βουλιμικά & ενέργεια "απελευθέρωσης" - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    ΑΒΣΟΛΟΥΤ ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΕΞΑΣΚΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦ.ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ Η ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ''ΣΙΧΑΜΕΝΗ'' ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ?ΤΣΟΥΖΕΙ Ε?ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΧΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ.Η ΒΟΥΛΙΑΝΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ/

Senior Member
    Originally posted by absolute
    τωρα θα γινω κακια και μαλλον θα πεσει πολυ επιθεση αλλα θα τα πω!

τα θελετε(καποιες) ολα!και να τρωτε τον αμπακο,και να εχετε κορμι για παραλια και να εχετε και ωραια δοντια!!!

ομως ολα εχουν ενα τιμημα και ενα κοστος...

και το κοστος του να κανεις εμετο μετα το φαι ειναι τεραστιο καθως η βλαβη στην υγεια δεν αφορα μονο τα δοντια...
    για να μην πω για την ψυχολογια που φανταζομαι υπαρχει μετα απο κατι τετοιο!

απειρες φορες εχω φαει απειρες ποσοτητες αλλα εαν μετα εκανα εμετο θα με θεωρουσα οχι μονο αρρωστη αλλα και σιχαμενη!

επισης σημερα αλλοι δεν εχουν να φανε και εσεις σκεφτεστε να τα φαω ολα,να τα βγαλω μετα και μετα να χαμογελαω με τα ωραια μου δοντακια?????

χιλια συγνωμη για το υφος και δεν απευθυνομαι φυσικα προσωπικα στην κοπελα απλα μιλαω με αφορμη το ποστ της!

κατανοω οτι ειμαι σε ενα σαιτ διατροφικων διαταραχων αλλα βλεπω τα θελουμε ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!ενα προβλημα σαν αυτο απλα δημιουργει και αλλα προβληματα, σοβαρα, δεν την βγαζεις και τοσο καθαρη με ενα πλυσιμο ή μη των δοντιων...
    !!!!!!Απλα απιστευτο

Senior Member
    παιδιά
    μην επιτίθεστε στην absolute. είναι φανερό ότι το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος να της συμπαρασταθεί...για να χρησιμοποίησε τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε σημαίνει ότι απλά προσπαθεί να πιστέψει και η ίδια αυτά που λέει...όσον αφορά τη βουλιμία και τον εμετό, εγώ γνωρίζω μόνο πληροφορίες καθώς ποτέ δεν το έχω ζήσει και έχω να κάνω εμετό 5 χρόνια από τότε που αρρώστησα. και μόνο που θυμάμαι το αίσθημα του εμετού, με πιάνει σύγκρυο. είναι ένα από τα πιο δύσκολα και επώδυνα πράγματα που μπορούν να τυρρανόύν το κορμί μας....
    εγώ βρίσκομαι στο σάιτ για άλλους λόγους...΄΄εφτασα σε απόσταση αναπνοής από την ανορεξία, και αν και τώρα το έχω ξεπεράσει έχω συνεχή εμμονή με το φαγητό..πάω καλύτερα όμως. αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποια διαταραχή κι αν μας κάνει να υποφέρουμε ξέρουμε ότι όλες είναι πολύ δύσκολο να καταπολεμηθούν γιατί είναι "αρρώστιες" του μυαλού και το μυαλό είναι ατίθασο και άγριο και θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να γιατρευτεί. ας είμαστε ΄λοιπόν επιεικείς ο ένας με τον άλλον, βρισκόμαστε εδώ για να ηρεμούμε λίγο την ψυχολογία μας και να ξέρουμε ότι μπορούμε να μιλήσουμε με ανθρώπους που ΜΠΟΡΟΥΝ να καταλάβουν. μην επιτίθεστε σε κανέναν. όλοι την ίδια μάχη δίνουμε, τη μάχη του μυαλού. αν βλέπετε κάτι που σας θυμώνει, σας απωθεί, σας κάνει να θέλετε να τσιρέξετε ας πούμε, σκεφτείτε ότι τις ίδιες κοτσάνες μπορεί να πετούσατε κι εσείς ΄(αν ήδη δεν τις έχετε πετάξει). δεν ήρθαμε εδώ πέρα για να μιλάμε πάντα λογικά. αν ήταν έτσι θα κάναμε τίποτα άλλο απο το να πληκτρολογούμε τι φάγαμε και τι δεν φάγαμε σήμερα.αλληλεγγύη και σεβασμός..ο καθένας έχει τον νταλκά του εδώ μέσα αλλά αν κοιτάξουμε καλυτερα θα δούμε ότι μοιάζει πολυ΄με τον δικό μας τον νταλκά μπορεί να είναι και ο ίδιος....

Page 2 of 2 FirstFirst 12