Τακούνια.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Ούτε το γυναικάρα μου αρέσει.. δηλώνει υπερθετικό βαθμό και με τα υπέρ- δε τα πάω καλά! κοριτσάρα, γυναικάρα κτλ :thumbdown:
    Anyways τα τακούνια που είναι το θέμα μας δεν έχουν να κάνουν με το ύψος.. κανείς δε θα σε θεωρήσει ψηλότερη επειδή τα φοράς και κανείς δε θα με θεωρήσει κοντότερη επειδή τα φοράω.. Έχουν να κάνουν με το Σχήμα του σώματος (πραγματικά γάμπες,μπούτια, οπίσθια φαίνονται καλύτερα), το τρόπο που περπατάς (όπως κ να χει δε μπορείς να περπατήσεις σαν νταλικέρης μέσα στις γόβες) και γενικά δίνουν έναν άλλον αέρα αρκεί να είναι τα σωστά για το κάθε σώμα!!

Senior Member
    νομιζω ειναι και θεμα βαρους και θεμα συνηθειας.
    οσο και να τα συνηθισεις αμα εχεις πολλα περιττα κιλα ε ποσο να αντεξεις στα τακουνια? θα πονεσεις δε θα πονεσεις?
    προς το παρον δεν το επιχειρω, ετσι κι αλλιως δεν μπορω να ισορροπησω. δραμα

Senior Member
    εγω τ αγαπω γιατι μου δινουν "αερα" δλδ εγω νοιωθω πιο ομορφα,αλλα οταν ειναι να κανω δουλειες πχ να παω σε τραπεζες κλπ δε θα τα φορουσα ποτε.αν κ ζηλευω αυτες που μπορουν κ τα φορανε καθε μερα.η μαμα μου ας πουμε κ στο περιπτερο με τακουνι (οχι ψηλο αλλα λιγο) θα παει.εχει συνηθισει κ της φαινονται νορμαλ για καθε μερα.το βραδυ θα τα φορεσω σιγουρα αν ειναι να βγω.

παντως η αληθεια ειναι οτι τωρα που δεν ειμαι ακομα στον στοχο νοιωθω νταρντανα με τακουνι αν κ δεν ειμαι ψηλη,μονο λογω κιλων.οπως επισης στο δρομο οταν περπαταω νοιωθω κοντη κ χοντρη πολλες φορες, με πιανει βασικα.ισως ειναι ψυχολογικο.ειδικα στον χορο οταν παω,ενω περναω καλα, οταν με βλεπω, βλέπω ενα παχουλο κοριτσι που χορευει.απλα το χω δεχτει γιατι σιγα σιγα θα γινομαι ολο κ καλυτερη ελπιζω μεχρι να αποβαλλω ολα αυτα μου τα κομπλεξ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12