Results 1 to 15 of 27
-
19-09-2010, 19:11 #1
ʼντε και έπεσες... Πως σηκώνεσαι;
Καλησπερα φιλαρακια μου καλα,
καπου εδω μεσα ειδα γραμμενη την ατακα που λεει, "επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλεται να σηκωθεις"...
Ε λοιπον εγω χτες εφαγα μια τουμπαρα...αλλο πραγμα!!! Απο 1800 θερμιδες που εχω βαλει οριο να τρωω, εφτασα τις 4500!!!
Ενα τραπεζι το μεσημερι στον κουμπαρο μου και ενα τραπεζι το βραδυ σε γαμο....
Αντε να "σηκωθεις" τωρα... Οχι τιποτα αλλο, αλλα για να ισοφαρισω αυτο το σκορ πρεπει 3 μερες να τρωω μεχρι 1100 θερμιδες !!!!!!
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΗΚΩΝΩΜΑΙ!!!!
Και το κακο ειναι οτι απο κατι τετοιες τουμπες, εγω τουλαχιστον, τα παραταω ευκολα... Αντε παλι τα ιδια!!!!
- 19-09-2010, 19:16 #2
κουραγιο επειδη κυλισες μια μερα δε σημαινει οτι πρεπει να περασεις το υπολοιπο στο... πατωμα. αυριο είναι μια καινουρια μερα. θα ξυπνήσεις θα δεις τον ήλιο θα χαμογελάσεις θα φτιάξεις το καφεδάκι σου θα φας το τοστακι σου ή και δυο και μεσημέρι και βράδυ κρεατακι ψητο με σαλατα αφθονη θα πας και μια βολτα και ολα καλα :cul:
19-09-2010, 19:20 #3
εχει δικιο το ναταλακι!
το χειροτερο που μπορεις να κανεις ειναι να προσπαθησεις να ισοφαρισεις οπως λες.
απλα συνεχιζεις την παλια διατροηφ σου χωρις τυψεις κ χωρις εξτρα περιορισμους!
αλλιως θα ειναι τελειωτικη η τουμπα κ θα πιασεις πατο.
τωρα σκεψου οτι απλα γονατισες...
καλη δυναμη!
19-09-2010, 19:29 #4
εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η ατάκα στο τικερακι της bad. Failure is often temporary, giving up makes it permanent! Επίσης εγώ μια ζωή πάλευα να ισοζυγίσω θερμίδες όταν έκανα καμιά χοντράδα, και γινόμουν χειρότερα, η κακή ψυχολογία σε συνδιασμό με το λίγο που έπαιρνα και την πείνα, προκαλούσε και δεύτερο και τρίτο υπερφαγικό. Ενώ τις λίγες φορές που έσφιξα τα δόντια μου και είπα 'τι κι αν με δείχνει 2 κιλά πάνω θα φάω κανονικά σήμερα', μπόρεσα να το συνεχίσω.
19-09-2010, 19:35 #5
ναι φουξια αυτο ακριβως,
βεβαια κι αυτο θελει μετρο γιατι υπαρχει κ το αλλο ακρο "ενταξει κ τι εγινε 2 κιλα πανω"
και 2-2 τα κιλα φτανεις τα 20...
19-09-2010, 19:41 #6
2 κιλά πάνω μου με ρωτούν αν έβαλα 5:exclamation: οπότε βάζω φρένο αμέσως
κατα τ'άλλα συμφωνώ μαζί σου!
19-09-2010, 19:46 #7
Κοριτσαρες μου, 1 πιατο μακαρονια νεροβραστα με τονο, το μεσημερι
1 γιαουρτι το απογευμα και 1 γιαουρτι με ενα τοστ το βραδυ....
..... Και πολλα μου ειναι για σημερα!!!!
Απο αυριο θα ξαναπαω στις 1800, αλλα δυστηχως την ζημια την εκανα γι΄αυτην την εβδομαδα!!!
19-09-2010, 20:07 #8
δεν είναι τίποτα μια φορά, περπάτα και λίγο και η ζημιά θα είναι για 2-3 μέρες όχι για μια βδομάδα:cool2:
19-09-2010, 20:23 #9
oveliiiiiiiix....ηρεμησε!δεν εγινε τιποτα βρε κοπελαρα μου!καπου καπου πρεπει να ξεγελαμε τον οργανισμο μας για να μη νομιζει οτι ηρθαν ''καιροι πεινας'' και σταματησει να καιει αρα να αποθηκευει περισσοτερο!εσυ το εκανες βεβαια χωρις να εχεις αυτο στο μυαλο σου αλλα μην απογοητευεσαι!ολα τελεια θα πανε ειμαι σιγουρη :wink1: συνεχιζουμε ολες μαζι δυναμικα ε???φιλακιααααα!!!:smilegrin:
19-09-2010, 20:42 #10
Originally posted by marikoul
oveliiiiiiiix....ηρεμησε!δεν εγινε τιποτα βρε κοπελαρα μου!καπου καπου πρεπει να ξεγελαμε τον οργανισμο μας για να μη νομιζει οτι ηρθαν ''καιροι πεινας'' και σταματησει να καιει αρα να αποθηκευει περισσοτερο!εσυ το εκανες βεβαια χωρις να εχεις αυτο στο μυαλο σου αλλα μην απογοητευεσαι!ολα τελεια θα πανε ειμαι σιγουρη :wink1: συνεχιζουμε ολες μαζι δυναμικα ε???φιλακιααααα!!!:smilegrin:
το μήνυμα τροποποιηθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
δεν θα το αντεξω!!!ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!
19-09-2010, 21:21 #11
Originally posted by Ovellix
Originally posted by marikoul
δεν θα το αντεξω!!!ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!
19-09-2010, 21:24 #12
Εγώ πάντως όποτε πέφτω ...(συχνά ομολογώ) χρειάζομαι χέρι βοηθείας... ένα άτομο εμπιστοσύνης να μου δώσει την ώθηση... μόνη μου δύσκολα τα καταφέρνω να ανέβω πριν φτασω στο πάτο. Ε, οταν πιάσω πάτο ανεβαίνω αλλα τι να το κάνεις....
19-09-2010, 22:59 #13
εγω παλι νομιζω οτι αυτες τις μερες επιασα πατο!
βγηκα για ποτο,για φαγητο την επομενη μερα ξανα για ποτο,μετα για φαγητο, για γλυκο κ δε συμμαζευεται.βεβαια γιορταζα κιολας (αν μπορεις να το παρεις σαν δικαιολογια) αλλα επειδη μετα απο καιρο εκανα οτι ηθελα κ οπου ηθελα πηγαμε αποφασισα να ξαναξεκινησω την προσπάθεια μου απο αυριο κανονικοτατα.γιατι τοσες μερες εχω πεσει κ δε λεω να σηκωθω!
οποτε Ovelix καλε μου, (αληθεια ο Οβελιξ στο εργο τι γλυκουλης ειναι,πολυ μ αρεσει,ασχετο) μην απογοητευεσαι!απλα συνεχισε την προσπάθεια.οκ ισως σε παει λιγο πιο αργα στην απωλεια αλλα σκεψου οτι αν τα παρατησεις τελειως δε θα σε παει πουθενα.
19-09-2010, 23:35 #14
oops...συγνωμηηηηη!!!!ε ετσι μου βγηκε δεν ξερω
uzzled: !παντως μην απελπιζεσαι...πω πω ντροπηηηη...δεν ξαναμιλαω...
20-09-2010, 00:42 #15
επεσα κ γω να μη νιωθειςμονος,
αλλα ξερεις κατι αυτη τη φορα δε θα υπολογισω στις ποσες θερμιδες ανεβηκα...
απλα θα ξυπνησω το πρωι
οταν καταφερω να κοιμηθω με οσ; εφαγα
κ θα συνεχισω την προσπαθεια μου...
πλεον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ειναι μονοδρομος η τακτικη αυτη,
απλα παμε μπροστα,
αλλοτε πιο γρηγορα αλλοτε πιο αργα.
αρκει να κανουμε 2 μπρος βηματα κ μονο ενα πισω, παλι θαμαστε ενα μπροστα.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή