compulsive overeating - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    στο Ιπποκρατειο

Senior Member
    Σε ότι αφορά τα 12 βήματα απεξάρτησης: Πέρα από την αμερικανιά του πράγματος, τι σημασία έχει ο Θεός ή άλλη ανώτερη δύναμη (όποια ασπάζεται ο καθένας)? Γιατί σας ενόχλησε?
    Δεν είμαι θρησκόληπτη, αλλά η αναφορά του Θεού προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου. Αν το προσαρμόσουμε λίγο και στα Ελληνικά δεδομένα, μια χαρά θα είναι.

Senior Member
    γιατι δεν εχει καμμια δουλεια μια τετοια οργανωση να προσπαθει να σου κανει εγκεφαλικο κλυσμα προς οποιαδηποτε θρησκεια.

αν πιστευει καποιος οτι η προσευχη προς το θεο του αρκει για να αδυνατισει, μπορει να το κανει ανα πασα στιγμη, ατομικα και αληθινα, οχι σε κλιμα show.

Member
    Originally posted by lessing
    Εγω που ειχα παει πριν 2 χρονια κ μιλησα με μια συμπαθη ψυχολογο μου εδωσε να καταλαβω οτι η περιπτωση μου-υπερφαγια-δεν ηταν τοσο επειγουσα οσο τα περιστατικα ανορεξιας και επισης δεν με ανελαβαν.ΤΣΟΜΣΚΥ που σε παρεπεμψαν?
    lessing
    συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα. Να σαι καλά click που απάντησες.
    Παιδιά μου είπαν ιπποκράτειο και κανένα κέντρο ψυχικής υγιεινής. Έκλεισα ραντεβού σε ένα στη γειτονιά μου.
    Πάντως και εμένα μου είπαν ότι δεν είμαι τόσο πολύ έκτακτο περιστατικό ώστε να με αναλάβουν...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234