Results 31 to 45 of 49
-
11-09-2010, 17:09 #31
στο ποστ εχει ενα κουμπακι που λέει find ---> το πατάς και εμφανιζει ολα τα ποστ
- 11-09-2010, 17:20 #32
Originally posted by Constance
Μα πως να ψαξω προηγουμενα ποστ μελων ρε συ, δε γινεται αυτο δεν εχει τετοια επιλογη στα profiles.Moνο το last post μπορει να δει κανεις οχι ολα τα προηγουμενα.
Αλλα κατω απο το last post
λεει search
το search πατιεται και σου δινει λιστα ολες τις δημοσιευσεις του μελους
edit: αχ τωρα ειδα το find!! διπλα στο u2u, στραβωμαρα:shocked2:
11-09-2010, 17:20 #33
Ειλικρινα δεν το ηξερα.Αλλα και παλι δε θα καθομουν να αναζητησω ολα τα προηγουμενα ποστ μελων για να δω τι θα απαντησω.Κι αν ειχε κανει δηλαδη εκατο thread θα επρεπε να ψαξω και τα 100?Δεν ξερω μπορει να ειμαι εγω λαθος τι να πω.Παντως κι αλλα μελη συμφωνησαν με οσα εγραψα, αλλα εγω δεχθηκα κριτικη για το αν ξερω να συμβουλευω η οχι.Μονο που εδω μεσα γνωμες λεμε.Δεν μπηκα και ειπα, ειμαι ψυχολογος πχ και ηρθα να σας κανω online ψυχαναλυση.Μονο οι ειδικοι επιτρεπεται να απαντουν σε τετοια θεματα?Αν ειναι ετσι οκ παω πασο.
11-09-2010, 17:23 #34
αφου αυτο το λυσαμε? γιατι επανερχεσαι? εαν σε πειραξε τοσο η γνωμη μου... ζητώ συγνωμη... δεν ειχα προθεση να σε στεναχωρησω ...ειλικρινα
11-09-2010, 17:25 #35
Απλα ηθελα να μου λυθει η απορια, αν ειναι τοσο κακο να πω μια γνωμη.Σ΄ευχαριστω για τη συγνωμη.Νομιζω εδω οντως λιγει το θεμα.
11-09-2010, 17:29 #36
:kiss: σε ευχαριστώ κι εγω...
12-09-2010, 14:38 #37
Τελικά χωρίσαμε , οσο κι αν πονάει καλύτερα τώρα. Καλή συνέχεια σε όλους!
12-09-2010, 14:47 #38
καρδια μου, ειναι απολυτα φυσικο να σε πονεσει..
οτι κ αν κανεις ομως, μην μπεις στα μονοπατια της αυτοτιμωριας. δεν αξιζει. αν δεν ηταν τα κιλα, θα ταν κατι αλλο.. στην τελικη, οι ανθρωποι διπλα μας απο τις πραξεις τους κρινονται. εσυ να φροντισεις να εισαι καλα για τον εαυτο σου και να βρεις σιγα σιγα ολα οσα αγαπας σε σενα.. κανε την εγχειρηση σου, φροντισε την ψυχουλα σου και οταν ερθει η σωστη στιγμη και το σωστο ατομο, θα φανει..
δεν λεω οτι ισχυει στην περιπτωση σου, αλλα γενικως εχω παρατηρησει οτι υπαρχουν πολλων ειδων αντρες οσων αφορα την συμπεριφορα τους απεναντι σε υπερβαρες η παχυσαρκες γυναικες. αλλοι γουσταρουν τα παραπανισια κιλα, σε φαση φετιχισμου.. αλλοι προτιμουν να μην αδυνατισει η κοπελα τους γιατι νιωθουν οτι ετσι θα τους εχουν αναγκη (ποιος θα σε θελει, μονο εγω σ αγαπω οπως εισαι κλπ κλπ κλπ) καλλιεργωντας υποσυνειδητα ανασφαλειες.. αλλοι τις πιεζουν να αδυνατισουν σε βαθμο υστεριας.. αλλοι τις εχουν για την τρυφερη τους καβατζα και πηγαινουν (εν γνωση των γυναικων) με αλλες.. και αλλοι αγαπουν το ατομο. ανεξαρτητα απο το περιτυλιγμα.
συ ευχομαι να βρεις την τελευταια κατηγορια αντρα. να μην μπλεξεις σε σχεσεις αντοχης και ανοχης.. και θα δεις! τοτε θα τα χασεις τα κιλα σου μονη σου, για το αλικακι. επειδη θα θες να γινεις ακομα πιο ομορφη απεξω.. για να καθρεφτιζεις ποσο ομορφη νιωθεις μεσα!
ψηλα το κεφαλι!
12-09-2010, 14:49 #39
να σαι καλά, αλλά είμαι στην φάση που πονάω.
12-09-2010, 16:09 #40
Καλο κουραγιο, Αλικη!
Μην το ριξεις στην αυτοτιμωρια. Εκανες αλλο ενα βημα για το καλο σου. Συνεχισε ετσι και μην κοιτας πισω.
Και ο,τι χρειαστεις για τη διατροφη κλπ εδω ειμαστε ε?
Μη χανεσαι
12-09-2010, 16:28 #41
Originally posted by click
Καλο κουραγιο, Αλικη!
Μην το ριξεις στην αυτοτιμωρια. Εκανες αλλο ενα βημα για το καλο σου. Συνεχισε ετσι και μην κοιτας πισω.
Και ο,τι χρειαστεις για τη διατροφη κλπ εδω ειμαστε ε?
Μη χανεσαι
12-09-2010, 16:57 #42irenepGuestOriginally posted by aliki_d
Τελικά χωρίσαμε , οσο κι αν πονάει καλύτερα τώρα. Καλή συνέχεια σε όλους!
αλικακι λυπαμαι πολυ που χωρισατε οποιος και αν ηταν ο λογος. καποιοι ανθρωποι ειναι πιο δυνατοι, καποιοι αλλοι δεν μπορουν να υψωσουν αναστημα απεναντι στον περιγυρο τους. οντως καλυτερα που εγινε τωρα (αν και παντα υπαρχει η πιθανοτητα της επανασυνδεσης). σκεψου πως αν δεν μπορουσε να σε υποστηριξει για αυτον τον λογο, την εμφανιση σου δηλαδη, δεν θα σε υποστηριζε για κανεναν αλλον. μονιμως θα ηταν υποχειριο των δικων του. δεν λεω, ισως η οικογενεια του να το εκανε απο αγαπη και ενδιαφερον για το παιδι τους. το θεμα ειναι πως το αντιμετωπιζε εκεινος και ποσο ξεκαθαρη θεση επαιρνε. ουδεις αναντικαταστατος αλικη μου. ελπιζω τωρα που ειναι δυσκολη περιοδος για σενα να εχεις καποιον να σε παρηγορει.
12-09-2010, 19:02 #43
Παμε στα επόμενα τα καλύτερα, τα πιο όμορφα!!!!
Κουράγιο και κάποια στιγμή όταν περάσει ο καιρός και το "πενθος" θα σκεφτείς καθαρότερα και θα δείς πως ίσως ήταν η καλύτερη επολογή που θα μπορούσες να κάνεις!!
Σκέψου μόνο πως σε ένα χρόνο απο σήμερα , μετά την εγχείρηση σου, θα είσαι μια κουκλάρα που θα κάνουν ουρά να είναι μαζί σου!! Και εσύ θα διαλέξεις τον καλύτερο και όχι αυτόν που θα μπορούσες να έχεις μόνο και μόνο για συντροφικότητα και λίγα ψύχουλα αγάπης. Στην ζωή kάθε άνθρωπος παίρνει ότι του αξίζει, λένε.Κυνήγησε λοιπόν ότι καλύτερο για σένα!!
Καλή συνέχεια και επικεντρώσου στην εγχείρηση τώρα!!! Ολα θα πανε πολύ καλύτερα!!
14-09-2010, 13:23 #44
εγω ειχα αναλογη εμπειρια οταν ηταν να με γνωρισει στους δικους του αγχωθηκε τι θα πουν και χωρισαμε για ενα 12ωρο οταν ξαναβρεθηκαμε του εξηγησα οτι εγω ετσι ειμαι και πιθανον να μην καταφερω να αδυνατισω ποτε εκεινη την ημερα λοιπον μου ειπε οτι με δεχεται οπως ειμαι (να σημειωσω οτι ο ιδιος δεν ειχε ποτε προβλημα με το βαρος μου) του ειπα οτι για ενα διαστημα θα ειναι υπο επιτηρηση και αν διακρινω ποτε να ντρεπεται για εμενα τελειωσαμε. αυτο δεν εγινε ποτε οταν λοιπον μετα απο λιγο με γνωρισε στους γονεις του ο πατερας του με δεχτηκε η μανα του του ειπε κατι απο εξω εξω την εβαλε στην θεση της. απο εκει και περα επρεπε να γνωρισω και την θεια του (αδερφη της μανας του) και εκει αρχισαν τα τρελα προβληματα με αυτες τις δυο. ομως εμεις μειναμε μαζι και οτι του εξηγουσα οτι γινεται πισω απο την πλατη το εβλεπε και πρωτα απο ολα ειχε εμενα.η καταληξη εχουμε παντρευτει εχουμε μετακομισει κοντα στους γονεις μου η πεθερα μου πλεον εχει γινει αγνωριστη και ειναι πολυ καλη μαζι μου. την θεια απο καποιο σημειο και μετα δεν την ξαναειδαμε. ολα αυτα στα εγραψα γιατι παντα υπαρχουν προβληματα το θεμα ειναι τι κανετε εσεις σαν ζευγαρι και ποιον αφηνετε να μπει αναμεσα σας. εγω ειχα χοντρο πολεμο αλλα ξερω τι αξιζω και δεν με εριξε η ολη κατασταση.
14-09-2010, 16:10 #45
elpi η διαφορά τελικά είναι στο πώς σε υπερασπίζεται ο σύντροφός σου. Εμάς μας διέλυσε και καταλήγω οτι προφανώς συνηγορεί και αυτός στα λεχθέντα του περίγυρου, οπότε είναι ο βασικός λόγος που χωρίσαμε.
Ήρθε και η δική μου ώρα…
10-07-2025, 19:46 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία