Αποτελέσματα 46 μέχρι 60 από 86
Θέμα: H δική μου ιστορία
-
17-11-2010, 09:18 #46
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2010
- Μηνύματα
- 4,654
Σε μένα δεν δοκιμάζουν, μόνο αηδιάζουν που το βλέπουν!
- 17-11-2010, 09:46 #47
- Ημ. Εγγραφής
- Nov 2009
- Μηνύματα
- 672
Originally posted by polinaki1983
Εγώ κάτι που τρελλένομαι να τρώω είναι ψωμί με μαρμελάδα και σαλάμι! όσοι με βλέπουν με βγάζουν τρελλή αλλά είναι πραγματικά θεικός συνδιασμός!
παντως υπαρχουν πολλες συνταγες με συνδιασμους και γευσεις που αν δεν τις εχουμε συνηθισει μας φαινονται πολυ περιεργες
17-11-2010, 09:51 #48
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2010
- Μηνύματα
- 4,654
Μαζί αγαπη μου, παίρνω το ψωμί, βάζω πάνω την μαρμελάδα και από πάνω το σαλάμι κε τα τρώω!!!!!! καμια σχεση με το χοιρινο με μελι. αυτό που λέω έχει μια γευση γλυκοαλμυροπικαντικη!!!!!!! Απλά τέλεια δλδ!
17-11-2010, 10:36 #49
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2010
- Μηνύματα
- 607
Ax Πωλινάκι μου το χω δοκιμάσει και εγώ το μέλι με την πάριζα. Θεικό. Παλιά μου ήταν αδιανόητο να φάω κάτι αλμυρό με γλυκό. Μια φορά όμως έφαγα στο άσχετο χοιρινό με φρούτα. Αυτό ήταν από τότε πήρα απόφαση ότι όλα συνδυάζονται με όλα και άρχισα τα πειράματα.
Ειδικά το μέλι είναι από τα βασικά μου συστατικά. Με χοιρινό το χω φάει, με καλαμάρι, με ζαχαρούχο γάλα ότι να ναι. Η μάνα μου παθαίνει την απόλυτη φρίκη όταν με βλέπει να κάνω τέτοιους τρελούς συνδυασμούς.
Χυλοπίτες με μήλα κανελίτσα και ζαχαρίτσα στο φούρνο έχετε φάει; Κόλασηηηη
ʼντε άντε μιας και τν ανοίξαμε την κουβέντα περιμένω και άλλες προτάσεις.
17-11-2010, 10:43 #50
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2010
- Μηνύματα
- 4,654
Μαρακι μου αμμα το απολαμβάνεις εσύ, άσε τους άλλους να λένε!!!!! Αυτό με τις χυλοπίτες δεν το δοκίμασα, αλλά θα το δοκιμάσω!!!!!
17-11-2010, 10:57 #51
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2010
- Μηνύματα
- 607
εννοείται και δε δίνω καμία απολύτως σημασία. Σιγά μη μου κάνουν οι άλλοι κουμάντο τι θα βάλω στο στομάχι μου.
Κέτσαπ με μέλι για σαλτσούλα έχετε δοκιμάσει; Με λίγο ανανά μιλάμε για την τέλεια γλυκόξινη σαλτσούλα.
Σας αφήνω τη συνταγή με τις χυλοπίτες και τα μήλα σε περίπτωση που θελετε να τη δοκιμάσετε. Μη με ρωτήσετε για θερμίδες απλά απολαύστε
για 4 μερίδες
2 φλυτζάνια χυλοπίτες, βρασμένες και στραγγισμένες
4 κουταλιές ζάχαρη σκούρα
4 κουταλιές σούπας μέλι
2 μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
4 κουταλιές βούτυρο
λίγη κανέλα
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175οC.
2. Βάζουμε τις μισές χυλοπίττες και τα μήλα σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνουμε από πάνω τη μισή ζάχαρη και λίγη κανέλα. Βάζουμε κομμάτια το μισό βούτυρο και το μισό μέλι. Επαναλαμβάνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά.
3. Ανακατεύουμε καλά πριν σερβίρουμε (ή το αφήνουμε ξεσκέπαστο προς το τέλος του ψησίματος για να πάρει η επιφάνεια μια ωραία, τραγανή υφή.)
17-11-2010, 11:01 #52
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2010
- Μηνύματα
- 4,654
μμμμμμμμμμμμμμμ Τελειο ακουγετε!!!!!!!!!! Το σαβατοκυριακο θα το δοκιμάσω σιγουρα!
17-11-2010, 11:24 #53
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2010
- Μηνύματα
- 607
Σούπερ Πωλινάκι εννοείται θα περιμένω εντυπώσεις.
πεπονάκι με φετούλα κανείς;
Επίσης άλλη διατροφική αμαρτία. Αυτό βέβαια το έμαθα χάρη στο σπιτικό τζιζκεικ που φτιάχνω.
Μου αρέσει να θρυματίζω μπισκότα και να τα τρώω με λιωμένο βούτυρο. Υγιεινά πράγματα:smilegrin:
Δε μου λέτε δεν πιστεύω να μην τρώτε μίγμα όταν φτιάχνετε κεικ?
17-11-2010, 11:30 #54
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2010
- Μηνύματα
- 4,654
Α καλα!!!!! Το μειγμα απο κεικ ενοειτε σταθερα!!!!! Πεπονι και καρπουζι με χαλουμι (Κύπρια βλέπεις) πλιγουρι με καρπουζι επήσεις!!!!!
17-11-2010, 11:35 #55
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2010
- Μηνύματα
- 607
Χαλούμιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι αχ κοπελιά απλά ψοφάω. Τρελαίνομαι. Θα μετακόμιζα στην Κύπρο μόνο για το Χαλούμι ειλικρινά. ʼπειροι συνδυασμοί με μέλι, με μακαρόνια ή και σκέτο είναι απλά κόλαση. Εγώ το βάζω και στον τραχανά.
17-11-2010, 11:35 #56
- Ημ. Εγγραφής
- Jan 2010
- Μηνύματα
- 1,557
Παιδια με το μειγμα του κεικ μιλαμε εχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
Μπορω να το φαω ολο!!!
17-11-2010, 11:43 #57
- Ημ. Εγγραφής
- Aug 2010
- Τοποθεσία
- Θεσσαλονίκη
- Μηνύματα
- 3,484
κεικ πορτοκαλι ε?
πολυ ωραιο το μιγμα.
και μιγμα απο βασιλοπιτα επισης.
τωρα για μερεντα με παριζα τι να πω?
περι ορεξεως κολοκυθοκεφτεδες :starhit:
17-11-2010, 11:48 #58
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2010
- Μηνύματα
- 4,654
Originally posted by mariafc
Χαλούμιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι αχ κοπελιά απλά ψοφάω. Τρελαίνομαι. Θα μετακόμιζα στην Κύπρο μόνο για το Χαλούμι ειλικρινά. ʼπειροι συνδυασμοί με μέλι, με μακαρόνια ή και σκέτο είναι απλά κόλαση. Εγώ το βάζω και στον τραχανά.
εγώ το βάζω και στο κριθαρακι, και στις χυλοπίτες, και σαν γέμιση στα μπριφτέκια!!! ΄Παντού!!!!
17-11-2010, 11:50 #59
- Ημ. Εγγραφής
- Aug 2010
- Τοποθεσία
- Θεσσαλονίκη
- Μηνύματα
- 3,484
και στην αραχωβα εχει ενα υπεροχο τυρι, γινεται σαγανακι κολαση, θες ενα λιτρο νερο μετα απο καθε μπουκια.
φορμαελα νομιζω λεγοταν?
17-11-2010, 11:57 #60
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2010
- Μηνύματα
- 607
κεικ πορτοκαλι ε?
Πάριζα με μερέντα δεν έχω δοκιμάσει. Μη μου βάζετε ιδέες.
Α να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Εγώ τρελαίνομαι για λευκή μερέντα έχετε βρει πουθενά λευκή νουτέλα;΄Έχω φάει τον κόσμο και τίποτα. Στο μαγαζί που τρωω κρέπα έχουν και απορώ που σκατά τη βρίσκουν.
Φορμαέλα κλικ μου δεν εχω φάει. Με κολάζεις όμως γιατί τρελαίνομαι για τα αλμυρά τυριά.
Πωπω βρε κορίτσια πάντως μου φτιάξατε τη διάθεση τώρα με το λέγε λέγε. Αχ να μασταν τώρα όλες μαζεμένες να τρώγαμε το σαγανάκι μας και να κουτσομπολεύαμε.
Και μετά εννοείται καφές με κανέλα για να μην ξεχνιόμαστε.:smilegrin: Που θα πάει θα σας το κολλήσω. Εδώ το χω καθιερώσει στο παιδί-σκυλί μου γιατί δεν ξέρω αν το χω αναφέρει εχω σκυλίτσα αριστοκράτισα που θέλει το καφεδάκι της.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 στο Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή