Results 16 to 30 of 49
-
10-09-2010, 21:17 #16
ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη ρωμη ...που λένε . Must go on...
- 10-09-2010, 23:21 #17
Originally posted by Constance
Δεν προκειται να σχολιασω το συγκεκριμενο θεμα γιατι δεν εχω γνωσεις απο βιβλια συμβουλευτικης.Καλη τυχη παντως Aliki.
Όπως επίσης καλή τύχη στον νεαρό , ο οποίος τραβάει το μεγαλύτερο ζόρι....
11-09-2010, 00:45 #18
Originally posted by ria
Originally posted by Constance
Δεν προκειται να σχολιασω το συγκεκριμενο θεμα γιατι δεν εχω γνωσεις απο βιβλια συμβουλευτικης.Καλη τυχη παντως Aliki.
Όπως επίσης καλή τύχη στον νεαρό , ο οποίος τραβάει το μεγαλύτερο ζόρι....
αν ειναι μαμακιας τοτε τραβαει ζορι,
αν ειναι μαγκακι λεει τι θελει κ αυτο ειναι.
ακους εκει για την εμφανιση!
ντροπη τους κ αισχος.
11-09-2010, 00:47 #19
Originally posted by Constantine
Λοιπον παρτε και την γνωμη ενος αντρα.
Αλικη υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. Μονο αυτο. Απο αυτη την κατασταση δεν προκειται να καταφερεις να βγαλεις ακρη. Απλα καντην. Οι ανθρωποι δεν στεκουν καλα. Αμα μπλεξεις με μουρλους θα σε φανε και σενα οι κοτες. Παραλλαγη της γνωστης παροιμιας. Φυγε. Γρηγορα.
αλλωστε θα φανει γρηγορα αυτο.
καθενας κρινεται απο τις επιλογες του.
11-09-2010, 00:59 #20
:bouncing:
11-09-2010, 08:47 #21
βρε παιδακι μου..
απαραδεκτα ολα αυτα,δε λεω, αλλα κατι δεν μου κολλαει.
και το γεγονος οτι οι ιδιοι οι γονεις αλλα και το θρεφταρι τους ειναι παχυσαρκοι, αλλα κυριως το οτι ΜΟΝΟ ΕΣΥ απ ολους τους εισαι αποφασισμενη να χασεις τα κιλα σου και μαλιστα με τροπο γρηγορο και δραστικο που δεν εχει πισωγυρισμα,με κανουν να σκεφτομαι οτι ισως ειναι αλλος ο πραγματικος λογος της αντιρρησης τους κααι η παχυσαρκια ειναι απλα μια ευκολη δικαιολογια....
απο προικουλα πως τα πας?
11-09-2010, 09:11 #22
Να σου πω κάτι Αλίκη? Μια σωστή σχέση , με σωστές βάσεις δεν έχει τέτοια προβλήματα. Σήμερα είναι τα κιλά , αυριο που θα τα χάσεις θα είναι κάτι άλλο κ.τ.λ. Θα περάσουν τα χρόνια, εσύ θα προσπαθείς πάντα γι'αυτην την σχέση όλο και περισσοτερο , θα νομίζεις πως τα πράγματα κάποτε θα αλλάξουν και θα προσπαθείς, θα προσπαθεις, θα προσπαθεις.....Κάποια μέρα θα κουραστείς, θα αδειάσουν οι δεξαμενές των αντοχών σου και μετά θα σκέφτεσαι "αξιζε"??
Μερικές φορές σε κάτι τετοιες καταστάσεις δεν ξέρω αν μας κρατάει η αγάπη η ο εγωισμός να τα καταφέρουμε να κρατήσουμε αυτην την σχέση "με νυχια και με δόντια" μόνο και μόνο για να βγούμε εμείς νικητές και να μπούμε στο μάτι των "εχθρών " μας.Σε τέτοια θέματα να κοιτάς τον καλό και όχι τον κακό σου εγωισμό.Ζυγίζεις και βλέπεις αν σου αρκεί αυτήν η σχέση που έχεις και πράττεις ανάλογο...
Και να σου πώ κάτι , ένα ζευγάρι έχει απο μόνο του προβλήματα , δεν πρέπει να αφηνεί να μπαίνουν και άλλα απο τρίτους, κάτι που δεν γίνεται στην δική σου με αυτά που μας λές.Μια καλή σχέση πρέπει να κυλάει ήρεμα , χωρίς τέτοια προβλήματα.
Αλίκη είναι το 2ο post σου πάνω σε αυτό το θέμα.Προφανως δεν θα σου δώσουμε εμείς την λυσή.Αυτην πρέπει να την ψάξεις μέσα σου. Κανένας απο εμάς δεν γνωρίζει τις πραγματικές διαστάσεις όσων συμβαίνουν στην ζωή σου.Πάρε στα χέρια σου την κατάσταση και σκέψου πέρα απο την καρδιά και με την λογική. Κόιτα τον ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ Αλίκη το θέμα είναι τι άποψη έχεις εσύ για τον ευατό σου και πόσο επιρρεάζεται η άποψη αυτη απο τα σχόλια που ακούς.
Καλημέρα!
11-09-2010, 09:13 #23
Originally posted by 2sweet2b4go10
βρε παιδακι μου..
απαραδεκτα ολα αυτα,δε λεω, αλλα κατι δεν μου κολλαει.
11-09-2010, 09:16 #24
Originally posted by vanvan
Να σου πω κάτι Αλίκη? Μια σωστή σχέση , με σωστές βάσεις δεν έχει τέτοια προβλήματα. Σήμερα είναι τα κιλά , αυριο που θα τα χάσεις θα είναι κάτι άλλο κ.τ.λ. Θα περάσουν τα χρόνια, εσύ θα προσπαθείς πάντα γι'αυτην την σχέση όλο και περισσοτερο , θα νομίζεις πως τα πράγματα κάποτε θα αλλάγουν και θα προσπαθείς, θα προσπαθεις, θα προσπαθεις.....Κάποια μέρα θα κουραστείς, θα αδειάσουν οι δεξαμενές των αντοχών σου και μετά θα σκέφτεσαι "αξιζε"??
Μερικές φορές σε κάτι τετοιες καταστάσεις δεν ξέρω αν μας κρατάει η αγάπη η ο εγωισμός να τα καταφέρουμε να κρατήσουμε αυτην την σχέση "με νυχια και με δόντια" μόνο και μόνο για να βγούμε εμείς νικητές και να μπούμε στο μάτι των "εχθρών " μας.Σε τέτοια θέματα να κοιτάς τον καλό και όχι τον κακό σου εγωισμό.Ζυγίζεις και βλέπεις αν σου αρκεί αυτήν η σχέση που έχεις και πράττεις ανάλογο...
Και να σου πώ κάτι , ένα ζευγάρι έχει απο μόνο του προβλήματα , δεν πρέπει να αφηνεί να μπαίνουν και άλλα απο τρίτους, κάτι που δεν γίνεται στην δική σου με αυτά που μας λές.Μια καλή σχέση πρέπει να κυλάει ήρεμα , χωρίς τέτοια προβλήματα.
Αλίκη είναι το 2ο post σου πάνω σε αυτό το θέμα.Προφανως δεν θα σου δώσουμε εμείς την λυσή.Αυτην πρέπει να την ψάξεις μέσα σου. Κανένας απο εμάς δεν γνωρίζει τις πραγματικές διαστάσεις όσων συμβαίνουν στην ζωή σου.Πάρε στα χέρια σου την κατάσταση και σκέψου πέρα απο την καρδιά και με την λογική. Κόιτα τον ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ Αλίκη το θέμα είναι τι άποψη έχεις εσύ για τον ευατό σου και πόσο επιρρεάζεται η άποψη αυτη απο τα σχόλια που ακούς.
Καλημέρα!
βρε μπας και διαβαζεις βιβλία συμβουλευτικής?
:tumble:
11-09-2010, 09:33 #25
Ria μου η αλήθεια είναι πως με κάτι τέτοια προβλήματα είχα φτάσει μέχρι τα 24 μου και είχα φτάσει να έχω μπλοκάρει πάρα πολύ.Μια μέρα λοιπόν (πριν απο 8 μήνες) ξυπνησα και είπα φτάνει, κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα λύσω μόνη μου , μου πέφτουν βαριά. Κάποιοι θα με πουν ίσως ανίκανη που δεν μπόρεσα να τα λύσω απο μόνη μου, αλλά πίστεψέ με είναι το τελευταίο που με απασχολει :P Ξεκίνησα λοιπον εδώ και 8 μήνες και πηγαίνω στην ψυχολόγο που παρέχει το Πανεπιστήμιο εντελώς δωρεαν! Τις αλλαγές τις βλέπω καθημερινά σχεδόν! Αλλα η πραγματική αλλαγή γίνεται μόνο όταν το θέλει κάποις πραγματικά!!
Πρέπει να πιστέψεις εσύ πρώτα οτι θα αλλάξεις για να αλλάξει ο περίγυρός σου. Γι'αυτό λέω και στην Αλίκη , πως εκείνη πρέπει να αλλάξει για να αλλάξουν οι γύρω της συμπεριφορά, και δεν εννοώ να αλλάξει εξωτερικά χανοντας τα κιλά. Μήπως η Αλίκη τους έδωσε πρώτη πάτημα να σχολιάζουν τα κιλά της? Περίμενε να την υπερασπιστεί το αγόρι της αλλα εκείνος δεν έκανε τίποτα γιατι? Μήπως έπρεπε πρώτη εκείνη να υπερασπιστεί τον ευατό της, να τον προστατέψει? Οπως συμπεριφερόμαστε εμείς στον ευατό μας , μας συμπεριφέρονται και οι υπόλοιποι.:wink2:
11-09-2010, 11:01 #26
vanvan bravo σου!
και μπράβο και στον Πρύτανη και το Υπουργείο Παιδείας
για να μη γκρινιάζουμε μόνο... να επισημαινουμε και δράσεις που μας πάνε μπροστά και μάλιστα παρέχονται δωρεάν!
Μπορεί να φαίνεται off topic αλλά δεν είναι...
Αλίκη , στο είπα και στο προηγούμενο τοπικ αλλά μάλλον δε το κατάλαβες.
Ψάξε να βρείς τρόπο να συμβουλευτείς κάποιον επαγγελματία για το θέμα που σε απασχολεί.
Εμείς έδώ μέσα ουτε ειδικοί σε θέματα σχέσεων είμαστε , ουτε αντικειμενικοι αφου ξέρουμε τη μισή αλήθεια.
Να σου χαϊδεψουμε τα αυτια μπορούμε...
Αυτό δε λύνει το πρόβλημα όμως...
κι επειδή κάθε πράγμα θέλει τον ''γερμανό'' του..
ψάξε να βρείς κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει...
11-09-2010, 11:09 #27
Originally posted by ria
Εμείς έδώ μέσα ουτε ειδικοί σε θέματα σχέσεων είμαστε , ουτε αντικειμενικοι αφου ξέρουμε τη μισή αλήθεια.
11-09-2010, 11:25 #28
Τιμή σου , εαν βάζεις το μυαλο και τη καρδια σου να δουλέψει για να δώσουν απαντησεις σε ανθρωπους που ενδεχομένως και να ''παίζουν'' στο νετ, με κλειστά τα μάτια, δίχως να ψάξεις έστω προηγούμενα ποστ τους . Εγώ δεν το κάνω...
11-09-2010, 15:12 #29
Originally posted by Constantine
Δεν ξερω αν μπηκες εδω για να ακουσεις αυτο που θες να ακουσεις η αν μπηκες για να ακουσεις την αληθεια. Η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει μελλον προς τα εκει που βαδιζεις. Καταλαβαινω οτι πολλες φορες οι καρδια μας τραβαει σε λαθος μερη...αλλα ζυγισε τα. Ζυγισε το ποσο και για ποσο ευτυχισμενη εισαι..και ποσο και για ποσο δυστυχεις οσο εισαι σε αυτη την κατασταση. Ολα ειναι διαφορετικες πλευρες του ιδιου νομισματος. Πιστευεις οτι η ευτυχια υπερνικα την δυστυχια που φερνουν τα υπολοιπα? Τοτε κατσε. Αλλα να ξερεις οτι η πλαστιγγα γερνει ολη την ωρα. Δεν μενει σταθερη.
Για αυτο λοιπον η δικη μου συμβουλη ειναι....δαγκωσου για να το αντεξεις και φυγε τρεχοντας κιολας. Θα βρεις την υγεια σου παλι.
Και εγω θα συμφωνήσω απόλυτα με τον constantine.
Κοινώς θα σου πω "κόψε λάσπη", θα πονέσεις ναι, θα βασανιστείς ναι, θα ειναι πολύ δύσκολο ναι, αλλά ο χρόνος μόνο θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις.
Μείνε λίγο μόνη να προγραμματίσεις τη ζωή σου, Κάνε με την ησυχία στου την επέμβαση σου
Ασε λίγο το χρόνο να σε οδηγήσει..
Αλλά για την ώρα ΄ΦΥΓΕ ...
Αν υπάρχει πραγματικά αγάπη, τότε που ξέρεις μπορεί μετα απο κάποιο διάστημα που θα εχεις ξεκαθαρίσει και εσύ αλλά και εκείνος με τα θέλω του να ξαναβρεθείτε...
αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη.
11-09-2010, 17:04 #30
Μα πως να ψαξω προηγουμενα ποστ μελων ρε συ, δε γινεται αυτο δεν εχει τετοια επιλογη στα profiles.Moνο το last post μπορει να δει κανεις οχι ολα τα προηγουμενα.
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)