ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ... ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 126
    Senior Member
    ετσι μπράβο σασάκι!!!!!!!!
    οντως βοηθάει να γράφουμε εδώ!!!!!!
    ειναι μια παρηγοριά!!!

Senior Member
    ναι αλλά ακόμη την θέλω την σοκολάτα....

αλλά βλέπω και το σώμα μου που έχει κάπως καλουπωθεί και δεν θέλω να ξαναγυρίσω στις φωτό που έβλεπα προχθές απο αυτά τα 2 χρόνια!!!!

δεν αξίζει και το ξέρω...δεν θα γίνει τίποτα με μια σοκολάτα αλλά για εμένα το ένα φέρνει το άλλο και αφού βρίσκομαι σε δίαιτα καλό ειναι να μην υποκύψω στην συντήρηση αν ήμουν θα υπέκειπτα άνετα!!!

χααχα
    άντε σε 2,5 κιλά μείων ακόμη θα μου δώσω δώρο ένα παγωτο με 2μπάλες haangen dans που τα λατρεύω!!!

πω πω τι σκέφτομαι η γυναίκα
    άσε που σήμερα μου τελείωσε και η περίοδος για φαντάσου
    τελικά η πριν η μετά σε πιάνει η λύσσα ..

η μπορεί να το έχουμε και ανάγκη γιατί και αντρας αν ήμουν θα ήθελα αλλα θα την έτρωγα κίολας!!!

ενώ τώρα!!!!
    ας πρόσεχα ..
    το κεφάλι μέσα!!

θα φάω ένα Vitaline 0% κεράσι και θα είμαι μια χαρά!!

Junior Member
    Παλεύω... αχ αυτός ο εαυτός μου ο χειρότερος εχθρός μου....
    γιατί να μην είναι ο καλύτερος μου φίλος γιατί????
    Έχω σταματήσει τους εμετούς από τις 3 του μήνα.... είναι 2η φορά στα δύο χρόνια που κάνω αυτό το ρεκόρ των 25 ημερών...
    Αχ μακάρι μαζί με τους εμετούς να σταματούσαν και οι βουλιμίες Χριστέ μου...ΜΑΚΑΡΙ!!
    Έχω πάρει κιλά... έχω πάρει 2-3 κιλά ... φοβάμαι να ζυγιστώ...
    Προχτές ζυγίστηκα το βράδυ και ήμουν 59.2... έκλαιγα με αναφιλητά...δεν το άντεχα.... αχ... πόσο υποφέρω.... πόσο....

Μόλις έκανα μια βουλιμία... κάθε μέρα τα ίδια κάθε μέρα δίνω μία νέα υπόσχεση στον εαυτό μου και κάθε μέρα τα ίδια ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑ!!!

Έφαγα στις 3.30 μία μερίδα φαγητό..
    κανονίκα έπρεπε να φάω κάποιο σνακ κατά τις 6.30... από τις 4.00 όμως τρώω συνέχεια...
    αρχικά πήρα ένα ρόφημα απο του γρηγόρη (αγνώστων θερμίδων).... μετά μπήκα μέσα στο σπίτι μου και ξεκίνησα.... γλυκό σταφύλι...., μετά είπα ηρέμησε θα φας μισό γιαούρτι 2% με λίγο γλυκό του κουταλιού... (επιτρέπεται)
    τελικά ήθελα και λίγα κορνφλέικς....ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΝΦΛΕΙΚΣ.. τι βάζουν μέσα εξαρτισιογόνες ουσίες??? ʼπειροι εμετοί με κορνφλέικς... τελικά έφαγα 1,5 κούπα κορνφλεικς [γέμισα 4 φορές ένα μικρό ποτηράκι μία με γάλα 1% μετά με γάλα εβαπορέ λαιτ, μετά με γάλα 1,5% μα δεν με αντέχω!!!] Τρώω και λέω σταμάτα κάνεις βουλιμία...σταμάτα αλλά δεν μπορώ να αφήσω το άτιμο το κουτάλι από το χέρι δεν μπορώ να διακόψω την κίνηση προς στο στόμα μου .... τρώω με μανία... με ρίχνει τόσο πολύ αυτό μα τόσο πολύ
    ....Θέλω να πάω κομμωτήριο να κοιτάξω λίγο τον εαυτό μου... και μιζεριάζω δεν βρίσκω τη δύναμη να πάω.... :(

Αμπρακαταμπρα να πας κομμωτηριο, παρε μια φιλη να σε παρει απο το χερακι και να πας με το ζορι. Θα σε αναζωογονησει, θα ξεχαστεις λιγακι. Κια εγω ακριβως τα ιδια τραβαω και μαλιστα αυτες τις ημερες ειμαι στο ζενιθ των κρισεων. Κι εγω με τα κορνφλεικς δε σταματαω.
    Κι εγω τρωω μηχανικα με μανια λες και ρουφαω κατι ζωτικο εκεινη την ωρα, λες και θα πεθαινα διαφορετικα, μεχρι να σκασω, μεχρι να νιωσω οτι ειναι πλεον παρα πολλα και ειναι ωρα να βγουνε. Ξεχνα το. 25 μερες αποχης ειναι πολυ καλα και 2-3 κιλακια δεν ειναι τιποτα. Καλυτερα να παρουμε 2-3 και να εχουμε την υγεια μας, παρα αυτην η κολαση. 2-3 δεν φαινονται καν. Εγινε μια φορα η στραβη, δεν τρεχει τιποτα. Βολτα στο κομμωτηριο :wink2:

Junior Member
    ʼμα μείνουν 2-3 κιλάκια όσο και ελεεινά και αν μου φαίνονται ...το θέμα είναι να μη πάρω άλλα 10... έτσι όπως πάω κάθε μέρα...
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβουλή-απ'αντηση... θα βάλω τα δυνατά μου να φορέσω κάτι που να μην είναι στενό και μου θυμίζει το χάλι μου και να πάω στο κομμωτήριο....αχ.... είμαι χάλια αλλά θα προσπαθήσω...

Δεν θα παρεις αλλα 10 μωρε, απλως το φοβασαι, ολες το φοβομαστε. Κι εγω μετα την κραιπαλη που εκανα χθες νιωθω να εχω παρει 5 κιλα σε μια μερα. Σιγα σιγα με λιγη προσοχη και γυμναστικη θα μεινεις στα κιλα που επιθυμεις. 2-3 πανω κατω σε ολους παντα παιζουν. Καμια ζυγαρια δεν ειναι κολλημενη και στα αδυνατα ατομα.
    Αν επιτρεπεται ποσο υψος και κιλα εχεις?

Senior Member
    Girls,
    μετά από ανάγνωση ενδελεχή παρατήρησα ότι κι εγώ κάνω υπερφαγία με δημητριακά,παξιμάδια,γάλα,� �έλι και τα συναφή.
    Νομίζω ότι κατέληξα ότι μας ανοίγουν την όρεξη αυτά.Η λύση είναι μην ξεκινάτε να τα τρώτε,μην τα έχετε σπίτι.
    Οποτε έχω ξεκινήσει να φάω ένα παξιμαδάκι έχω καταλήξει να τρώω όλο το σακουλάκι.Γι αυτό πλέον αφού μου αρέσουν τόσο πολύ τρώω μόνο κάθε κυριακή πρωί.

Senior Member
    AbraKatabra συγχαρητήρια!!! 25 ημέρες είναι μεγάλο κατόρθωμα! Αυτό αξίζει μία μεγάλη επιβράβευση προς τον εαυτό σου και όχι συνεχή κατηγορώ... Έχεις μπει στην διαδικασία της θεραπείας και ο δρόμος θα είναι μακρύς και όχι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα! Όμως σε αυτόν τον κόσμο έχουμε έρθει για τα δύσκολα, για τις προκλήσεις! Πόσο βαρετή θα ήταν η ζωή χωρίς αυτά. Και κάθε δύσκολη μάχη που δίνουμε και στο τέλος βγαίνουμε νικητές μας δίνει άλλον αέρα και άλλη δύναμη για τα δυσκολότερα που μπορεί να έρθουν!!! Κι εγώ στον ίδιο αγώνα είμαι. Θεωρώ ότι η αποχή από τους εμετούς είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα. Όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους. Στην αρχή συνεχίζουμε να τρώμε ακατάστατα και βουλιμικά, παίρνουμε και κάποια κιλάκια, το συνειδητοποιούμε και σιγά σιγά θα τα χάσουμε. Η μάχη όμως θα έχει ήδη κερδιθεί!
    Κομμωτήριο! Να πας οπωσδήποτε. Εγώ πήγα αρχές Αυγούστου, ύστερα από 7 μήνες με ένα μαλλί τζίβα, και ξαναπήγα αρχές Σεπτέμβρη. Και τις δύο φορές έφυγα από το κομμωτήριο με την ψυχολογία στα ύψη. Και τις δύο φορές ακολούθησε βόλτα στα αγαπημένα μου μαγαζιά με μερικά ψωνάκια. Και γύρισα σπίτι ευτυχισμένη και πλήρης. Είναι τόσο μικρά και εύκολα τα πράγματα στην καθημερινότητα που μπορούν να μας δώσουν ευτυχία... Απλά τα χάνουμε! Η περίοδος της βουλιμίας είναι ο απόλυτος αποπροσανατολισμός. Σου απορροφά όλη την ενέργεια. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν τώρα που την αφήνουμε σιγά σιγά πίσω να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Να δούμε ανθρώπους που είχαμε παραμελήσει, να εμπλακούμε σε δραστηριότητες που είχαμε διαγράψει, να ασχοληθούμε με τον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!
    AbraKatabra δεν είσαι χάλια! Είσαι στο ξεκίνημα για μία πολύ πολύ πολύ όμορφη πορεία από εδώ και πέρα! :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Girls,
    μετά από ανάγνωση ενδελεχή παρατήρησα ότι κι εγώ κάνω υπερφαγία με δημητριακά,παξιμάδια,γάλα,� �έλι και τα συναφή.
    Νομίζω ότι κατέληξα ότι μας ανοίγουν την όρεξη αυτά.Η λύση είναι μην ξεκινάτε να τα τρώτε,μην τα έχετε σπίτι.
    Οποτε έχω ξεκινήσει να φάω ένα παξιμαδάκι έχω καταλήξει να τρώω όλο το σακουλάκι.Γι αυτό πλέον αφού μου αρέσουν τόσο πολύ τρώω μόνο κάθε κυριακή πρωί.
    Βρε λες??? Κι εγώ τα περισσότερα βουλιμικά μου τα έχω κάνει με μία γαβάθα γάλα, γεμισμένη είτε με δημητριακά, είτε με παξιμάδια για να ¨παπαριάζουν", είτε με ψωμί και ταχινόμελο. Καλά όχι ότι δεν έχω αδειάσει και όλους τους φούρνους της γειτονιάς, αλλά λέμε τώρα...
    Πάντως κι εγώ αποφεύγω να τα έχω στο σπίτι. Το ΠΣΚ θα φιλοξενήσω τις δύο κολλητές μου. Μεγάλη πρόκληση μιας και το σπίτι θα γεμίσει με λιχουδιές ως καλή οικοδέσποινα που είμαι. Και όσο τις βλέπω αυτές να είναι παναδύνατες και να τρώνε σαν σπουργίτια, τόσο με πιάνει η μανία. Φοβάμαι λίγο μην πέσω σε κανά βουλιμικό μόλις φύγουν και μείνω μόνη μου. Θα προσπαθήσω πραγματικά να το αποφύγω!!! Μπορώ!!!

Senior Member
    Φυσικά και το θα το αποφύγεις!!!δεν είσαι πρωτάρα πιά,ξέρεις που παραφυλάει η βουλιμία άρα και πώς να της ξεγλυστρίσεις!!!!

Junior Member
    Παιδιά γύρισα από το κομμωτήριο είμαι πολύ καλύτερα όχι τόσο για την διαφορά στα μαλλιά μου, αλλά στο ότι δε μιζέριασα πάλι και δεν με πήρε από κάτω... πιστέψτε με συμβάλατε και εσείς..

Είμαι 1,69 και αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι γύρω στα 58 κιλά.. (δεν ζυγίζομαι γιατί θα με χαλάσει)...
    Έχω να κάνω εμετό από τις 3 του μήνα... είναι κάποιες μέρες που είμαι στο παρατσάκ αλλά σκέφτομαι ότι όλος αυτός ο κόπος θα πάει χαμένος... επομένως να θυμάστε ότι η αρχή είναι δύσκολη αλλά είναι ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ...

Πάντως παιδιά ειλικρινά τα κορν φλεικς συμμετέχουν πάντα στις βουλιμίες μου... είναι τρομερό.. και πρέπει να συμβαίνει σε πάρα πολλούς αυτό!!! Αφού κάποια μέρα έκανα αναζήτηση στο ιντερνετ μήπως και έχει εντοπιστεί ποτέ καμιά περίεργη ουσία για να μη μπορείς να κάνεις χωρίς αυτά.... (ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκαρφιστούν )... Εγώ απλά αποφεύγω να παίρνω κορνφλέικς γιατί τα τρώω σε 2 μέρες..!!

loustam μη πάρεις λιχουδιές παχυντικές... πάρε φρουτάκια να κάνεις φρουτοσαλάτες ... μπορείς να βάλεις λίγο λικέρ κεράσι μέσα άντε και λίγη ζαχαρίτσα για να το κάνεις πιο γλυκό ... πάρε ότι πιο υγειινό μπορείς... γιατί μόλις φύγουν οι φίλες σου οι οποίες θα έχουν ένα στοπ (το οποίο εμείς έχουμε μόνο μπροστά τους) θα φας ότι κρατιόσουν να μη φας και ακόμη παραπάνω... πάρε ότι επιτρέπεις και εσύ στον εαυτό σου να φάει... μη βγεις έξω από τις διατροφικές σου συνήθειες και γεμίσεις μετά τύψεις!!!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ... σε όλους!!!

Senior Member
    τελικά με έπιασε απόψε για γλυκό που δεν είχα τπτ σπίτι.και ούτε πρόλαβα καν να γράψω ΕΔΩ.Έτρεξα μπας κ προλάβω το μανάβικο να πάρω κανα φρούτο αλλά είχε κλείσει.τέλεια.Μετά κοίταξα σε 3-4 περίπτερα να βρω ζελέ , τζίφος.Και τελικά πήρα, μια κόλα λάιτ, μια ΄σοκολάτα υγείας, ενα πακέτο καραμέλες βουτύρου, ένα γιαούρτι με φρούτα.τέλεια πάλι..

Senior Member
    +++μια μαρς, ένα γάλα με κακάο, 1 παστέλι. γ... το αγχος μου ΤΕΛΙΚΑ.και αυτά τα κωλοπερίπτερα δεν κλείνουν ποτέ???

Senior Member
    Δεν έφαγες πολλά Ροζ. Μια λιγουρίτσα ήτανε...Γιατί όμως τέτοια ώρα ξύπνια?

Senior Member
    Καλημέρα!!Τρέχω με 3-4 πράγματα ταυτόχρονα αυτές τις μέρες και έχω αποσυντονιστεί τελείως...κοιμάμαι τώρα 3 μέρες 4 άωρα..το ξέρω οτι δν ήταν ποσότητα αλλά μέπιασε μελαγχολία που κατέβηκα ξανά στο περίπτερο μες στη μαύρη νύχτα για να φάω , μου θύμησε παλιές κακές εποχές..θα μπορούσα να πιώ ένα γάλα και να κοιμηθώ...τέλος πάντων έχει πάλι τρέξιμο στο κέντρο οπότε ...τζάμπα γυμναστική!

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast