Results 1 to 3 of 3
Thread: Ευχαριστω που μου απαντησατε
-
23-09-2010, 03:37 #1
Ευχαριστω που μου απαντησατε
Καλησπερα και παλι.Καλημερα μαλλον.Ευχαριστω που μου απαντησατε παιδια.Ναταλακι μου με εβαλες σε σκεψεις το απογευμα που εγραφα , ημουν πιο σιγουρη για το χειρουργειο , παντα βεβαια αστο μυαλο μου ειναι καποια πιθανη επιπλοκη , αλλα απο την αλλη εχω δοκιμασει τα παντα και εχω ακουσει πως και ο γιατρος ο ιδιος μονο στις περιπτωσεις που εχεις δοκιμασει τα παντα και δεν εχεις καταφερει τιποτα σε χειρουργει ( αν ειναι σωστος και οχι φραγκοφονιας ετσι ; ) οσο για το να ρωτησω αλλους ναα μαθω γι αυτο μπηκα εδω , για να μπορεσω μεσω εσας να καταλαβω τι γινεται , να ακουσω εμπειριες και αποψεις.μακαρι να μου απαντουσαν κι αλλοι φιλοι και να μαθω απο εσας.Συμφωνω για το οτι πρεπει να βρω εναν πολυ καλο γιατρο και σε ευχαριστω που μου το επισημαινεις.Εχω ακουσει πως ςτο Ριο ειναι οι καλυτεροι.Παλαιωτερα ειχα παει και στο συλλογο παχυσαρκων και στο τσακ γλυτωσα απο σφαγειο τλος παντων.Εχω εναν γιατρο καρδιολογο στο ριο και θα μου πει για γιατρο ελπιζω ολα να πανε καλα και απο το πρωι οπως λεω κααααααααααααααθε μερα αρχιζω διαιτα μπας και τα καταφερω μονη μου.ευχαριστω για την συμπαρασταση φιλια πολλα !
- 23-09-2010, 07:53 #2
Aδαμαντια καλημερα. Δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουργια τοπικ για τα παντα. Μπορεις απλα να κανεις καινουργιο ποστ σε παλιο τοπικ. Θα το δουν ολοι.
23-09-2010, 15:37 #3
ναι ευχαριστω πολυ μαθαινω
να σαι καλα
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία