Results 16 to 27 of 27
-
20-09-2010, 09:02 #16
[quote]Originally posted by Ovellix
Originally posted by marikoul
oveliiiiiiiix....
Αυτο μου ελειπε στα γεραματα... να το γυρισω κι΄όλας!!! Οχι οτι εχω τιποτα με τους συμπαθεστατους φιλους μου, ισα,ισα αλλα εγω και χοντρος το μήνυμα τροποποιηθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
δεν θα το αντεξω!!!ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!
Το πρόβλημά σου δεν θα ήταν να το γυρίσεις στα γεράματα, το πρόβλημά σου είναι ότι στα γεράματά σου μιλάς σαν 15χρονο. Χοντρός κ π...σ...ης δεν είσαι, χοντρός κ ανόητος είσαι. Όχι ότι έχω τίποτα με τους συμπαθέστατους φίλους μου τους ανόητους, ίσα ίσα!!Αυτά δεν λέγονται φίλε μου.Ντροπή.
- 20-09-2010, 10:02 #17
αγαπητοι μου click και bomo συγνωμη αν σας πειραξε ο χαρακτηρισμος που εδωσα στους ¨ gay¨ αλλα μαλλον δεν εχετε και πολυ χιουμορ... Εκτος αυτου δεν γνωριζετε και απο ατακες απο οτι βλεπω... Παντως καλο θα ηταν να μην ξυνετε τα νυχια σας για κραξιμο στα διαφορα forum,(γενικα οσοι το κανουν) απλα να σχολιαζετε επι του θεματος η αν σας ενοχλει κατι απλα να μην σχολιαζετε.. Απροσωποι καυγαδες με ενα πληκτρολογιο δεν αφορουν, τουλαχιστον αυτο το forum!
20-09-2010, 10:14 #18
Δεν είναι ότι ξύνουμε τα νύχια μας. Είσαι σε ένα φόρουμ που μπορεί να το διαβάζει ο οποιοσδήποτε. Αρκετά προβλήματα έχουν οι γκέι και κόμπλεξ. Το χιούμορ δεν χωράει παντού. Απλά θεωρώ κακό να διαιωνίζονται τέτοιες απόψεις, έστω κ αν αποτελούν ατάκες που, ω ναι, δεν γνωρίζουμε.
Η απορία μου είναι η εξής: άντε και τα σχόλιά μας δεν αφορούν το τόπικ και την παχυσαρκία, σύμφωνοι. Το δικό σου σχόλιο,έστω και χιουμοριστικό όπως λες, αφορά το φόρουμ και την παχυσαρκία? Όντως έχουμε εντελώς διαφορετική αίσθηση του χιούμορ γιατί εγώ προσωπικά δεν θα ξεστόμιζα τέτοια ατάκα απρόσωπα με ένα πληκτρολόγιο.
Εν πάσει περιπτώσει, αν θες αφαιρείς το σχολιό σου και πίστεψέ με την ίδια στιγμή τα αφαιρούμε και μεις-ξέρω ότι συμφωνεί και η click.
20-09-2010, 11:03 #19
τετοιες αποψεις;;; ενω ειναι καλυτερη η δικια σου περι ¨κομπλεξ¨ των γκει;οκ! Οτι πειτε... Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι σε πειραξε το ******* αντι για γκει και οχι το χοντρος αντι του ευτραφης... Η λεξης δεν αλλαζουν το νοημα στην συγκεκρικενη φαση αλλα το μυαλο του καθενος...
20-09-2010, 11:05 #20
τετοιες αποψεις;;; ενω ειναι καλυτερη η δικια σου περι ¨κομπλεξ¨ των γκει;οκ! Οτι πειτε... Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι σε πειραξε το ******* αντι για γκει και οχι το χοντρος αντι του ευτραφης... Η λεξης δεν αλλαζουν το νοημα στην συγκεκρικενη φαση αλλα το μυαλο του καθενος...
20-09-2010, 12:21 #21
Έλα,σήκω,Οβελιξάκο!
Πες πως δε συνέβη το περιστατικό,σφύριξε αδιάφορα και συνέχισε αυτό που ούτως ή άλλως έκανες.
Δεν είναι πεσίματα αυτά,δεν είναι παραστρατήματα...στο πρόγραμμα είναι και στις ανθρώπινες ανάγκες.
Εξάλλου η εξέλιξη είναι κάποια βήματα μπρος και ένα πίσω πού και πού...Όσο δεν παρατάς όμως το στόχο
προωθείσαι παραπέρα!Πραγματικά δεν έγινε τίποτα!Θα ξεχαστεί κι αυτή η μέρα όπως τόσες άλλες...
Αυτό που μένει είναι η θετική θεώρηση του εαυτού και των επιλογών σου!Να στραφούμε
σε υγιέστερες και οφέλιμες επιλογές,να φροντίσουμε περισσότερο το σώμα μας και η απώλεια βάρους
θα έρθει φυσικά στο χρόνο,που το σώμα μας μπορεί να τη χειριστεί.ΌΧΙ στις στερητικές δίαιτες,
που μας αποδυναμώνουν ψυχικά και σωματικά!ΝΑΙ σε μια ισόβια αλλαγή τρόπου ζωής,που συνεπάγεται
ένα ελαφρύτερο και πιο άνετο σώμα!Κι αυτά τα κλισέ τύπου τι επιτρέπεται και τι επιβάλλεται...
Ο καθένας ξέρει τις ανάγκες του καλύτερα!Σκοπός είναι να επιθυμούμε όσα μας προχωράνε στο καλύτερο μας!
Απενοχοποίηση,χαλάρωση,συγ κέντρωση στον στόχο,δύναμη και πίστη πως μπορούμε και το κάνουμε!Έλα μου,σήκω!
Εκτός αν προτιμάς να πάρεις έναν υπνάκο και σηκώνεσαι αργότερα...Σε περιμένω εγώ,μην ανησυχείς...
20-09-2010, 12:25 #22
Originally posted by Ovellix
Μετα απο σχεδον 3 μηνες που ειμαι στο forum εχω να πω οτι... Επιτελους καταφερα να σταματησω τις βουλιμικες-νυχτερινες κρισεις υπεφαγειας...
Καταφερα να σταθεροποιηθω ΧΩΡΙΣ να κοψω τιποτα απο την διατροφη μου στα ιδια κιλα σε περιοδο διακοπων!!!!
Και τελος, τωρα που μπηκα σε μια σειρα απλα μειωνοντας τις θερμιδες μου κατα 500 την μερα και παλι ΧΩΡΙΣ να κοψω τιποτα απο την διατροφη μου, καταφερα να χασω τα πρωτα μου 3 κιλα σε 10 μερες!!!!
Θα μου πειτε σιγα το κατορθωμα... αλλα ελπιζω αυτη την φορα να εχω βρει τον δρομο της επιστροφης, μακρης μεν αλλα ισιωμα απο οτι φαινετε!!!
Μιλάμε για 1%!Συνέχισε δυναμικά,όπως ήδη ξέρεις εσύ να προχωράς!
20-09-2010, 13:32 #23
oταν ο ρατσισμος δεν αφορα το κωλαρακι μας, δε μας ενοχλει ε?
αν καποιος σε ελεγε τοφαλο, φαλαινα, κτηνος, ελεφαντα, θηριο, βουβαλι, βοδι κλπ θα ηταν κακος ρατσιστης και οχι ατακαδορος...
αληθεια τι ατακα ειναι τελικα? του ψαλτη?
Εν πάσει περιπτώσει, αν θες αφαιρείς το σχολιό σου και πίστεψέ με την ίδια στιγμή τα αφαιρούμε και μεις-ξέρω ότι συμφωνεί και η click.
και οσο για το τι αφορα το φορουμ και τι οχι
αποσπασμα απο τους Ορους Χρησης
απλα να σχολιαζετε επι του θεματος η αν σας ενοχλει κατι απλα να μην σχολιαζετε.. Απροσωποι καυγαδες με ενα πληκτρολογιο δεν αφορουν, τουλαχιστον αυτο το forum!
20-09-2010, 13:44 #24
ʼντε καλέ παιδιά, ένα ατυχές αστείο έκανε ο Οβελίξ. Μην τον στήσουμε και στον τοίχο..
20-09-2010, 19:07 #25
Originally posted by Ava
ʼντε καλέ παιδιά, ένα ατυχές αστείο έκανε ο Οβελίξ. Μην τον στήσουμε και στον τοίχο..
20-09-2010, 20:07 #26
Και κάτι χιουμοριστικό: Όταν πέσεις, πηγαίνεις να φιλοξενηθείς σε ανθρώπους που δεν τρώνε ιδιαίτερα ή που από αγάπη -το τονίζω αυτό- και όχι από κακεντρέχεια ή σαδιστικές τάσεις σου τη λένε για τα κιλά σου. Προσωπικά, έχω γι' αυτές τις περιπτώσεις το πατρικό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί και να μη χάσω τουλάχιστον ένα κιλό. Λϊγο η λάιτ μαγειρική, λίγο το ότι όλοι εκεί προσέχουν τη διατροφή τους, λίγο τα λιλιπούτεια ρούχα που μου κάνουν δώρο (τάχα ξαφνιάζονται που δεν μου χωράνε), αισθάνομαι τέρας και "ξανασηκώνομαι" θέλω δε θέλω.
20-09-2010, 23:44 #27
αχ βρε αβα μου απορω πως αντεχεις,
εγω τοτε θα επεφτα για τα καλα...
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία