Results 1 to 3 of 3
Thread: σας παρακαλω πειτε μου!
-
25-09-2010, 01:17 #1
σας παρακαλω πειτε μου!
η βουλιμια μας κανει να πειναμε περισσοτερο? δηλαδη παρολο που τα βγαζουμε, το στομαχι συνηθιζει σε μεγαλες ποσοτητες φαγητων κ επειτα τις ζηταει? πως εξηγειται το γεγονος οτι πλεον πειναω σχεδον συνεχεια? ακομη και σημερα που δεν εκανα εμετο καθολου,εχω φαει 3 φορες κανονικοτατα και παλι πειναω.......
ειναι δυνατον γαμω το?????????
- 25-09-2010, 07:51 #2
Καλημέρα!
Από ό,τι ξέρω οι συχνοί εμετοί διαταράσσουν το μεταβολισμό και τα επίπεδα ηλεκτρολυτών στον οργανισμό. Σαφώς και όταν τρώμε υπερβολικά για κάποιο διάστημα το στομάχι ανοίγει και συνηθίζει σε μεγαλύτερες ποσότητες.
Επίσης, με τους εμετούς δεν αποβάλλεται το 100% των θερμίδων που παίρνεις. Κάποιες προλαβαίνουν και απορροφώνται από τον οργανισμό.
25-09-2010, 12:24 #3
δυστυχώς μαράκι είναι σαν ένας φαύλος κύκλος.
Πεινάς (όχι σωματικά αλλά συναισθηματικά), τρώς, νιώθεις ενοχή/τύψεις, εξάγεις, ανακουφίζεσαι και εντός ολίγου -απελευθερωμένη από τύψεις- ξαναπεινάς, ξανατρώς, ξαναξερνάς κ.ο.κ.
Το ατελείωτο τούτο αλισβερίσι καθημερινά γίνεται όλο και πιο άγριο, όλο και πιο συχνό....
Γι'αυτό, πάλεψέ το μαράκι!
Ας το παλέψουμε όσο μπορούμε κι εσύ κι εγώ!
Όχι τίποτ'άλλο γμτ, αλλά να μπορούμε να ποστάρουμε -έστω μια φορά- και στο θέμα "ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ"....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία