My Fitness Pal
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Thread: My Fitness Pal

Junior Member

My Fitness Pal

Καλημερα σας!

Σε καποιο αλλο ποστ μου ειχα αναφερει οτι κραταω ενα food diary σε εξελ με διαφορες πληροφοριες οπως το τι τρωω, τι ειδους γυμναστικη κανω και φυσικα κιλα. Χθες βρηκα το σαιτ

http://www.myfitnesspal.com/

Δεν ξερω αν το εχει χρησιμοποιησει καποιος/καποια αλλα ειναι πολυ καλο. Εχει πολυ μεγαλο database τροφιμων και αν δεν βρεις κατι το προσθετεις μονος σου με αποτελεσμα να υπαρχουν ηδη πολλες ελληνικες τροφες (πχ Milko Free :P). Το σημαντικο για μενα ειναι οτι υπαρχει και free εφαρμογη για iphone που κανει synch μεταξυ του σαιτ και της εφαρμογης. Εγω χρησιμοποιω πιο πολυ την εφαρμογη βεβαια αλλα για οσους δεν εχουν το τηλεφωνο...το σαιτ ειναι μια πολυ καλη λυση.

Τελος εχει charts με το βαρος σου και ακομα και ενα social network aspect. Δηλαδη κανεις add φιλους και βλεπεις την προοδο τους κτλ.

Αν καποιος φτιαξει account το username μου ειναι ghostantine οποτε ας με κανει ενα add

ΥΓ Ειναι τελειως δωρεαν!

Senior Member
    θα το κανω και εγω.. αλλα το απογευμα που θα ειμαι σπιτι !!1 οποτε θα σε κανω αντ και εγω γραφω σε ενα τετραδιο τι τρωω μετρησεις βαρους και τι γυμανστικη κανω..

Senior Member
    το click ειναι πιασμενο λεει!!!! aaaaaaaaarrrrrgggggggggggggh:grind::grind::flaming ::flaming::no:

Senior Member
    αυτο μου εβγαλε
    (1 kg = 2,2 lbs)

Junior Member
    Βαλτο σε κιλα για να μην μπερδευεσαι.

Επισης, καλο θα ειναι να μην ακολουθειτε κατα γραμμα τις οδηγιες που σας δινει θερμιδικα. Απλα ειναι χρησιμο σαν μπουσουλας για το ποσες θερμιδες περιεχουν τα φαγητα και ποσες καταναλωνετε την ημερα οπως επισης να χρησιμευει σαν καταλογος για φαγητα, θερμιδες, κιλα και ασκηση. Καλο θα ειναι να μην δωσετε πολυ βαση στο ποσες λεει οτι πρεπει να παιρνετε αν και δεν ειναι τελειως off.

Senior Member
    Ναι, ναι, ναι! σας θαυμάζω, τέλος!
    ότι καταφέρατε και διαβάσατε το μήνυμα του/της Κωνσταντίν και, κυρίως, το καταλάβατε και το εφαρμόσατε, είναι αιτία θαυμασμού αντίστοιχου των πυραμίδων της Αιγύπτου!Αχ, εσείς η νέα γενιά η εξοοικειωμένη με την τεχνολογία και όχι μόνο, επιτέλους διαψεύστε αυτά περί νωθρότητας και χαμηλού επιπέσου των νέων. Μπράβο!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Ναι, ναι, ναι! σας θαυμάζω, τέλος!
    ότι καταφέρατε και διαβάσατε το μήνυμα του/της Κωνσταντίν και, κυρίως, το καταλάβατε και το εφαρμόσατε, είναι αιτία θαυμασμού αντίστοιχου των πυραμίδων της Αιγύπτου!Αχ, εσείς η νέα γενιά η εξοοικειωμένη με την τεχνολογία και όχι μόνο, επιτέλους διαψεύστε αυτά περί νωθρότητας και χαμηλού επιπέσου των νέων. Μπράβο!
    αχαχαχαχαχαχαχα :P

constantine, πως το βαζω σε κιλα? δεν ειδα επιλογη.
    επισης, πως σε κανω add?
    ολο invite λεει, add δε βλεπω

Senior Member
    Πολυ ωραιο φαινεται θα το δοκιμασω κι εγω! Σε ευχαριστουμε!!

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Πολυ ωραιο φαινεται θα το δοκιμασω κι εγω! Σε ευχαριστουμε!!
    +1000:thumbup:

Junior Member
    Καλα μην νομιζετε οτι και εγω το ξερω τελεια. Τωρα το μαθαινω το θεμα :Ρ
    Λοιπον για να βρεις καποιον πας στο tab του community και πατας εκει που λεει find members. Εκει βαζεις το username και στελνεις invite. Ηδη βρηκα 2 requests απο γνωριμες του forum :P

Οσο για την μεταφορα σε μετρικο συστημα πατας στην καρτελα Home την επιλογη Settings και μετα πατας εκει που λεει Switch to metric measurements.

Senior Member
    constantine: οι ποσότητες αλλάζουν με κάποιο τρόπο ή είναι μόνο αυτές που μας βγάζει?

Senior Member
    thanks!!

click2 το username μου

Senior Member
    είναι πολύ cool πάντως!!!!:thumbup: :thumbup: ευχαριστουμε constantine

Junior Member
    Originally posted by Marry Poppins
    constantine: οι ποσότητες αλλάζουν με κάποιο τρόπο ή είναι μόνο αυτές που μας βγάζει?
    Οι ποσοτητες που βγαζει ειναι μια ενδεικτικη την οποια τροποποιεις. Δηλαδη αν για παραδειγμα βαλεις αρακα και σου γραφει διπλα 1 cup. Διπλα ακριβως εχει την ποσοτητα. Μπορεις να βαλεις απο κλασματα για παραδειγμα 1/4 της ποσοτητας που σημαινει 1/4 του 1 cup που αναφερει. Αυτο παει αναλογα. Για τυρι θα εχει 1 slice. Μπορεις να βαλεις ποσοτητα 5 που σημαινει 5 slices η να βαλεις 1/8 που σημαινει ενα ογδοο του 1 slice.

Ελπιζω να μην σας εμπλεξα. Στην πραξη οταν το δειτε ειναι πιο ευκολο.

Senior Member
    ναι τα βρήκα μετά!! ευχαριστώ!!

Page 1 of 3 123 LastLast