Results 1 to 11 of 11
Thread: ΛΙΝΟΛΕΙΚΟ
-
15-09-2010, 16:31 #1
ΛΙΝΟΛΕΙΚΟ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΛΙΝΟΛΕΙΚΟ ΟΞΥ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ?CLOLEGETAI
- 15-09-2010, 16:32 #2
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ?
16-09-2010, 11:47 #3
Lessin, το παιρνω εγω εδω και τεσσερα χρονια, 2-3 καψουλες των 1000mg την ημερα. η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα αλλαγη στο βαρος μου αλλα στη μειωση λιπους κ γεμισα μυικα. εκανα και λιγη γυμναστικη(ειχα πρωτοκυκλοφορησει η μοδα του power plate πριν 3 χρονια-κ εκανα 4 φορες/εβδ. μονο αυτο για 15΄) κ προσεχα τη διατροφη μου(οταν δεν την προσεχα-συνηθως απο το απογευμα κ μετα, ειχα βουλιμικες κρισεις.). τωρα γυμναζομαι αραια κ που(γιατι βαριεμαι κιολας) κ εξακολουθω να ειμαι πειθαρχημενη σε μια διατροφη που περιεχει κυριως πρωτεινες.
λεγεται cla κ ειναι αβλαβες. ο γιατρος μου, παρ΄ολο το χαμηλο βαρος μου (1.71-53/54kg), δε μου το εχει απαγορευσει ενω με "πρηζει" οτι πρεπει να εμπλουτισω τη διατροφη μου με συνθετους υ/α (ρυζι-πατατα-μακαρονια-ψωμι, που τρωω σπανια) κ να παρω λιγο βαρος.
17-09-2010, 02:12 #4
Originally posted by sa-mi
Lessin, το παιρνω εγω εδω και τεσσερα χρονια, 2-3 καψουλες των 1000mg την ημερα. η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα αλλαγη στο βαρος μου αλλα στη μειωση λιπους κ γεμισα μυικα. εκανα και λιγη γυμναστικη(ειχα πρωτοκυκλοφορησει η μοδα του power plate πριν 3 χρονια-κ εκανα 4 φορες/εβδ. μονο αυτο για 15΄) κ προσεχα τη διατροφη μου(οταν δεν την προσεχα-συνηθως απο το απογευμα κ μετα, ειχα βουλιμικες κρισεις.). τωρα γυμναζομαι αραια κ που(γιατι βαριεμαι κιολας) κ εξακολουθω να ειμαι πειθαρχημενη σε μια διατροφη που περιεχει κυριως πρωτεινες.
λεγεται cla κ ειναι αβλαβες. ο γιατρος μου, παρ΄ολο το χαμηλο βαρος μου (1.71-53/54kg), δε μου το εχει απαγορευσει ενω με "πρηζει" οτι πρεπει να εμπλουτισω τη διατροφη μου με συνθετους υ/α (ρυζι-πατατα-μακαρονια-ψωμι, που τρωω σπανια) κ να παρω λιγο βαρος.
17-09-2010, 02:25 #5
sorry μπερ δευομαι με τα quote
ναι αυτο μου ειπαν οτι κανει!ειναι λινολεικο που καιει τα ανθηιγεινα λιπη αρκει να κανεις μαζι γυμναστικη κ διατροφη. 2 ερωτησεις:το παιρνεις συνεχομενα στα 3000μλγκρ.τη μερα επι 4 χρονια? ο γιατρος σου τι ειναι εννοω τι ειδικοτητα?α και τελευταιο εχεισ δει διαφοπα κ στο προσωπο στο δερμα?σευχαριστω
17-09-2010, 11:10 #6
Lesing μου, μη σκοτιζεσαι με τα quote, απλα γραφε ενα sa-mi για να ξερω οτι απευθυνεσαι σε μενα.
Λοιπον, θα μπορουσα να πω συνεχομενα...γιατι καμια φορα ειτε ξεχνουσα να το παρω(αλλα 2 καψουλες σιγουρα τις επινα), ειτε ξεμενα κ περιμενα να μου το φερει το φαρμακειο (γιατι δεν το εχουν κ ολα κ στο φερνουν κατοπιν παραγγελιας).
η δοσολογια ειναι 1 καψουλα πριν ή μετα το γευμα. πανω σ αυτο εχω ακουσει διαφορες αποψεις. ο γιατρος μου(ενδοκρινολογος)μου λεει να το παιρνω ειτε μαζι με το γευμα ειτε μετα, η φαρμακοποιος μου λεει να το παιρνω κανα μισαωρο πριν το γευμα για να μην καταστρεφεται απο τα οξεα του στομαχου κατα την πεψη, η συσκευασια καποτε ελεγε πριν τα γευματα, τωρα λεει μετα, επισης εχω γνωρισει bodybuilderαδες που το παιρνουν μαζι με τα γευματα τους...τι να σου πω. εγω εχω προτιμησει την τελευταια εκδοση κ το παιρνω μαζι ή μετα. καποια στιγμη το επαιρνα κ πριν αλλα αυτη η τακτικη σα να παιρνω δοση φαρμακου δε με βολευε. παντως ειτε ετσι ειτε αλλιως διαφορα στο σωμα μου ειδα, παρολο που το ταλαιπωρουσα απο τις δ.δ.
Σχετικα με τη διαφορα σε δερμα/προσωπο, δεν αντιληφθηκα κατι γιατι ειμαι και κοκετα, παντα βαζω κρεμα σε προσωπο/σωμα. οτι εγινε πιο δεμενο κ σφιχτο δεν το συζητω(εκτος απο καποια σημεια που ειναι χαλαρα οπως στηθος/κ$%^λος λογω του υπερβολικου βαρους που εχασα απο ανορεξιες-βουλιμιες)αλλα χερια-ποδια-πλατη γραμμωμενα. βεβαια με βοηθησε και η γυμναστικουλα αν κ δεν εκανα εντατικα ουτε για μεγαλο διαστημα.
Α, τον τελευταιο μηνα παιρνω 2 cla με το πρωινο μου κ εχω παρατηρησει οτι πειναω πολυ αργοτερα απο οτι οταν δεν επαιρνα το πρωι ή επινα 1 καψουλα. και να φανταστεις οτι τα πρωινα μου ειναι λειψα σχετικα, πότε 2 αβγουλακια, πότε 2-3 φρουτα, πότε κανα γιαουρτι, τετοια πραγματα. αυτο το διαβασα σε ενα site bodybuilding ως tip για την πεινα κ μεγιστη καυση λιπους(βεβαια τα παιδια εκει μεσα προτειναν 3 cla με το πρωινο και 3 με το μεσημεριανο.).εγω το μονο που κανω ειναι 2 το πρωι και 1 το μεσημερι γιατι τα παλικαρια αυτα εχουν κ αλλες διατροφικες αναγκες.παρεμπιπτοντως ρωτησα κ το γιατρο μου αν πειραζει να παιρνω 2 μονοκοπανια και μου ειπε κανενα προβλημα.
Αυτο που συνιστω κ εφοσον ο γιατρος σου το επιτρεπει, παρε δοκιμαστικα για 2-3 μηνες οπωσδηποτε(σε μικροτερο διαστημα δε θα δεις τιποτα), μην αλλαξεις τιποτα στη διατροφη (αλλα μη σαβουριαζεις κ πολλες μαλακιουλες) και αν θες,γυμνασου. κακο δε θα σου κανει.το πολυ-πολυ να μη δεις καμια διαφορα.
17-09-2010, 13:27 #7
sa-mi σευχαριστω πολυ νασαι καλα!
17-09-2010, 13:49 #8
Originally posted by lesing
sa-mi σευχαριστω πολυ νασαι καλα!
17-09-2010, 16:07 #9
ναι αυτο μου ειπαν οτι κανει!ειναι λινολεικο που καιει τα ανθηιγεινα λιπη αρκει να κανεις μαζι γυμναστικη κ διατροφη.
δε φτανει το μπερδεμα με τα quote? :P
17-09-2010, 16:32 #10
Εγώ έπαιρνα cla για ενάμιση μήνα περίπου αλλά τότε έκανα και δίαιτα και γυμναστική και δεν μπορώ να ξέρω πόσο βοήθησε.
Αυτό το συμπλήρωμα δεν είναι για να χάσεις κιλά αλλά για να αποκτήσεις όπως λέει, καλύτερη αναλογία μυικού και λιπώδους ιστού, γι' αυτό και πρέπει να γυμνάζεσαι όταν τα παίρνεις αλλιώς δεν κάνουν τίποτα.
18-09-2010, 01:04 #11
Originally posted by click
ναι αυτο μου ειπαν οτι κανει!ειναι λινολεικο που καιει τα ανθηιγεινα λιπη αρκει να κανεις μαζι γυμναστικη κ διατροφη.
δε φτανει το μπερδεμα με τα quote? :P
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια