Results 1 to 8 of 8
-
16-09-2010, 18:39 #1
Ξερει κανεις καποιοv καλο διαιτολογο στην πατρα?
Γεια σε ολους ειμαι καινουργια στο φορουμ και χαιρομαι πολυ που μπηκα κι εγω στην παρεα σας καθως παρακολουθω καιρο το φορουμ.Ειμαι φοιτητρια στην Πατρα και αποφασισα να παω επιτελους σε ειδικο για να χασω τα κιλα που θελω, τωρα βρισκομαι σε διαδικασια αναζητησης.Επειδη τα κιλα που πρεπει να χασω ειναι πολλα(ειμαι 127 κιλα με υψος 1,68) και το προγραμμα μου ειναι καπως φορτωμενο θα ηθελα να βρω ενα καλο διαιτολογο, οχι πολυ ακριβο που να με βοηθησει να αδυνατισω και πανω απ ολα να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Αν καποιος γνωριζει κατι σχετικο παρακαλω ας βοηθησει.Ευχαριστω προκαταβολικα.
- 18-09-2010, 05:03 #2
ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ
18-09-2010, 12:36 #3
Επειδή μένω στην εν λόγω πόλη,μπορώ να σου πω μερικά ονόματα αλλά δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν γιατί δεν τους έχω επισκεφθεί.Αν σ'ενδιαφέρει πες μου.
18-09-2010, 17:40 #4
Εξαιρετική διαιτολόγος είναι η κλινική διαιτολόγος που μας παρακολουθεί μετά την επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο,μεγάλη εμπειρία με παχύσαρκους.
19-09-2010, 03:54 #5
Παιδια, σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια ,αλλα με ενδιαφερει να παω σε καποιον που μου εχουν προτεινει κ ξερω οτι κανει καλη δουλεια ,δεν θελω να παω τελειως στα τυφλα.Στελιο αν μπορουσες να μ πεις κατι περισσοτερο για αυτη τη διατολο θα τ εκτιμουσα π.χ αναλαμβανει ατομα για διαιτα ,σορυ που ρωταω, μα ειμαι τελειως ασχετη στο θεμα.
19-09-2010, 09:21 #6
Λογικά αναλαμβάνει,αυτή είναι η δουλειά της άλλωστε.Έχει ιατρείο στην Πάτρα,μπορώ να σου δώσω στοιχεία της με u2u να πας.
Είναι η υπεύθυνη του τμήματος διατροφής του Πανεπιστημιακού,με μεγάλη εμπειρία σε παχύσαρκους,όχι απλά 'πάρε αυτή τη διατροφή και ξεκίνα να γίνεις μοντέλο' Μας έχει πει διάφορα τρυκ για μετά την εγχείρηση(τρόπους περιορισμού των γλυκών κτλ),φαντάζομαι θα υπάρχουν αντίστοιχα και για μη εγχειρισμένους.
Είναι Αμερικάνα,λίγο 'σιδηρά κυρία',όμως πολύ καλή στη δουλειά της και στο πως σε προσεγγίζει.Φυσικά,όλα τα παραπάνω είναι υποκειμενικά και εσένα να σου φανεί αλλιώς.Αφού έτσι κι άλλιώς δεν ξέρεις κάποιον και αυτή έχει κάποιες περγαμηνές πίσω της,δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.Αν και ως χειρουργημένος και έχοντας περάσει από όλα αυτά,θα το ξέρεις κι εσύ ότι θέλει πολύ δύναμη ψυχής και θέληση ώστε να κάνεις τη διατροφή τρόπο ζωής και όχι κάτι που θα συμβεί περιστασιακά για τους επόμενους μήνες,γιατί το αποτέλεσμα θα είναι η πρόσκαιρη απώλεια ενώ το ζητούμενο είναι η μόνιμη.Μετά ξέρεις ποια είναι η συνέχεια αφού γράφεις σε αυτό το τόπικ,η επέμβαση.Καλή σου επιτυχία στην προσπάθεια σου.
19-09-2010, 18:11 #7
Στελιο, αν μπορεις στειλε μ τα στοιχεια της.Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια κ την υποστηριξη,ξερω οτι ειναι δυσκολος δρομος αυτος που επελεξα να ακολουθησω ,αλλα ειμαι αποφασισμενη.Ξερεις, θελω να αποφυγω την επεμβαση γτ ειμαι μικρη ακομα σε ηλικια κ πιστευω οτι μπορω να τ καταφερω, βεβαια θελει μεγαλη δυναμη ,υπομονη κ επιμονη αλλα οπως σου ειπα ειμαι αποφασισμενη.
21-09-2010, 12:33 #8
Προσυπογράφω την πρόταση του Στέλιου.Απλά δεν ήξερα αν η συγκεκριμένη κυρία είχε γραφείο.Καλή επιτυχία.
Να πάρω άλλον αριθμό ή όχι;
28-06-2025, 17:29 in Σχέσεις και Επικοινωνία