Κόλλησαααααα!!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Κόλλησαααααα!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!!!!
    Τον Ιανουάριο πήρα την μεγάλη απόφαση να ξεκινήσω δίαιτα για πολλοστή φορά στην ζωή μου, μιας και ανέκαθεν ήμουν ζουμερή και τροφαντή αλλά κάπου αφέθηκα με αποτέλεσμα να φτάσω τα 110 κιλά! Αυτή την φορά όμως κατάφερα να χάσω 40 κιλά, με γυμναστική, υγιεινή διατροφή, λιποδιαλυτικές κρέμες και λεκιθίνες. Τους τελευταίους δυο μήνες όμως δεν χάνω άλλο βάρος, έχω κολλήσει και θα ήθελα να χάσω ακόμα 5-8 κιλάκια κι έχω στεναχωρηθεί πολύ. Αυτή την στιγμή έχω ύψος 1,75 και ζυγίζω 70 κιλά, κι έχω περιθώριο να χάσω λίγο ακόμα μιας και ο αρχικός μου στόχος ήταν τα 65 κιλά. Αγόρασα το lipotox και θα το ξεκινήσω αύριο, εύχομαι να βοηθήσει. Σας έχει συμβεί παρόμοιο "κόλλημα"? Υπάρχει κάποια μέθοδος που θα μπορούσα να δοκιμάσω ή απλά πρεπει να δώσω χρόνο στον οργανισμό μου?

Senior Member
    Οταν ο οργανισμος χανει πολλα κιλα μετα απο καιρο αντι να χανει για π.χ 1 κιλο την εβδομαδα χανει 200 γρ ειναι λογικο αν και κατα τ γνωμη μου μια χαρα εισαι!!γτ πρεπει να ειμαστε κοκκαλα?70 κιλα ειναι πολυ καλα!αλλα εξαρταται πως νιωθει ο καθενας

Senior Member
    Join the club.:P Ειναι κοινοτυπο το κολλημα.Κανε μια βολτα στο "Καθημερινο ζυγισμα" για παραδειγμα να δεις πως γκρινιαζουμε καθε μερα εμεις οι κολλημενες.:P

Senior Member
    μπορεις να επισκεφτεις ενα διαιτολογο, τα τελευταια κιλα ειναι τα πιο δυσκολα κ ενδεχεται να πισογυρισεις...
    οσο για το κολλημα ειναι απολυτα φυσιολογικο, ο ργανισμος συνηθιζει κ μειωνει τις καυσεις,
    σοκαρε τον λιγο, κανε συντηρηση λιγες μερες, παρε παραπανω θερμιδες ετσι για δοκιμη.

Senior Member
    έχετε δοκιμάσει να αλλάξετε κάτι στη διατροφή για λίγες μέρες?
    πχ να κόψετε τελείως υδατάνθρακες και να παίρνετε λίγους και μόνο από λαχανικά και όχι από φρούτα ή δημητριακά?
    η να κόψετε τα γαλακτοκιμικά?
    μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια,αλλά κάπου το έχω διαβάσει-ακούσει από άτομα που ασχολούνται με body-building... οι τύποι είναι πολύ ψαγμένοι με τη διατροφή

Senior Member
    κ εγω κολλησα αλλα ψυχολογικά!δε μπορω να μαζευτώ με τπτ!
    καλως μας ήρθες λοιπον!

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    μπορεις να επισκεφτεις ενα διαιτολογο, τα τελευταια κιλα ειναι τα πιο δυσκολα κ ενδεχεται να πισογυρισεις...
    οσο για το κολλημα ειναι απολυτα φυσιολογικο, ο ργανισμος συνηθιζει κ μειωνει τις καυσεις,
    σοκαρε τον λιγο, κανε συντηρηση λιγες μερες, παρε παραπανω θερμιδες ετσι για δοκιμη.
    ναι καλή ιδέα!!!να βάλετε λίγα λίπη (καλά λίπη όχι τρανσ λιπαρά) παραπάνω με ταυτόχρονη μείωση υδατανθράκων!!!

Senior Member
    και εγω κολλημενη 1 μηνα σχεδον,2 τελευταια κιλα θελω που δε λενε να ξεκουμπιστουν και ουτε βλεπω να ξεκολαω!

αλλα να σου πω τι πιστευω στην πραγματικοτητα?οτι το σωμα οταν συνεχιζεις τη διατροφη εστω και αν δε χανεις κιλα μαζευει σε ποντους,δηλαδη στην ουσια αλλαζει τη συνθεση του,ειναι πιο ενυδατωμενο και με λιγοτερο λιπος και οταν πλεον προσαρμοστει στο νεο βαρος(και εφοσον εμεις συνεχιζουμε) αρχιζει να χανει ξανα!

οποτε απλα συνεχιζουμε!!:grin:

λοιπον ειναι πολυ σημαντικο να προσεξεις σε αυτα τα κιλα.εγω πριν 3 χρονια απο 100 κιλα εφτασα 60 και ηθελα να παω 55.αλλα αντι γι αυτο πηγα στα 70!και μετα απο 2 χρονια (περσυ)ξαναπηγα στα 60.φετος ειμαι παλι 60 με σκαμπανεβασματα των 3-4 κιλων.τωρα προσπαθω να παω 55.αλλα οπως ειπαν και πριν τα χανεις πιο αργα αυτα τα κιλα και με πολυ γυμναστικη.θα σου δωσω την συμβουλη μου για να μην κανεις τις δικες μου βλακειες.τωρα που εχασες 40 κιλα,για κανα 2μηνο να κανεις συντηρηση.να μην χανεις καθολου αλλα να προσπαθησεις κ να μην παρεις!θα τρως κανονικα χωρις να παχαινεις.ετσι θα ξεκουρασεις τον οργανισμο σου και μετα θα χασει πιο ευκολα γιατι θα εχει συνηθισει στο πιο ''παχυντικο'' φαγητο.

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας, να είστε καλα!!!! Παντως το καλό είναι ότι άρχισα να μαζεύω και θα χάσω κάποιους πόντους γιατί μια χαλαρωσούλα την έκανα!!!! Να είστε καλά και πάλι!!!!!

Κυκλικη ληψη υδατανθρακων --> http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2241

ή

Πρωτεινη+σαλατα+νερο+κινησ� � =Σιγουρο ξεκολλημα.

υγ.Πολλα μπραβο για την προσπαθεια σου!!

Senior Member
    Originally posted by Felicia
    Αυτή την στιγμή έχω ύψος 1,75 και ζυγίζω 70 κιλά, κι έχω περιθώριο να χάσω λίγο ακόμα μιας και ο αρχικός μου στόχος ήταν τα 65 κιλά.
    αυτη τη στιγμη εισαι ΤΕΛΕΙΑ! και επισης ηρωιδα που καταφερες να χασεις 40 ολοκληρα κιλα!
    υπομονη για τα υπολοιπα. και 1-2 το μηνα να χανεις, μια χαρα ειναι.
    τι να τα κανεις τα lipotox? εχασες 40 χωρις χαπακια και χαζομαρες, στα 5 που εμειναν θα χρειαστεις λιποτετοια?

καλωσηρθες και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου!:thumbup: