και κορμί....και μυαλό - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    [/quote]
    πως τα καταφέρνεις βρε hopa?? και παιδί και τον εαυτό σου και το σπίτι και διάβασμα??? μπράβο σου!!!! :thumbup: [/quote] εμ αν τα κατάφερνα δεν θα κλαιγόμουν εδώ . . . είμαι ένα όρθιο πτώμα . . .διάδασμα δεν έχω ξεκινήσει ακόμη και όλο αυτό το άγχός ξέρεις που οδηγεί . . . στην βεβαιότητα οτί και πάλι δεν θα καταφέρω τίποτα . .

Senior Member
    προγραμμα!!! μόνο αν ακολουθούμε πιστα καποιο πρόγραμμα θα τα καταφέρουμε!!! άλλοι πως τα καταφέρνουν βρε παιδί μου και τα συνδιάζουν όλα?!?!? uzzled:

Senior Member
    Originally posted by Marry Poppins
    έπρεπε και πρέπει να παραπονεθείτε (μια ομάδα φοιτητων) μήπως και αλλάξει κάτι!!!
    χα χα χα !!! Το άλλο με τον τοτό??? πιστεύεις δεν έχουμε διαμαρτηρηθει?? Αποτέλεσμα, στους επόμενους απο εμένα βάλαν και άλλα μέτρα :/ τεσπα μετα απο καιρο τα αποδέχεσαι όλα δυστυχως , όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα, και κοιτάς να τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα και να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου .....

Senior Member
    πως παει το διαβασμα??? σας χασαμε!

Senior Member
    ποσο πονεμενη ιστορια
    το εχω ΜΙΣΗΣΕΙ -κατι που πιστευα οτι ποτε δε θα συνεβαινε :wow:

Senior Member
    πριν από 2 χρόνια, έδινα πανελλήνιες και έχανα ταυτόχρονα κιλά. ήμουν πολύ αποφασισμένη και δεν καταλάβαινα καν τη δυσκολία. έχασα 23 κιλά και πέρασα στην πρώτη μου επιλογή! ¨-) όλα μπορούμε να τα κάνουμε, όταν το αποφασίσουμε :-) πιστέυω ακράδαντα ότι θα τα καταφέρεις!!!! και είμαι μαζί σου! ξέρω ότι είναι ζόρικο να παλεύεις με δύο δύσκολα πράγματα ταυτόχρονα αλλά εσύ είσαι πιο ζόρικη να το θυμάσαι ;-)

Senior Member
    Originally posted by click
    πως παει το διαβασμα??? σας χασαμε!
    καλημέρα

καθόλου καλά δεν πάει click μου τα φόρτωσα στον κόκορα!! :thumbdown: ελπίζω να καταφέρω να ξεκινήσω σε κάποια φάση αλλιώς με βλέπω να μένω στην ίδια σ****δουλειά για πάντα! :thumbdown:

Page 2 of 2 FirstFirst 12