SLEEVE - VS- ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    δεν ξερω ακομα τι θα γινει,δε λεω πως ειναι ετσι απλα φοβαμαι μη τυχων και δε το δεχτουν και πρεπει να ξαναπερασω επιτροπη.δεν αντεχω αλλη ταλαιπωρια και καθυστερηση.θελω να αλλαξω ζωη και αυτο μετραει.να εχω υγεια και να μπορω να παιζω με τα παιδια μου στη παραλια με το μαγιο χωρις να κρυβομαι και να ντρεπομαι.η κοιλια μου κρεμεται απο τις ραγαδες και τις εγκυμοσυνες και εχω παχος απο τη μεση και πανω πιο εντονο ,μηλο δηλαδη σωματοτυπο.ολοι μου λενε δε φαινομαι για τοσα κιλα αλλα δες με γυμνη και θα καταλαβεις δε μπορω αλλο να ρουφαω τη κοιλια,θα σκασω επιτελους καμια ωρα!!!!!!!!!

Member
    Ηρέμησε τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους...βήμα βήμα όλα θα γίνουν...πλέον βλέπεις, υπάρχουν λύσεις...για αναπτέρωσε λίγο το ηθικό σου και μην μαυρίζεις άλλο τη ψυχή σου...όπως και να 'χει σε σύντομο διάστημα όλα αυτά θα 'χουν τελειώσει...

κοριτσια εχετε facebook?αν ναι καντε μου μια αιτηση φιλιας να τα λεμε και απο εκει μιας που μπανω καθημερινα,δε ξερω εσεις.Marianna Giatra θα με βρειτε,καντε το αντιγραφη και επικολληση στην αναζητηση να δειτε πως ειμαι και πιοα ειμαι.ειμαι καιρο εδω γραμμενη και εχω δει ολα τα θεματα ενα ενα.σας θεωρω δικους μου ανθρωπους.ευχομαι και σε εσας τα καλυτερα.

σε ευχαριστω Νανσυ που εγινες φιλη μου και ολες σας για το κουραγιο που μου δωσατε.

Senior Member
    κοριτσια μολις σας εκανα και τις δυο αντ

merci Ζωητσα! αντε να δουμε τι θα κανουμε,εχει κουρκουτιασει το μυαλο μου απο τη πολλη σκεψη.και εχω και τους γυρω μου που μου λενε τι πας να κανεις και με πριζουν.δεν αφηνω χωρο ομως ειμαι απολυτη,θα κανω μανικι ο κοσμος να χαλασει.

Senior Member
    Ο δακτύλιος είναι αναποτελεσματικός σε βάθος χρόνου,το αμνίκι είναι σαφώς αποτελεσματικότερο στα 5 χρόνια που εφαρμόζεται και υπάρχει πληροφόρηση.Περιορίζει τον όγκο της προσλαμβανόμενης τροφής(με καλύτερο τρόπο απ'ότι ο δακτύλιος)και επιπλέον έχεις κατά πολύ μειωμένη όρεξη(που με το δακτύλιο δεν συμβαίνει)λόγω της αφαίρεσης του κέντρου της όρεξης(που ένα μέρος της όμως επανέρχεται σταδιακά).
    Ονομαστικά τα κιλά σου είναι λίγα,εκτός αν έχεις ύψος 1,50 οπότε είναι πολλά και αν τρως πολλά γλυκά μέχρι και για μικρό μπαι πας είσαι για να έχεις μόνιμα αποτελέσματα.

ειμαι 1,65 Στελιο αλλα με ινσουλινοαντιστασταση,πολ� �κυστικες ωοθηκες,τριγλυκεριδια αυξημενα,λιπος στο συκωτικαι λιπος που συσωρευεται περισσοτερο στη κοιλια.ο δμσ μου ειναι 38 οποτε μαλλον υπαρχει προβλημα....βαρεθηκα να ειμαι ετσι οπως ειμαι και να τρεχω στους γιατρους,θελω να ζησω πια υγιης να χαρω τα παιδια μου.

Senior Member
    Με δμσ 36 και άνω και προβλήματα εκ της παχυσαρκίας δίνει έγκριση το ικα.Αυτή η ισουλινοαντίσταση,μάλλονσ� � μικρό μπαι πας παραπέμπει,αλλά ο γιατρός που θα επιλέξεις,αν ξέρει να κάνει όλα τα χειρουργεία,θα σου πει περισσότερα.

Senior Member
    Καλημέρα Μαριάννα!
    Ελπίζω να ηρέμησες λίγο με το μεγάλο σου δίλημμα και τα σχετικά του άγχη!
    Καταλαβαίνω πώς νιώθεις με όλη αυτήν την πίεση και σε προσωπικό επίπεδο από τους δικούς σου,που φοβούνται
    και από τις συγκυρίες από τη μία των στενών οικονομικών κι από την άλλη των γιατρών και των απαιτούμενων εξετάσεων.
    Μην ξεχνάς μέσα σ'όλα αυτά πως αυτό που ετοιμάζεσαι να κάνεις είναι μια σημαντική αλλαγή στο σώμα σου
    και στον τρόπο ζωής σου στο εξής και καλό είναι να προχωρήσεις σε αυτήν με πλήρη επίγνωση,ηρεμία,θετική οπτική,
    ούσα απόλυτα σίγουρη μέσα σου πως αυτό που ετοιμάζεσαι να κάνεις είναι το καλύτερο για σένα!Ακόμα κι αν χρειαστεί
    να ξαναπεράσεις κάποια επιτροπή,να ξανακάνεις κάποιες εξετάσεις,να περιμένεις λίγο χρόνο ακόμα,αξίζει πραγματικά τον κόπο
    γιατί σε βάθος χρόνου κι συνεπειών πάνω απ'όλα σημασία έχει η υγεία σου!Προσωπικά χαίρομαι που κλίνεις προς sleeve
    αντί δακτυλίου.Τα έχω κάνει και τα δύο και τα όποια αρνητικά βιώνω με το μανίκι,είναι υποδεέστερα εκείνων του δακτυλίου.
    Σέβομαι όλη την ταλαιπωρία που περνάς και την ψυχική και την πρακτική,αλλά σου υπενθυμίζω πως όλα αυτά περνούν
    και ξεχνιούνται κι αυτό που μένει είναι η αλλαγή στον οργανισμό σου.Να φροντίσεις να είναι η καλύτερη δυνατή με όποιο κόστος!
    Κι αναφέρομαι τόσο στο είδος βαριατρικής επέμβασης όσο και στην επιλογή του γιατρού!Εδώ να εστιάσεις!Σε παρακαλώ πολύ!

λοιπον παιδια μετα απο πολυ πολυ σκεψη και αναλυση του θεματος βαζοντας κατω ολα τα υπερ και ολα τα κατα,αποφασισα να μη κανω κανενος ειδους επεμβαση.τουλαχιστον οχι στην παρουσα φαση με τα κιλα που εχω.θα κανω αλλη μια σοβαρη προσπαθεια να χασω βαρος με φυσικο τροπο ακολουθωντας το διαιτολογιο απο τους ενδοκρινολογους που με παρακολουθουν και πριν 4 χρονια ειχα χασει 24 κ.δηλ απο 104 πηγα στα 80 και ημουν μια χαρα,αν εχανα και αλλα 5-10 ακομα θα ημουν αστερι γιατι εχω βαρυ σκελετο και τα κιλα μου δε μου φαινονται καθολου.ο αντρας μου πεταξε απο τη χαρα του οταν του το ανακοινωσα και μου εταξε ενα μεγαλο δωρο αν καταφερω να πραγματοποιησω το στοχο μου.δεν ηθελε το χειρουργειο απο την αρχη.εδω θα ειμαι και θελω τη συμπαρασταση σας για να τα καταφερω.αν βρω τροπο να βαλω και τικερακι καλα θα ηταν. δε θα πεσω αμαχητι.φιλια σε ολους .

Page 2 of 2 FirstFirst 12