμα που μου είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί είμαι λαίμαργη και μου αρέσει πολύ το φαΐ χεχε ! Για παράδειγμα, αν ένα βράδυ φάω φαστ φουντ την άλλη μέρα θα είμαι τουλάχιστον μισό κιλό πάνω! Επίσης όταν είμαι αγχωμένη/πιεσμένη/στεναχωρημένη/κλπ το ρίχνω στο φαγητό...
    Αυτά!
    Γειά σου και σένα!! :tumble:
    Γιατί δε δοκιμάζεις να γυμνάζεσαι καθημερινά ή συχνά για να μην έχεις αυτό το πρόβλημα?? νομίζω θα σε βοηθήσει αρκετα!!

Junior Member
    Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι φοιτήτρια σε άλλη πόλη κοντά στη δική μου, περνάω 4 μέρες της εβδομάδας σε ένα μέρος κ τις υπόλοιπες 3 σε άλλο μέρος, οπότε δεν μπορώ να ξεκινήσω γυμναστήριο (το έχω ήδη δοκιμάσει) λόγω των συχνών μετακινήσεων. :(

Junior Member
    Γεια σου Nephtys! Καλως ήρ8ες!! Εγω ειμαι 3 χρονακια μικροτερη απο σενα αλλα έχω το ίδιο πρόβλημα οπότε το έχω ψαξει αρκετα. Είχα πάει πιο παλια σε διατροφολογο και μου είχε δώσει μια διατροφή 6ημερη. Έτσι είχα μια μέρα όποια ήθελα εγω ελεύθερη να κανονιζω το... μενου! Σε λογικα πλαισια βεβαια. Έτσι έτρωγα οτι μου ειχε λειψει τν υπόλοιπη βδομάδα πχ ένα σάντουιτσ με σουβλακι... αλλα κατα προτίμηση μεσημέρι για να γίνονται περισσοτερες καυσεις. Επίσης μου είχε τονίσει πως ο οργανισμός χρειάζεται 1-2 μέρες για να επανέλθει στα φυσιολογικα του μετα την... μικρη αυτη ατασθαλια:P. Aν και ειπε πως δε κανει να ζυγίζομαι καθε μερα γιατί αυτό συμβάλλει αρνητικα και στη ψυχολογία μου. Οπότε μια φορα την εβδομάδα και αφου έχουν περασει τουλάχιστον 2 μερες μετα την ελεύθερη μέρα.
    Ελπίζω να σε βοήθησα! Καλη επιτυχία σε όποια προσπάθεια και να κάνεις!!

Senior Member
    Originally posted by Nephthys
    Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι φοιτήτρια σε άλλη πόλη κοντά στη δική μου, περνάω 4 μέρες της εβδομάδας σε ένα μέρος κ τις υπόλοιπες 3 σε άλλο μέρος, οπότε δεν μπορώ να ξεκινήσω γυμναστήριο (το έχω ήδη δοκιμάσει) λόγω των συχνών μετακινήσεων. :(
    γεια,
    εχεις δοκιμασει να γυμναζεσαι 4 μερες κ να τρως ικανοποιητικες θερμιδες
    και 3 να ξεκουραζεσαι κ να μαζευεσαι θερμιδικα?

Junior Member
    Α!! έχω να συμπληρωσω:P Για το γυμναστήριο που είπες... Νομίζω οτι δεν ειναι απαραιτητο... χωρίς ομωςαυτο να καθιστά την άσκηση ανουσια. Αντιθέτως μάλιστα βοηθαει πολυ. Μισή ώρα με 40 λεπτα έντονο περπάτημα και μερικές ασκήσεις ενδυνάμωσης είναι οτι πρέπει!!! Προσωπικά πάντως με βοηθούν πολυ:D

Junior Member
    elenitsa πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η διατροφή! :) Σκέφτομαι να πάω κι εγώ σε διατροφολόγο, αν και διατηρώ μια επιφύλαξη, γιατί είχα πάει και παλιότερα και όταν σταμάτησα τη δίαιτα τα ξαναέβαλα διπλά, το κλασικό λάθος :/
    Θα σταματήσω να ζυγίζομαι κάθε μέρα πάντως :D

koralaki καλή η ιδέα σου, δεν το είχα σκεφτεί :) Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να συνηθίσω αυτή την εναλλαγή των θερμίδων, τις 4 μέρες να τρώω παραπάνω και τις 3 λιγότερο δηλαδή.. δεν μου έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη :P χιχι

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις συμβουλές σας!! :tumble: