Results 76 to 90 of 126
-
29-09-2010, 13:57 #76
το θέμα μου είναι να ψάξει κάποιος το λόγο αλλά να ψάξει κ την λύση
- 29-09-2010, 14:03 #77
ποιο λογο και ποια λυση εννοεις bouliana?
29-09-2010, 14:17 #78
εννοώ οτι ωραία έχουμε ανορεξία ωραία έχουμε βουλιμία ωραία έχουμε ανορεξία να κάνουμε σεξ. αν θέλουμε να αποκτήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε? κ είμαι της άποψης λοιπόν οτι άμα προσπαθήσουμε μια δύο θα μας έρθει η όρεξη.εκτός κ αν δεν θέλουμε να αλλάξει αυτό οπότε εντάξει ας συζητήσουμε για ακόμα μια φορά πόσο κατάθλιψη έχουμε κ δεν μας αρέσει τίποτα.συγγνώμη αν είμαι επιθετική αλλά έχω βαρεθεί να καθόμαστε να κλαιγόμαστε όλη την ώρα για το πόσο δυστυχισμένες είμαστε.θα μου πεις το νόημα του φόρουμ αυτό είναι να βρεις συμπάσχουσες να πεις το πόνο σου να σε καταλάβουν αλλά ελάχιστες φορές συζητιούντε λύσεις στα προβλήματά μας. αυτό λέω μόνο.
29-09-2010, 14:21 #79
Μαλλον δεν εγινα σαφης..Για αρχη δεν ειμαι συμπασχουσα... Δεν ειμαι καν γυναικα... χαχαχαχα
Κατα δευτερο νομιζω οτι δεν εγινα κατανοητος (αν η απαντηση σου παει σε δικη μου καταχωριση). Οταν λεω οτι υπαρχει θεμα εικονας σωματος δεν εννοω να κατσεις και να μεμψιμοιρεις εσαει γι αυτο.. Εννοω οτι κατα τη γνωμη μου εκει ειναι το προβλημα μαζι με τη φαρμακοθεραπεια, και τα φαρμακα να τα λυσει ενας γιατρος, την εικονα σωματος να τη δουλεψει ενας ειδικος... Οσο για το νοημα του φορουμ εγω το εχω καπως αλλιως στο μυαλο μου.. Ειναι να παρακινει ο ενας τον αλλο.. οχι να κλαιγομαστε ολοι μαζι... Κινητρα ειναι το θεμα, οχι κλαψα
29-09-2010, 14:28 #80
συγνώμη να επανέρθω στο θεμα ...
περνάω την χειρτότερη μου κρίση θέλω και να φάω πολύ και να φάω φουλ απαγορευμένα
π.χ μπισκότα με σοκολάτα και γαλάααα
πεθαίνω
πως θα αντέξω 2 εβδομάδες ακόμη οεεεεε????
υπομονή και βαθιά αναπνοή και θα φύγει το κακό το διαβολάκι που εχει χρώμα άσπρης σοκολάτας!!
χιχιχιχι
απάλευτο όμως
μάλλον πρέπει να επικεντρωθώ σε άλλες απολάυσεις :cul:
29-09-2010, 14:31 #81
ακριβώς αυτό που λες.έχω καταλάβει οτι δεν είσαι συμπάσχουσα αλλά κ οτι δεν είσαι γυναίκα.κ δεν απαντούσα σε σένα ,απαντούσα στο γενικότερο κλίμα!΄νομίζω οτι κατάλαβες ακριβώς τι εννοώ. ελπίζω να μην το δουν ώς επίθεση τα κορίτσια απλά μια πρόταση κάνω,να είμαστε λίγο πιο θετικές μέσα στην απογοήτευσή μας κ όχι να αρχίζουμε όλες μαζί να κλαίμε το πόνο μας.δεν λέω πως κ η απογοήτευση δεν θα πρεπε να υπάρχει αλλά ίσως να υπάρχει ένα ζύγι.
29-09-2010, 14:34 #82
Σου εγραψα αυτο ακριβως που καταλαβα οτι εννοεις.. Τελος παντων, ελπιζω οντως να παραμεινει ενας χωρος κινητρων και να προσφερουμε ολοι πολλα
29-09-2010, 14:41 #83
αλήθεια bouliana, έχεις δει πολλές γυναίκες με ΔΠΤ (και παράλληλη κατάθλιψη, ως επί το πλείστον) να αντιμετωπίζουν με θετικό τρόπο ό,τι τους συμβαίνει? Παντού βλέπουν άρνηση, μιζέρια, μοναξιά και πόνο. Αυτά εισπράττουν, αυτά βγάζουν....
Κανείς δεν παριστάνει "κανέναν" εδώ μέσα, παίζοντας τον πονεμένο και τον πικραμένο, σ'ένα ατελείωτο μελό... Καθένας από μας κουβαλάει το δικό του σταυρό και πολλές φορές ούτε καν μπορεί να διανοηθεί κανείς τι περνάει, τι νιώθει αυτός που γράφει εδώ μέσα, γιατί το γράφει, τι προσδοκά γράφοντάς το, τι βάλσαμο στάζει στην ψυχή του καταθέτοντάς το...
29-09-2010, 14:52 #84
ωραία ρε συ μαρία κ εγώ πως θες να σε αντιμετωπίσω.με το να σου πω τι να κάνεις να σου προτείνω κάτι που λειτούργισε σε μένα θετικά?
να σου πω απλά άχ καημένη μαρία σε ακούω κ σε καταλαβαίνω?
ή να αρχίσω κ εγώ να λέω τα ίδια πάνω κάτω για να μη νιώσουμε οτι είμαστε οι μόνες που δεν μας συμβαίνει αυτό?
πες μου τι θα ήθελες κ πως να σου απαντήσω,γιατί νιώθω οτι είσαι γενικότερα κλειστή σε κάθε πρόταση.λες τα ξέρω αυτά δεν μπορώ να τα αλλάξω τέλος κουβαλάω το δικό μου σταυρό.καταλαβαίνω τι περνάς ίσως έχω περάσει χειρότερα ίσως κ τα ίδια ίσως κ ναμαι σε καλύτερη θέση.
ωραία καταθέτεις αυτό που νιώθεις κ καλά κάνεις,αλλά κ η απάντησή μου σε σένα κατάθεση είναι.κεγώ όταν σου απαντάω δεν ξες πως νιώθω.προσπαθώ όμως να μη χαιδεύω τα αυτιά κανενός.
,.
29-09-2010, 14:54 #85
και ναι έχω δει πολλές γυναίκες με δπτ να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με πιο θετική σκέψη αυτό που έχουν.κ πιστεύω οτι μπορείς κ εσύ
29-09-2010, 15:32 #86
Πολλά μπράβο στην bouliana για την ειλικρίνια με την οποία γράφει και για το ρεαλιστικό τρόπο σκέψης της!!! Κι εγώ πολλές φορές έχω σκεφτεί για τον αντιφατικό ρόλο που μπορεί να παίζει αυτό το φόρουμ. Από την μία δεν μπορώ να αρνηθώ τις φορές που μου έχει κρατήσει παρέα, με έχει συγκρατήσει από μία κρίση μου, μου έχει μαλακώσει τις ανησυχίες "τι σκατά έχω στο κεφάλι μου"? Μήπως όμως η παρηγοριά του "να ορίστε το έχουν και άλλοι σε χειρότερο βαθμό", κάπου με κάνει να επαναπαύομαι? Πολλές φορές έχω αντιμετωπίσει την παρόρμησή μου για φαγητό κάνοντας το κήρυγμά μου μέσα στο φόρουμ. Δεν είναι όμως και λίγες οι φορές που απλά διαβάζω τις "εξομολογήσεις" σας και απλά τρώω λυσσαλέα! Κι εκείνη την ώρα δεν νιώθω τόσες τύψεις γιατί κάπου σε αυτή την χώρα υπάρχουν και άλλοι πολλοί που περνούν τα ίδια με εμένα. Και όταν εξομολογούμαι τις γουρουνιές μου παίρνω μία συμπαράσταση του στυλ "ε δεν έγινε και τίποτα". Και κάπου στο βάθος του μυαλού μου απενεχοποιώ την γουρουνιά μου. Και ίσως την επαναλάβω. Το ίδιο κάνει και ο φίλος μου. Μου συμπεριφέρεται συνέχεια με το γάντι. Αντί να μου πει ένα "ξεκόλλα πιά"!
Καλό είναι να ακούμε και πιο αυστηρές κριτικές για τις συμπεριφορές μας! Εγώ πάντως θα δεχτώ ευχαρίστως την οποιαδήποτε κριτική. Μέσα από την κριτική μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα.
29-09-2010, 15:37 #87
Και επίσης ήθελα να πω respect στην bouliana που έχει το θάρρος της γνώμης της, και ενώ είμαι απολύτως σίγουρη ότι έχει πλήρη κατανόηση των όσων γράφονται εδώ, ως πρώην παθούσα, προσπαθεί να μας αφυπνίσει και όχι να μας χαϊδεύει τα αυτιά. Είναι απαραίτητη και αυτή η συνιστώσα
29-09-2010, 15:47 #88
δεν είμαι πρώην παθούσα, είμαι σε ένα πιο καλό στάδιο απότι ήμουν παλιότερα. επίσης δεν το παίζω θαρραλέα απλά δεν θαθελα να βλέπω την μαρία να γράφει οτι μακάρι να είχα για το φαγητό τη όρεξη που έχω για το σεξ ώς τρόπος σκέψης είναι λάθος κ ήθελα να το πω.όχι οτι δεν καταλαβαίνω γιατί σκέφτεται έτσι. ή οτι δεν μπορεί να το λέει.αλλά μη περιμένεις ρε μαίρη να μη σου πω τι λες ρε φιλενάδα θα μας τρελάνεις.??????κ θα στο πω κ θα σου πω τι γνώμη μου .
loustam νιώθω για το φόρουμ αυτό ακριβώς τα ίδια πράματα.το μισώ κ το αγαπώ ταυτόχρονα.
29-09-2010, 15:55 #89
sasa14 :πως θα αντέξω 2 εβδομάδες ακόμη οεεεεε????
για αρχη:μην σκεφτεσαι πως θα αντεξεις 2 εβδομαδες!
αφου ξερεις κ εσυ οτι αντε να κρατησει 1-2 μερες η κριση:)
παρε τους δρομους-αν υπαρχει η δυνατοτητα ..
29-09-2010, 16:29 #90
Και μιας και θίχτηκε το σεξουαλικό θέμα, να πω κι εγώ την δική μου εμπειρία. Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι!!! Η σεξουαλική μου ζωή δεν επηρεάστηκε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί να έχουν υπάρξει στιγμές που να δηλητηριάζεται το μυαλό με σκέψεις του στυλ, πωπω τώρα θα δει τις δίπλες στην κοιλιά. Αλλά η σεξουαλική μου ζωή πάντα ήταν μία ισορροπία στην καθημερινότητά μου και γενικώς δεν επέτρεψα στην βουλιμία να επηρεάσει τις εκάστοτε σχέσεις μου. Σε αυτόν τον τομέα ήμουν απόλυτη. Κανείς δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει "ψυχικό". Οι άνθρωποι που επέλεγαν να είναι δίπλα μου ήξερα ότι με ήθελαν και με θέλουν για αυτό που είμαι.
Δώστε χώρο και χρόνο στα απλά καθημερινά που θα σας αποσπάσουν το μυαλό!!!!! Και το σεξ απελευθερώνει και αυτό ευεργετικές ουσίες για τον εγκέφαλο!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή