Τακούνια..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Τακούνια..

Θέλω πολύ να ρωτήσω τις κυρίες του φόρουμ, το βάρος σας είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να φοράτε τακούνι ή μόνο εγώ αισθάνομαι έτσι?
    Δε φορούσα ποτέ τα δωδεκάποντα, αλλά τώρα πια έχει παραγίνει.. Μου είναι αδύνατο να φορέσω έστω και λίγο τακουνάκι, χωρίς να αισθάνομαι ανασφάλεια. Τόλμησα τώρα να φορέσω πλατφόρμες (ωραιότατες και πολύ σέξυ) και αντί να νιώθω όμορφα, νομίζω πως μόλις βγω έξω καραδοκεί η τούμπα. Το δε σέξυ αποτέλεσμα ακυρώνεται, μιας και περπατάω να μην πω καλύτερα σαν τι.
    Στα πόσα κιλά μπορούμε να φορέσουμε άφοβα τακούνι? Ρωτάω γιατί μου λένε όλοι πως είναι η ιδέα μου. Αλλά εξακολουθώ να φοβάμαι.

Senior Member
    εσύ πόσα κιλά είσαι και τι ύψος έχεις?

Senior Member
    Ύψος 1,55 και βάρος 81 κιλά.

Senior Member
    νομίζω ότι στο ύψος που είμαστε εμείς επιβάλλεται να φοράμαι τακούνια!!! θα σου πρότεινα πλατφόρμες! είναι πιο ξεκούραστες και πολύ πιο ασφαλής απο τα λεπτά τακούνια! τώρα όσον αφορά στις τούμπες νομίζω να μην σε απασχολεί!! εγώ έτυχε να φάω τούμπα φορώντας χαμηλά παπούτσια 2-3 φορές και καμία φορώντας πλατφόρμες!! ξεκίνησε με λίγο πιο χαμηλές πλατφορμες και σιγά σιγά να φοράς πιο ψηλές!! θα συνηθίσεις χωρίς καν να το καταλάβεις!!!

Senior Member
    και εγω τα τακουνια τα εχω καταργησει καθημερινα και ειμαι και κοντη επισης...και αν βγω και βαλω τακουνι νιωθω επισης τρομερη ανασφαλεια οτι καπου θα σωριαστω...(ειδικα σε μερικα σαμερ μαγαζια που εχουν ξυλινο δαπεδο με κενα...το χειροτερο μου μη σκαλωσει εκει το τακουνι!!)!με πλατφορμες την παλευω καπως βεβαια αλλα οχι και καθε μερα φυσικα!

Senior Member
    Μακάρι Marry Poppins, ξεκίνησα σήμερα κιόλας την προσπάθεια. Θα προσπαθήσω να βαδίζω με το κεφάλι ψηλά κι όχι σαν να ψάχνω κάτι στο δρόμο και με την ταχύτητα της χελώνας. Αυτοπεποίθηση! Θα προσπαθήσω και αύριο. Βέβαια όλο αυτό λέω και όλο βγαίνω με φλάτ. Τι να κάνουμε όμως, θέλει θυσίες η θηλυκότητα.
    Εξακολουθώ όμως να πιστεύω πως αν ήμουν αδύνατη δεν θα χρειαζόταν καμία προσπάθεια και ότι θα ένιωθα άνετα στα τακούνια μου.

Senior Member
    δε νομίζω! έχω δει κάτι αδύνατες που περπατάνε άθλια με τακούνια!!! κάνε λίγη εξάσκηση στο σπίτι και μια χαρά θα είσαι!!! αλλά σε προειδοποιώ ότι είναι αρκετά κουραστικό αν τα φοράς πολλές ώρες!! ασε που τα τακούνια μας αλλάζουν τελείως εξωτερικά! εγώ νιώθω ανασφάλεια χωρίς τακούνια!!!

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα τακούνια.. τα φορούσα, τα φοράω κ θα τα φοράω :P
    Βέβαια αποφεύγω τα τύπου στιλέτο γιατί μετά από ένα δίωρο με πιάνουν τα κλάματα από τον πόνο.. Προτιμώ τα τριγωνικά τακούνια και τις πλατφόρμες.
    ʼποψη μου είναι ότι είναι θέμα συνήθειας και μόνο!! Μεγάλωσα φορώντας τακούνια.. Είμαι από τη γενιά που πήγαινε σχολείο με τις τεράστιες πλατφόρμες, οπότε πλέον δεν μου κάνουν αίσθηση.

Senior Member
    εσεις οι 1,80 δεν πρέπει να φοράτε τακούνια!!!!! μας κάνετε να νιώθουμε στρουμφάκια!!!! κλαψ

χαχαχ προσέχω που και πότε τα βάζω:P Αποφεύγω να φοράω όταν είμαι με παρέα με κοπέλες που είναι πολύ χαμηλότερες από εμένα γιατί αισθάνομαι πολύ άβολα!!!
    Με τον φίλο μου όμως του δίνω και καταλαβαίνει! Με περνάει κοντά 20cm οπότε είμαι οκ :P

Senior Member
    Χαχαχαχαχα!!! Και τι κακό έχουν τα στρουμφάκια, καλή μου? Ίσα ίσα, που είναι γλυκύτατα και θέλεις να τα αγκαλιάσεις. Ποτέ δεν ένιωσα άσχημα με το ύψος μου. Προ αμνημονεύτων ετών, όταν ήμουν αδύνατη, ήταν το καλύτερό μου. Τα αγόρια της παρέας με είχαν συνέχεια στα χέρια. Σκέψου πως ακόμη και τώρα οι άντρες με αγκαλιάζουν συχνά. Να με σηκώσουν ούτε λόγος βέβαια... Πάντως με αγκαλιάζουν και με χαιδεύουν. Όχι ερωτικά, στρουμφίστικα. Φαίνεται πως το μικρό ύψος τους βγάζει κάτι προστατευτικό και αγαπησιάρικο. Γι' αυτό θέλω -μεταξύ άλλων- να χάσω βάρος. ʼλλο χαριτωμένη στρουμφίτα και άλλο κοντόχοντρη.:duh:

Senior Member
    το καλο με εμας τις κοντες ειναι οτι μικροδειχνουμε κιολας συνηθως!:yes:

Senior Member
    ναι όντως!!! και εγώ τον καιρό που ήμουν αδύνατη ένιωθα τέλεια και δεν ένιωθα και την ανάγκη να φοράω συνέχεια ψηλά αλλά τώρα νομίζω τα ψηλά με αδυνατίζουν κάπως γιαυτό δεν τα αποχωρίζομαι!!!

κακά τα ψέματα αλλιως βλέπουν τις κοντούλες!! νομίζω δεν μας πολυλαμβάνουν υπόψη!! ευτιχώς που είμαστε cute και ισορροπούμε κάπως τα πράγματα!! :P
    ναι μικροδείχνουμε!! ξέρεις πόσες φορές με πέρασαν για μαθήτρια γυμνασίου? μια φορά είχαμε πάει με μια φίλη (του ίδιου περίπου ύψους) να δούμε μια παράσταση και δίπλα καθόταν ένα σχολείο και η καθηγήτρια μέτρησε και εμάς και έβγαιναν περισσότεροι μαθητές και έσπαζε το κεφάλι της η γυναίκα! μέχρι που το συνειδητοποιήσαμε και της το είπαμε!!

Έχω να σας πω ένα σωρό καλά για το ύψος σας αλλά που να αρχίσω;
    νούμερο παπουτσιών;
    νούμερα ρούχων ακόμα και στα πιο χοντρά σας; (εγώ ακόμα δυσκολεύομαι πολύ να βρω νούμερα στα ρούχα που θέλω κ ακόμα και στα 75-80 θα δυσκολεύομαι)
    η αίσθηση του να σε παίρνουν αγκαλιά άνετα; (και 70 να γίνω ο φίλος μου είναι 90κάτι, πάλι με δυσκολία αααααν μπορέσει να με πάρει αγκαλιά)
    το γεγονός ότι δεν παιρνούσατε 1κεφάλι+ το 80% των αγοριών στο σχολείο ή ακόμα και τώρα;
    έχω και άλλα στη λίστα αλλά δε συνεχίζω γιατί θα μου πείτε ότι κλαίγομαι.. με λίγα λόγια άποψή μου είναι ότι για να φαίνεσαι γλυκούλα, μικρούλα και όλα τα -ούλα και -άκι στο ύψος μου πρέπει να έχεις διαστάσεις μοντέλου... αλλιώς είσαι -άρα και όλα τα -άρα τα μισώ!! :P

Senior Member
    Εσύ d3w έχεις άλλο χάρισμα: Μπορεί κάποιος να σε πει γυναικάρα!! Λίγο το χεις?

Page 1 of 2 12 LastLast