Results 16 to 19 of 19
Thread: μετα τη διαιτα τι???????
-
12-09-2010, 18:50 #16
ειδες?ενω αν σου αρεσε το φιλετο κοτοπουλο στη σχαρα η το κουνουπιδι και ετρωγες παραπανω δε θα παχαινες :spin:
ειναι πολυ αδικο ρε γμτ,"ο,τι ειναι ωραιο στη ζωη η ειναι παρανομο, η ανηθικο η παχαινει"!!!
μεγάλη αλήθεια και πρέπει να συμβιβαστούμε.
να σε ρωτήσω, τι δμσ έχεις τώρα και πόσα κιλά έχασες?
- 12-09-2010, 18:56 #17
λοιπόν ακούστε εγώ τι κάνω όταν είμαι οκ με τα κιλά μου...τρωω μεσημέρι κανονικά σχετικά...δλδ χωρίς ψωμιά και τέτοια και βράδυ κάτι πολύ ελαφρύ φρούτο η γιαούρτι αλλά μια φορά ξεσκίζομαι!!!
τρωω τα πάντα και την επόμενη ζυγίζομαι βλέπω κανα κιλάκι πάνω και μαζεύομαι άμμεσαααααα..
12-09-2010, 21:24 #18
sasa14 ποσο καιρο διατηρεις σταθερα τα κιλα με αυτο τον τροπο?δεν σκεφτεσε καθολου το φαγητο την ημερα?δηλαδη δεν το προγραμματιζεις,τρως οτι εχετε και αν δεις τη ζυγαρια να ανεβαινει αρχιζεις διαιτα?
alexandrita συμφωνα με το fitday εχω δεικτη μαζας 24.69 αυτη τη στιγμη και σαν υγειες δινει απο 18.5 εως 25 αρα θα μπορουσα να χασω και αλλα κιλα για να εχω περιθωριο ωστε οταν ανεβοκατεβαινω να ειμαι μεσα στο οριο.Απο οταν ξεκινησα τη διαιτα ειμαι 17 κιλα κατω
Constance Λες οτι πρεπει να το παρω αποφαση?μου φαινεται οτι κακως ψαχνω σε μαγικες λυσεις αλλα μακαρι να μου πει καποιος που εχει χασει κιλα και τα διατηρει οτι δεν μετραει τιποτα και εχει χαλαρωσει πια :grin:
fuxia εκτος του οτι δεν μου αρεσει οτι εχει πολυ πρωτεινη νομιζω οτι το πολυ κρεας ειναι ανθυγιεινο,ειδικα οπως το εχουν κανει σημερα γεματο ορμονες και αντιβιωσεις, και ετσι τρωω λιγο πρωτεινη οσο ειναι απαραιτητη για την υγεια μου
12-09-2010, 21:36 #19
ΔΕΝ υπαρχουν μαγικες λυσεις.Μονη λυση το ραψιμο και η γυμναστικη.Δυστυχως.Μεχρι να το καταλαβω κι εγω εκανα πολλες αηδιες.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....