Results 1 to 8 of 8
Thread: μαρτυριο οι διαιτες
-
25-09-2010, 19:01 #1
μαρτυριο οι διαιτες
πιστευω να γινει κατι με τα χαπια
- 25-09-2010, 19:04 #2
Μαρτυριο για μένα είναι να μην μπορουμε να ελεγξουμε το μυαλο μας....
οι διαιτες προσωπικά δε μου δημιουργούν προβλημα... μαρεσει να τρωω υγιεινα...
να πάψω σαμποτάρω τον εαυτο μου δε μπορώ...
οσο για τα χάπια...
έχω πάρει κι εγώ... δε πιστευω σε τίποτα μόνο σε εμένα
25-09-2010, 19:07 #3
συμφωνω με ρια,
ρια πιασε το βιβλιο λοιπον!
25-09-2010, 19:14 #4
Originally posted by koralaki
συμφωνω με ρια,
ρια πιασε το βιβλιο λοιπον!koralaki i promise :smilegrin:
25-09-2010, 19:15 #5
Originally posted by ria
... δε πιστευω σε τίποτα μόνο σε εμένα
25-09-2010, 19:27 #6
Και τα χάπια, αν δεν υπάρξει αλλαγή στον τρόπο σκέψης, πιστευω δεν θα κάνουν τίποτα. Η "πείνα" σε μεγάλο βαθμό είναι στο μυαλό. Τα lipotox (σε αυτά αναφέρεσαι, αν κατάλαβα καλά από το άλλο θέμα που άνοιξες) βοηθούν με την πείνα, βοηθάνε και να φουσκώνεις πιο γρήγορα, αλλά το θέμα είναι ότι αν το στιλ κάποιου σε νορμαλ συνθήκες είναι να τρώει πέρα από εκεί που πραγματικά πεινάει, μόλις τελειώσουν τα χάπια πάλι πρόβλημα θα έχει... εκτός αν αλλάξει ριζικά συνήθειες.
25-09-2010, 20:29 #7
Originally posted by Gray
Και τα χάπια, αν δεν υπάρξει αλλαγή στον τρόπο σκέψης, πιστευω δεν θα κάνουν τίποτα. Η "πείνα" σε μεγάλο βαθμό είναι στο μυαλό. Τα lipotox (σε αυτά αναφέρεσαι, αν κατάλαβα καλά από το άλλο θέμα που άνοιξες) βοηθούν με την πείνα, βοηθάνε και να φουσκώνεις πιο γρήγορα, αλλά το θέμα είναι ότι αν το στιλ κάποιου σε νορμαλ συνθήκες είναι να τρώει πέρα από εκεί που πραγματικά πεινάει, μόλις τελειώσουν τα χάπια πάλι πρόβλημα θα έχει... εκτός αν αλλάξει ριζικά συνήθειες.
αυτο ακριβως σκεφτομουν οταν τα ειχα δοκιμασει κ ειδα οτι με φουσκωνουν
αναρωτιομουν αραγε στην εγγυμοσυνη θα επαιρνα ποτε χαπια? φυσικα οχι
αρα γιατι να παρω τωρα?
κ δεν τα πηρα...
25-09-2010, 22:32 #8
Εγώ τα παίρνω. Αλλά το πρόβλημα της συναισθηματικής πείνας δεν το έχω, παρά μόνο σε αραιές αυτοκαταστροφικές στιγμές (και γενικά αν πω κάτι ότι το κόβω, το κόβω). Για τη συναισθηματική πείνα δε νομίζω ότι κάνουν τίποτα, μια και εκεί θέλεις τις γεύσεις περισσότερο παρά το να "γεμίσεις το στομάχι" σου. Δηλαδή τα θεωρώ καλό εργαλείο, αλλά όπως κάθε εργαλείο θέλει να βάλεις κι εσύ "μαστοριά", δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνο του (τα "εσύ" είναι γενικά έτσι? Μην τα πάρεις προσωπικά!).
Στην εγγυμοσύνη δεν θα έπαιρνα τίποτα χωρίς συμβουλή γιατρού, γιατί είναι άλλο πράγμα ένα έμβρυο που αναπτύσσεται και πρέπει να αναπτυχθεί σωστά, και άλλο εγώ κοτζάμ γαϊδούρα...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή