ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...HELP.........
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...HELP.........

ΠΟΝΕΜΕΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ.......

ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΨΑ.....ΕΦΤΑΣΑ 121 ΚΙΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 18 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΑΤΗΣΑ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
    ΕΧΑΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ 63 ΚΙΛΑ...ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 57 ΚΙΛΩΝ.....ΜΙΑ ΘΕΑ ΗΜΟΥΝ...Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΚΡΑ....ΨΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ....
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ.......ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΚΙΛΑ (ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΑΜΕ)ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΦΤΑΣΑ 68.....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ.....(ΣΤΑ 57 ΕΙΧΑ ΡΕΨΕΙ ΕΧΩ ΥΨΟΣ1.68)

Junior Member
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ??????????????
    ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 99 ΚΙΛΑ.............
    ΣΚΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.........ΣΤΗΝ ΛΟΧΙΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑ 15 ΚΙΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 87...ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ......ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.......................... ..:saint2:

Senior Member
    θα τα καταφέρεις μην ανησυχείς ...

αν μπορείς πήγαινε σε ενα διαιτολόγο...καλό ...και πάρε μια καλή διατροφούλα για την περίπτωση σου!!!

βέβαια αν έχεις χάσει τόσα κιλά στο παρελθόν προφανώς ξέρεις τι να κάνεις εκτός και αν τα προηγούμενα κιλά τα έχανες με αξεντλητική δίαιτα!!!

σκέψου κάτι που θα σε βοηθήσει...

Senior Member
    Καλώς μας ήρθες,Χαρουλίτα,στην παρέα μας!
    Είσαι αυτό το γλυκό ομορφοκόριτσο της λαμπερής φωτογραφίας
    μαζί με την οικογένεια σου;Να το χαίρεσαι το καμάρι σου!
    Δε νομίζω πως κάποιος που απέδειξε περίτρανα πως το κατέχει το θέμα
    και το μπορεί και στην πράξη να χρειάζεται από εμάς συμβουλές!
    Εμείς πιθανόν να σου ζητήσουμε!Εσύ ήδη έχεις βρει το δρόμο σου
    για τον ιδεατό αισθητικά εαυτό σου και βαδίζεις προς την υλοποίηση του!
    Από συμπαράσταση και παρεούλα,όση θέλεις!Συμβουλές όμως,είναι αστείο!
    Κάνε ό,τι έκανες και στο παρελθόν κι είδες πως λειτουργεί για σένα βοηθητικά,
    χαλαρά,χωρίς πιεστικά χρονοδιαγράμματα και ζυγίσματα εμμονής.Το'χεις,κοπελιά!
    Να χαίρεσαι την κάθε σου μέρα στο έπακρο και να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!

Senior Member
    καλώς όρισες κι απο μενα, εχώ γεννήσει κι εγώ πριν 4 μήνες..οκ εγώ δεν έχω κιλά της εγκυμοσύνης καθώς έχασα γύρω στα 10 την περιόδο που ήμουν έγκυος, αλλά έχω αρκετά δικά μου απο πριν .. Αυτό που θέλω να σου πω που μου έιπε και ο γιατρός μου και γενικά το έχω διαβάσει και πολυ , είναι πως το σώμα που φούσκωνε για 9 μήνες θέλει άλλο τόσο να πάρει την αρχική του μορφή(κυριως η κοιλιά)δλδ ενδεχομένως να χάνεις λίγο πιο δυσκολά αυτο το διάστημα(όπως κι εγώ) αλλά να είναι δεδομένο ότι στο χρόνο επάνω(εαν φυσικά το βοηθησεις και συ) το σώμα σου θα είναι όπως ήταν.Εσένα όμως δεν σε φοβάμαι αντιθέτως σε θαυμάζω αφου κατάφερες στο παρελθόν να έχεις τόσο μεγάλη απωλεια . .παρακαλώ κι εγώ να μας πεις τι έκανες τοτε..είσαι μια κούκλα όπως βλέπω και να έιστε ευτυχισμένοι να χαιρεστε το μπουμπουκάκι σας.. περιμένουμε νέα σου, μη χαθείς γατι σε έιδα σε έναν πανίκο μπαινεις και φευγεις βιαστικα. . τα λεμε:kiss:

Junior Member
    ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ......
    ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΧΟΣ!!!!!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....
    ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕ 2 ΔΙΑΙΤΙΛΟΓΟΥΣ......(ΑΛΛΑΞΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 30 ΚΙΛΑ....ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ¨¨ΦΟΒΟΜΟΥΝ¨¨¨¨)Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ.....ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ......)
    Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΛΑΣΙΚΗ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ..ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΡΕΑΣ ΨΑΡΙ ΛΑΔΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ ...ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΤΛΠ....ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ Η ΔΙΑΙΤΕΣ...ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΛΕΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΠΑΤΑΤΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ....ΓΛΥΚΟ ΕΦΑΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ...ΖΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ......ΕΙΧΑ ΣΤΟΧΟ.....
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΑΝΩ.......ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ...ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ!!!!!

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΜΟΥ........

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ:love::love::love:

Senior Member
    καλωσηρθες!
    ολα καλα θα πανε,
    τι εννοεις δεν ειναι κ η σωστοτερη?
    ο οργανισμος μονο με σωστα πραγματα ξυπναει δυστηχως...μαγικα φιλτρα δεν υπαρχουν οπως ηδη ξερεις,
    μην αυτοπαραμυθιαζεσαι...
    οπως δεν εβαλες τα κιλα σε λιγες μερες ετσι δε θατα χασεις κ σε λιγες μερες.
    φιλια καλη συνεχεια κ ενημερωνε μας!
    ωραια φωτογραφια νασας ζησει το μωρακι σας!

Senior Member
    Δε θα μπορούσα ποτέ να λειτουργήσω σε σχέση που τον άλλον θα τον"φοβόμουν".Γενικά δεν το έχω αυτό να λειτουργώ καλά υπό το κράτος της πίεσης.Είμαι επαναστατικό πνεύμα,έχω θέμα με την τήρηση κανόνων όπως και με τις αρχές.Αμφισβητίας,χα χα.
    Πολύ όμορφη η οικογένειά σας,να το χαίρεστε το ζουζούνι σας.Όπως σου ανέφερε κι η Nadine,στο ίδιο μοτίβο θα ήταν κι οι δικές μου παραινέσεις,προτροπές.Όχι πιεστικά χρονοδιαγράμματα,ούτε εμμονικές συμπεριφορές.Βάζε στόχους ρεαλιστικούς,κοντινούς,που κάθε φορά που θα τους πετυχαίνεις θα σε επιβραβεύεις,μετά θα προχωράς στην κατάκτηση του επόμενου στόχου,ώσπου να υλοποιηθεί ολόκληρο το πλάνο σου.Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό που επισημαίνεις.Σε κάποιες γυναίκες το σταμάτημα της δουλειάς δεν κάνει καλό.Είμαι μία απ'αυτές.Δεν το μπορώ το μέσα,τέρμαααα.