τρωω γιατι δεν εχω σχεση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Senior Member
    Συμφωνώ πως τα αίτια της υπερφαγίας είναι βαθύτερα από μία κατάσταση, πχ. δεν έχω σχέση ή με απέλυσαν.
    Αλλά θα το απλοποιήσω λιγάκι, γιατί μου αρέσει η απλούστευση: Τι προτιμάτε βρε παιδιά, να επιστρέφετε σπίτι και να σας περιμένει μια βραδυά καυτού σεξ, που την ακολουθεί συντροφική αγκαλίτσα ή μία αχνιστή μακαρονάδα και άπειρα γλυκά? Αν ρωτήσετε εμένα θα πω μία βραδυά με τρελό σεξ, άπειρη συντροφικότητα και γλύκα ΚΑΙ ατελείωτο φαγητό. Δεν κάνει όμως να είμαστε πλεονέκτες και δυστυχώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα...

Senior Member
    Originally posted by Ava

Τι προτιμάτε βρε παιδιά, να επιστρέφετε σπίτι και να σας περιμένει μια βραδυά καυτού σεξ, που την ακολουθεί συντροφική αγκαλίτσα ή μία αχνιστή μακαρονάδα και άπειρα γλυκά?

Αν ρωτήσετε εμένα θα πω μία βραδυά με τρελό σεξ, άπειρη συντροφικότητα και γλύκα ΚΑΙ ατελείωτο φαγητό.Δεν κάνει όμως να είμαστε πλεονέκτες και δυστυχώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα...
    ʼμα είναι να επιλέξουμε δύο στα τέσσερα,Ava μου,γιατί να μην πάρουμε το τρελό σεξ μαζί με τα άπειρα γλυκά;
    Ή αν κάποιοι προτιμούν τον άλλον συνδιασμό,την άπειρη συντροφικότητα μαζί με την αχνιστή μακαρονάδα;

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα!Γιατί να πρέπει κάτι να θυσιάσουμε,κάτι να χάσουμε για να έχουμε κάτι άλλο άσχετο.
    ʼλλο το δίλημμα Brad Pitt ή George Clooney κι άλλο εις εξ αυτών ή ενα ταξίδι στο Παρίσι.
    Nα μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια ούτε να πρέπει να μην ξανακαπνίσουμε για να βρούμε δουλειά!

Δε συμφωνώ πως για να χαρείς τον έρωτα και τη συντροφικότητα πρέπει ν'απαρνηθείς τις (γευστικές) απολαύσεις της ζωής
    ούτε να είσαι ιδανικών αναλογιών (στήθος-μέση-περιφέρεια) για να δικαιούσαι να έχεις τον άνθρωπο σου!

Κατά τα άλλα...

Senior Member
    Originally posted by lesing

NADINE πιστευεις πως δεν ξερω πως να το κανω?Παραδειγμα:χτες:θα παω γυμναστηριο λεω. περνα η ωρα.θα παω αυριο λεω .Σημερα:δεν πηγα κ τωρα πρεπει να φυγω για δουλεια.Και ενω ειμαι στενοχωπημενη που δεν πηγα.ενω ξερω οτι δεν θα ημουν αν ειχα παει...τι να πω!!ειναι τρελό τρελό!Τωρα φοβαμαι να πω οτι θα παω αυριο γιατι αν δεν παω θα απογοητευτω παλι,τι σκ..... κανω δεν καταλαβαινω!αφου οταν παω αισθανομαι καλυτερα ειναι τρελα αυτο ακατανοητο.ειλικρινα νοιωθω οτι ειμαι για τα σιδερα
    Παρακαλώ πολύ να κοπούν εκφράσεις τύπου "είμαι για τα σίδερα" και παρόμοιες υποτιμητικές για τον εαυτό σου!
    Μην υποτιμάς τη δυναμική της συνήθειας και του βολέματος,το φόβο της αλλαγής και του αγνώστου(έστω υποσυνείδητα),
    το ότι κάθε εξέλιξη συντελείται με δύο βήματα μπροστά κι ένα πίσω!Στο πρόγραμμα είναι όλα αυτά κι απολύτως ανθρώπινα!
    Το θέμα είναι να είσαι συντονισμένη σε αυτό που σε οδηγεί στο καλύτερο σου και παρά τις όποιες αναμενόμενες αποκλίσεις
    να συνεχίζεις απτόητη,στην αρχή με περισσότερη προσπάθεια κι επιμονή μέχρι να γίνει αυτόματη φυσική διαδικασία.

Senior Member
    Originally posted by eleutheria
    χαχα! να εισαι καλα ναντιν μου! νομιζω οτι εχω μαθει πολλα αυτα τα 6 χρονια κ θα χαρω πολυ να βοηθησω με οποιον τροπο μπορω.. γιατι αν δεν εχεις περασει απο αυτη την διαδικασια δεν μπορεις να ξερεις τα συναισθηματα που βιωσαμε κ βιωνουμε. Ομως να σας πω κατι ρε παιδια? ολα μεσα στη ζωη ειναι κ ολα ειναι εμπειριες που μας κανουν καλυτερους ανθρωπους. Αν δεν ειχα υπαρξει υπερβαρη πιθανον να εκρινα διαφορετικα τους αλλους, να εβλεπα μονο την εικονα, να μην ειχα ελευθερωσει το μυαλο μου απ'ολα αυτα τα προτυπα κ να μην ειχα δωσει ευκαιριες σε ανθρωπους που αποδειχτηκαν υπεροχοι. Τωρα αισθανομαι πραγματικα ελευθερος ανθρωπος κ σωματικα και πνευματικα. Να το ανοιξεις το θεμα! Εμενα με βοηθησε πολυ αυτη η διαδικασια. Καλη μας συνεχεια!
    πολυ ενδιαφεροντα και πολυ ευχαριστα αυτα που μας λες, Ελευθερια.
    καλως όρισες παρεμπιπτοντως
    συγχαρητηρια για την αλλαγη που καταφερες στην ζωη σου αργα και μεθοδικα, εισαι αξιοθαυμαστη.
    νομιζω οτι η εμπειρια σου και οι σκεψεις σου ενδιαφερουν πολυ ολους μας.
    ανοιξε αν θελεις ενα δικο σου θεμα να μας διηγηθεις οτι απο αυτα εχεις διαθεση και να συζητησουμε για σενα και για το θεμα που αφορα ολους μας, και εκει...

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Συμφωνώ πως τα αίτια της υπερφαγίας είναι βαθύτερα από μία κατάσταση, πχ. δεν έχω σχέση ή με απέλυσαν.
    Αλλά θα το απλοποιήσω λιγάκι, γιατί μου αρέσει η απλούστευση: Τι προτιμάτε βρε παιδιά, να επιστρέφετε σπίτι και να σας περιμένει μια βραδυά καυτού σεξ, που την ακολουθεί συντροφική αγκαλίτσα ή μία αχνιστή μακαρονάδα και άπειρα γλυκά? Αν ρωτήσετε εμένα θα πω μία βραδυά με τρελό σεξ, άπειρη συντροφικότητα και γλύκα ΚΑΙ ατελείωτο φαγητό. Δεν κάνει όμως να είμαστε πλεονέκτες και δυστυχώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα...
    σας εχασα στην πορεια γιατι δεν διαβαζα,
    αλλα επεσε το ματι μου βεβαιως βεβαιως στα λεγομενα της αγαπητης αβας
    που για αλλη μια φορα τοσο γλαφυρα τα περιγραφει...
    ενσταση κουκλα
    δεν εισαι πλεονεκτης,
    συνηθως ετσι παει,
    το καλο φαγητο επεται...
    αλλα τοτε δε μας καθεται (στα παχακια),
    ενω αν δε μας κατσει (ο αλλος) μας καθονται οσα τρωμε με τη μια!

Senior Member
    Μην υποτιμάς τη δυναμική της συνήθειας και του βολέματος,το φόβο της αλλαγής και του αγνώστου(έστω υποσυνείδητα),
    το ότι κάθε εξέλιξη συντελείται με δύο βήματα μπροστά κι ένα πίσω!Στο πρόγραμμα είναι όλα αυτά κι απολύτως ανθρώπινα!
    Το θέμα είναι να είσαι συντονισμένη σε αυτό που σε οδηγεί στο καλύτερο σου και παρά τις όποιες αναμενόμενες αποκλίσεις
    να συνεχίζεις απτόητη,στην αρχή με περισσότερη προσπάθεια κι επιμονή μέχρι να γίνει αυτόματη φυσική διαδικασία. [/quote]
    Σωστο! τερμα η κλαψα! Keep on walking! Οσο για το αλλο διλημα...και George και Παρισι!

Senior Member
    Λοιπον το θεμα αλλαζει τιτλο:Απο τρωω γιατι δεν εχω σχεση ΣΕ: Νομιζα οτι ετρωγα γιατι δεν ειχα σχεση χαχα Ελα να φευγουν οι αυταπατες!!

Senior Member
    σε όλα αυτά ταιριάζει λίγο αυτό που έλεγε η γιαγιά μου οταν ήθελα κάτι ντε κ καλά(ειδικά φαγητό) άνδρα θέλω τώρα θέλω άμα αργίσει δεν τον θέλω!!!

Senior Member
    Λοιπον το θεμα αλλαζει τιτλο:Απο τρωω γιατι δεν εχω σχεση ΣΕ: Νομιζα οτι ετρωγα γιατι δεν ειχα σχεση χαχα Ελα να φευγουν οι αυταπατες!!
    :starhit:
    τι κανεις κοριτσι?
    λιγο πεσμενη σε βλεπω τελευταια, τι τρεχει?

Senior Member
    Originally posted by click
    :starhit:
    τι κανεις κοριτσι?
    λιγο πεσμενη σε βλεπω τελευταια, τι τρεχει?
    τι ΚΑΝΕΙς ΚΛΙΚ μου? εχω προβλημα αυτοπειθαρχιας the story of my life grrrrrrr!

Senior Member
    ελα ολοι εχουμε "προβλημα αυτοπειθαρχιας" και αυτοι που νομιζουν οτι εχουν αυτοπειθαρχια, εχουν αλλες διαταραχες λογω υπερβολικων απαιτησεων και πιεσης τελικα.

θα τη βρεις την ακρη! μονο μην τα παρατησεις:starhit:

Senior Member
    Kι από κει που ο τίτλος ήταν "τρώω γιατί δεν έχω σχέση",
    άλλαξε σε "νόμιζα πως τρώω επειδή δεν έχω σχέση"
    και καταλήγει σε ζητήματα αυτοπειθαρχίας!Καλά πάμε!

Senior Member
    NADINE UNπέκταμπολ

Senior Member
    nadine :thumbup:

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234