compulsive overeating - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    έχει συμμετοχή ναι... τοση όση χρειαζεται για την υπαρξη της ομάδας.
    κοιτα της γνωστής μου που πηγαινει της αρεσει ... αλλα εγω νομίζω γίνεται ότι ακριβως κι εδω...
    δε βλέπω καμια διαφορά περαν του οτι είναι από κοντά και οχι απρόσωπα...

Senior Member
    Originally posted by ria
    έχει συμμετοχή ναι... τοση όση χρειαζεται για την υπαρξη της ομάδας.
    κοιτα της γνωστής μου που πηγαινει της αρεσει ... αλλα εγω νομίζω γίνεται ότι ακριβως κι εδω...
    δε βλέπω καμια διαφορά περαν του οτι είναι από κοντά και οχι απρόσωπα...
    σιγουρα θα εχει ομοιοτητες με το φορουμ.
    αλλα εχει και καποια πολυ σημαντικα πλεονεκτηματα.

1)ακους τον εαυτο σου να μιλαει (Δεν μπορεις να φανταστεις ΠΟΣΟ σημαντικο ειναι αυτο)

2)κοινωνικη επαφη

3)πολυμορφια αποψεων(οπως και στο φορουμ με τη διαφορα οτι απο συναντησεις μπορεις να πας και για 1 καφεδακι)

4)αποδοχη. Ισως για μενα δεν ειναι πια και τοσο σημαντικο αυτο μιας και νιωθω τωρα αρκετα καλα με τον εαυτο μου, αλλα φαντασουν ατομα στα 140+ κιλα τι τραβανε μολις βγαινουν εξω? μιλαμε για τρελο ρατσισμο, υποφερουν.
    Οι συναντησεις πρεπει να τους κανουν πολυ καλο πιστευω.

θα το ψαξω οσο πιο συντομα μπορεσω!

που σαι lesing? πες καμμια λεπτομερεια, πως ηταν?

Senior Member
    Ελα τωρα το ειδα.ΛΟΙΠΟΝ ειναι ακριβως τα 12βηματα τωνΑνωνυμων Αλκοολικων Ακριβως το ιδιο προσαρμοσμενο για τους Παρορμητικους Πολυφαγους.Απαγορευευαι να κανεισ η να σου κανουν σχολια μονο μιλας κ ακους τον εαυτο σου.Τσεκαρε το κ αμα σου κανει...Εμενα τσου αλλα εσυ μπορει να γουσταρεις δεν ξερω.Η προσευχη του τελους ειναι ωραια παντως:Θεε μου δωσε μου τη δυναμη να αλλαξω αυτα που μπορω,να αποδεχομαι αυτα που δεν μπορω να αλλαξω και τη σοφια να αντιλαμβανομαι τη διαφορά.Κατα τα αλλα εχει διαρκεις αναφορες στο θεο του τυπου:αντιλαμβανομαι οτι ειμαι αδυναμος κ μια ανωτερη δυναμη μπορει να με βοηθησει βεβαια οι ανθρωποι διευκρινιζουν Ανωτερη δυναμη οπωσ την αντιλεμβανεται ο καθενας κ ενα προγραμμα 12 βηματων.Θ Α ΠΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΑ αλλα οσον καιρο πηγαινα εκει δεν ειχα δει κανεναν να αδυνατιζει.παντως στην Αμερικη που τρεχει χρονια το προγραμμα εχει βοηθηθει πολυς κοσμος.Υπαρχουν ομαδες για τα παντα Ανωνυμοι τζογαδοροι,ναρκομανεις,συν-εξαρτητικοι,ναπκομανεις κ.λ.π.κ.λ.π.Αρχικα το πραγπαμμα ειχε ξεκινησει για αλκοολικους κ μετα επειδη ειχε επιτυχια το μετεφεραν κ.α.Στην Αμερικη οι συναντησεις ειναι πολυαριθμες κ γινονται κ σε εκκλησιες.Δεν ειναι συγκεκριμενης θρησκευτικης πεποιθησης απλα εγω δεν τα παω καλα με τις ανωτερες δυναμεις.Επαναλαμβανω οτι πολυς κοσμος εχει βοηθηθει.Οταν πας γραψε εντρυπωσεις:wow:

Senior Member
    Originally posted by lesing
    Ελα τωρα το ειδα.ΛΟΙΠΟΝ ειναι ακριβως τα 12βηματα τωνΑνωνυμων Αλκοολικων Ακριβως το ιδιο προσαρμοσμενο για τους Παρορμητικους Πολυφαγους.Απαγορευευαι να κανεισ η να σου κανουν σχολια μονο μιλας κ ακους τον εαυτο σου.Τσεκαρε το κ αμα σου κανει...Εμενα τσου αλλα εσυ μπορει να γουσταρεις δεν ξερω.Η προσευχη του τελους ειναι ωραια παντως:Θεε μου δωσε μου τη δυναμη να αλλαξω αυτα που μπορω,να αποδεχομαι αυτα που δεν μπορω να αλλαξω και τη σοφια να αντιλαμβανομαι τη διαφορά.Κατα τα αλλα εχει διαρκεις αναφορες στο θεο του τυπου:αντιλαμβανομαι οτι ειμαι αδυναμος κ μια ανωτερη δυναμη μπορει να με βοηθησει βεβαια οι ανθρωποι διευκρινιζουν Ανωτερη δυναμη οπωσ την αντιλεμβανεται ο καθενας κ ενα προγραμμα 12 βηματων.Θ Α ΠΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΑ αλλα οσον καιρο πηγαινα εκει δεν ειχα δει κανεναν να αδυνατιζει.παντως στην Αμερικη που τρεχει χρονια το προγραμμα εχει βοηθηθει πολυς κοσμος.Υπαρχουν ομαδες για τα παντα Ανωνυμοι τζογαδοροι,ναρκομανεις,συν-εξαρτητικοι,ναπκομανεις κ.λ.π.κ.λ.π.Αρχικα το πραγπαμμα ειχε ξεκινησει για αλκοολικους κ μετα επειδη ειχε επιτυχια το μετεφεραν κ.α.Στην Αμερικη οι συναντησεις ειναι πολυαριθμες κ γινονται κ σε εκκλησιες.Δεν ειναι συγκεκριμενης θρησκευτικης πεποιθησης απλα εγω δεν τα παω καλα με τις ανωτερες δυναμεις.Επαναλαμβανω οτι πολυς κοσμος εχει βοηθηθει.Οταν πας γραψε εντρυπωσεις:wow:
    :thumbup:

Senior Member
    οπα κοπελια κατσε.............
    στην ΕΛΛΑΔΑ λενε τετοια προσευχη?
    θα με κουφανεις τελειως? το ειδες να συμβαινει?
    στο αμερικα χωρα του δηθεν, το καταλαβαινω. αλλα στην Ελλαδα να δω κοσμο να "προσευχεται" ετσι, μου φαινεται τελειως τρελο.
    με ξενερωσες εντελως

Senior Member
    Ελα τωρα το ειδα.ΛΟΙΠΟΝ ειναι ακριβως τα 12βηματα τωνΑνωνυμων Αλκοολικων Ακριβως το ιδιο προσαρμοσμενο
    δεν τα ξερω τα 12 βηματα των ΑΑ
    αλλα ο αριθμος με φοβιζει... μην εχει καμμια σχεση με τα 12 ευαγγελια?:shocked2:

Senior Member
    χαχαχαχα κλικλικουυυυ τι λες παιδι μου!!!!

Senior Member
    Originally posted by ria
    χαχαχαχα κλικλικουυυυ τι λες παιδι μου!!!!
    εχω μεινει παγωτο!
    μολις τους ειχα στειλει μαιηλ διευκρινιστικο για μερα, ωρα και διευθυνση.
    αν ηξερα ολα αυτα θα ρωταγα αν επιτρεπεται να φοραω παντελονι :shocked2:

Senior Member
    ευχαριστω Ρια, παρα πολυ διαφωτιστικο

Στο ερώτημα, «αν οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι μπορούν να εγγυηθούν ανάρρωση» η απάντηση που δίνουν είναι: «Εάν αντιμετωπίσεις με τιμιότητα την αλήθεια για τον εαυτό σου και την αρρώστια, εάν συνεχίσεις να έρχεσαι στις συναντήσεις για να μιλήσεις και να ακούσεις τους άλλους ψυχαναγκαστικούς υπερφάγους, που αναρρώνουν, εάν διαβάζεις τη βιβλιογραφία μας και τη βιβλιογραφία των Ανώνυμων Αλκοολικών με ανοιχτό μυαλό, και το πιο σπουδαίο, εάν είσαι πρόθυμος να βασιστείς σε μία δύναμη μεγαλύτερη από τον εαυτό σου για καθοδήγηση στη ζωή σου και εάν είσαι πρόθυμος να ακολουθείς τα δώδεκα βήματα το κατά δύναμιν, πιστεύουμε πως πράγματι μπορείς να πυκνώσεις τις γραμμές αυτών, που αναρρώνουν. Για να θεραπευτεί η συναισθηματική, η φυσική και η πνευματική αρρώστια του ψυχαναγκαστικού υπερφάγου κάνουμε διάφορες υποδείξεις, αλλά έχετε κατά νου ότι η βάση του προγράμματος είναι πνευματική, όπως μαρτυρούν τα δώδεκα βήματα».

Τα δώδεκα βήματα των Ανώνυμων Υπερφάγων Ακολουθώντας τα δώδεκα βήματα του προγράμματος, οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι:

1. Παραδέχονται ότι είναι ανίσχυροι απέναντι στο φαγητό και ότι δεν ήλεγχαν πια τη ζωή τους.

2. Καταλήγουν να πιστέψουν ότι, μία δύναμη μεγαλύτερη από τους ίδιους θα μπορούσε να τούς επαναφέρει στα λογικά τους.

3. Αποφασίζουν να παραδώσουν τη ζωή τους και τη θέλησή τους στη φροντίδα του Θεού, (όπως οι ίδιοι τον αντιλαμβάνονται βάσει της θρησκείας, ή των αντιλήψεών τους).

4. Κάνουν μία άφοβη και διερευνητική απογραφή του εαυτού τους.

5. Παραδέχονται μπροστά στον Θεό, τον εαυτό τους και σ'Α έναν άλλο άνθρωπο την ακριβή φύση των σφαλμάτων τους.

6. Είναι απολύτως έτοιμοι να αφήσουν τον Θεό να εξαλείψει όλα τα ελαττώματα του χαρακτήρα τους.

7. Τον παρακαλούν ταπεινά να τούς απαλλάξει από αυτά τα ελαττώματα.

8. Κάνουν έναν κατάλογο όλων των ανθρώπων που είχαν βλάψει και γίνονται πρόθυμοι να επανορθώσουν τα λάθη τους.

9. Κάνουν άμεσες επανορθώσεις, όπου είναι δυνατό, εκτός από τις περιπτώσεις που αυτό θα έκανε ζημιά στους ίδιους, ή σε άλλους.

10. Συνεχίζουν να κάνουν την προσωπική τους απογραφή και όταν σφάλλουν, το παραδέχονται αμέσως.

11. Ζητούν, μέσω της προσευχής και του διαλογισμού, να βελτιώσουν τη συνειδητή επαφή τους με τον Θεό, (όπως οι ίδιοι τον αντιλαμβάνονται), προσευχόμενοι μόνο να τούς δείξει τη θέλησή Του και να τούς δώσει τη δύναμη να εκπληρώσουν το θέλημά Του.

12. Έχοντας μία πνευματική αφύπνιση -ως αποτέλεσμα αυτών των βημάτων- προσπαθούν να μεταφέρουν αυτό το μήνυμα και σε άλλους ψυχαναγκαστικούς υπερφάγους και να εφαρμόσουν αυτές τις αρχές σε όλες τις υποθέσεις της ζωής τους.
    (((((((((((((((((((Μ Π Ο Υ Μ)))))))))))))))))))))))))))))))))

(ταβλιάστηκα)

Senior Member
    παρακαλώ
    σκοπός μου ήταν πριν πας να εχεις σφαιρική άποψη... εγω θα ήθελα να πάω μόνο για την εμπειρια... αλλωστε τι αλλο ειμαστε σε αυτό το κόσμο? συλλέκτες εμπειριών...

Senior Member
    και μονο που διαβασα αυτο το πραγμα νιωθω οτι απεκτησα αλλη μια εμπειρια

lessing επειδη θα γερασω μεχρι να παρεις χαμπαρι, κοιτα να χρησιμοποιεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα την επιλογη "σημερινα μηνυματα"

Senior Member
    χαχαχαχα ΘΕΑ ΛΕΜΕ

Senior Member
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ,ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΛΙΚ!!
    ΚΥΤΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ ΤΜΗΜΑ Α.Π.ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ. Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΔΙΟΤΙ:ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ(ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ,ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ(ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ)ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ(ΟΥΚ ΜΗ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast