ΩΧ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12

Thread: ΩΧ

Senior Member

ΩΧ

ΒΟΗΘΕΙΑ !ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΦΕ Κ ΓΛΥΚΑ Κ ΑΡΧΙΣΑ ΗΔΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ.ΤΙ ΚΑΝΩ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

Senior Member
    Originally posted by lesing
    ΒΟΗΘΕΙΑ !ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΦΕ Κ ΓΛΥΚΑ Κ ΑΡΧΙΣΑ ΗΔΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ.ΤΙ ΚΑΝΩ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
    Φάε κατι πριν πας ουτως ώστε να σου κοπεί λίγο η πείνα!! γλυκά θα έλεγα να τα αποφύγεις αν γίνετε διότι κάτι εθιστικό έχουν μέσα που σε κάνει να μη θελεις να σταματας να τρως! πιες και αρκετό νερό και μια χαρά θα είσαι!!! καλα να περάσεις!!!

δεν επιτρέπεται ούτε ένα;;;;;;
    Αν όχι, δεν πειράζει, δείξε δύναμη. Θα τα καταφέρεις!

Senior Member
    φαε ενα γιαουρτι ενα μηλο και πιες δυο ποτηρια νερο, ετσι θα χορτασεις και θα απολαυσεις με μετρο τις λιχουδιες στο μπουφε:duh:

Junior Member
    Πολύ ωραίες οι ιδέες σας ! Έγώ προτείνω αν σε πιάσει έντονα παρόλαυτα να φας , προσπαθησε να μην τα βλεπεις κι πάρε κάποιον τηλέφωνο και πες του πως θες να τα φας !!! Σκέψου όμως γιατι το θες τόσο ? Μπορεις και χωρίς αυτά να είσαι καλα !!! Κ σου μιλάει μια γλυκανζτου απιστευτη αυτη τη στγμη !!! (έχω θέμα σοβαρό με την ζάχαρη)
    Καλη επιτυχια

Senior Member
    TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ!!!!Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΦΑΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΡΩ!

Junior Member
    το ξέρω , είμαι και εγώ ακριβώς όπως εσυ !!! Και μόνο από γλυκά έχω τα κιλά που έχω, είμαι ικανή να μη τρώω τίποτα άλλο εκτός από πράγματα με ζάχαρη , για μέρες χωρίς κανένα δισταγμο !!!
    Δεν ξέρω αν σε βοήθησα , το μόνο που ξέρω είναι πως έχω βρεθεί στην θέση σου και βρίσκομαι ακόμη κ σε καταλαβαίνω απολυτα !!

take care & smile !!!

Senior Member
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
    ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΥΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ ΕΦΑΓΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΔΗΛ.ΚΑΤΙ ΖΕΣΤΟ Κ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΑΚΕΡ ΜΕ ΜΕΛΙ Κ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΑΥΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚ.ΣΑΛΤΣΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΟ/ΣΑΣ ΕΥΧΑΠΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΟΙΩΘΩ 1 ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ

Senior Member
    ολα πηγαν καλα.σας υπερ ευχαριστω για την ανταποκριση

Member
    μπραβο σου!!
    είναι ωραία τεστ αυτα....δοκιμάζεσαι ικανοποιητικά μπορώ να πω!!:wink2:

Junior Member
    Μπράβο !!!!

Senior Member