Results 31 to 45 of 49
Thread: compulsive overeating
-
29-09-2010, 01:06 #31
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ?
- 29-09-2010, 01:56 #32
ενδιαφερον, δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετοιες ομαδες, αν εμενα αθηνα σιγουρα θα πηγαινα. στο νησι δεν το συζητω με τιποτα...
εδω οχι ανωνυμια δεν υπαρχει...
γκρεμισμενα ολα.
29-09-2010, 01:58 #33
παιδια το σαιτ που δωσατε διαβασα,
αυτους τους 12 κανονες ποιος τους εγραψε? απτο σαιτ ειναι? χαζα φαινονται χμ
ΥΓ στο σαιτ δεν αναφερει πουθενα την λεξη Θεος
κ μαλιστα λεει δεν εχει σχεση μαυτα.
οι 12 κανονες πυο βαλατε γιατι μονο αυτη τη λεξη εχουν μεσα?
29-09-2010, 02:56 #34
Τσεκάρετε κι αυτό:
http://www.18ano.gr/cat_info.aspx?ca...299〈=GR
Είναι δωρεάν και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εβδομαδιαία βλέπεις ψυχολόγο, διαιτολόγο και, αν χρειάζεσαι, και ψυχίατρο. Επίσης μπορείς να συμμετέχεις -εβδομαδιαία πάλι- σε ομαδική ψυχοθεραπεία, κυρίως δραματοθεραπεία και θεραπεία μέσω τέχνης. Εγώ πάω περίπου 6 μήνες και έχω βοηθηθεί απίστευτα. Παίρνετε τηλέφωνο στη γραμματεία και κλείνετε ραντεβού, είναι πολύ απλό. Απλώς στην αρχή θα πρέπει να κάνετε 3-4 "συνεδρίες" με μια κοινωνική λειτουργό του κέντρου για να διαπιστωθεί ότι όντως έχετε πρόβλημα για το οποίο το κέντρο μπορεί να σας βοηθήσει. Αναλαμβάνει όλες τις διατροφικές διαταραχές, ανορεξία, βουλιμία και υπερφαγία.
29-09-2010, 12:54 #35
Originally posted by lesing
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ,ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΛΙΚ!!
ΚΥΤΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ ΤΜΗΜΑ Α.Π.ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ. Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΔΙΟΤΙ:ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ(ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ,ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ(ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ)ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ(ΟΥΚ ΜΗ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ)
Originally posted by lesing
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ?
Originally posted by koralaki
παιδια το σαιτ που δωσατε διαβασα,
αυτους τους 12 κανονες ποιος τους εγραψε? απτο σαιτ ειναι? χαζα φαινονται χμ
ΥΓ στο σαιτ δεν αναφερει πουθενα την λεξη Θεος
κ μαλιστα λεει δεν εχει σχεση μαυτα.
οι 12 κανονες πυο βαλατε γιατι μονο αυτη τη λεξη εχουν μεσα?
μια τελευταια ελπιδα ειναι οτι στην Ελλαδα δεν τηρουν αυτο το "συστημα". Σορρυ, ομως, δεν εχω καμμια ορεξη να παω μετα απο αυτα... ουτε απεξω!
Originally posted by nevermore
Τσεκάρετε κι αυτό:
Είναι δωρεάν και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εβδομαδιαία βλέπεις ψυχολόγο, διαιτολόγο και, αν χρειάζεσαι, και ψυχίατρο. Επίσης μπορείς να συμμετέχεις -εβδομαδιαία πάλι- σε ομαδική ψυχοθεραπεία, κυρίως δραματοθεραπεία και θεραπεία μέσω τέχνης. Εγώ πάω περίπου 6 μήνες και έχω βοηθηθεί απίστευτα. Παίρνετε τηλέφωνο στη γραμματεία και κλείνετε ραντεβού, είναι πολύ απλό. Απλώς στην αρχή θα πρέπει να κάνετε 3-4 "συνεδρίες" με μια κοινωνική λειτουργό του κέντρου για να διαπιστωθεί ότι όντως έχετε πρόβλημα για το οποίο το κέντρο μπορεί να σας βοηθήσει. Αναλαμβάνει όλες τις διατροφικές διαταραχές, ανορεξία, βουλιμία και υπερφαγία.
29-09-2010, 13:19 #36
KLIK ΕΛΑ ΠΤΟ ΤΟΠΙΚ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙ
29-09-2010, 13:24 #37
Originally posted by nevermore
Τσεκάρετε κι αυτό:
Είναι δωρεάν και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εβδομαδιαία βλέπεις ψυχολόγο, διαιτολόγο και, αν χρειάζεσαι, και ψυχίατρο. Επίσης μπορείς να συμμετέχεις -εβδομαδιαία πάλι- σε ομαδική ψυχοθεραπεία, κυρίως δραματοθεραπεία και θεραπεία μέσω τέχνης. Εγώ πάω περίπου 6 μήνες και έχω βοηθηθεί απίστευτα. Παίρνετε τηλέφωνο στη γραμματεία και κ
λείνετε ραντεβού, είναι πολύ απλό. Απλώς στην αρχή θα πρέπει να κάνετε 3-4 "συνεδρίες" με μια κοινωνική λειτουργό του κέντρου για να διαπιστωθεί ότι όντως έχετε πρόβλημα για το οποίο το κέντρο μπορεί να σας βοηθήσει. Αναλαμβάνει όλες τις διατροφικές διαταραχές, ανορεξία, βουλιμία και υπερφαγία.
29-09-2010, 13:26 #38
χτες το βραδυ εβγαινε κανονικα το λινκ.
λεσινγκ ελα στο τοπικ "τικερ" :P
29-09-2010, 16:47 #39
http://www.18ano.gr
(πήγαινε στο "Τμήμα Διατροφικών Διαταραχών", αριστερά στη σελίδα)
Τμήμα Διατροφικών Διαταραχών επί της οδού Βουρνάζου 37-Αμπελόκηποι Τηλ. 210.6448980, 210.6448003, Fax. 210.6448242
30-09-2010, 22:13 #40
Με ρωτήσατε για το Ανάσα προχτές. Τελικά λόγω ΔΜΣ 32 δεν με παίρνουν. Επίσης έχω συννοσηρότητα με κατάθλιψη οπότε και για αυτό το λόγω με παρέπεμψαν αλλού για ψυχολογική υποστήριξη.
Πάντως παιδιά, πρέπει να κάνουν καλή δουλειά, απλά απ΄ ό,τι μου είπαν δεν είναι για εμένα.
Ρώτησα για να μπορέσω να σας απαντήσω εάν ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη διατροφική διαταραχή. Μου είπαν ότι ασχολούνται και με νευρική ανορεξία και με βουλιμία και με υπερφαγία. Οπότε εάν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να βρει βοήθεια εκεί ας πάει. Εμένα μου φάνηκε πολύ γλυκούλης ο ψυχολόγος-ψυχίατρος που μου μίλησε, με έκανε να νιώθω ωραία.
30-09-2010, 22:27 #41
Originally posted by CHOMSKY
Με ρωτήσατε για το Ανάσα προχτές. Τελικά λόγω ΔΜΣ 32 δεν με παίρνουν. Επίσης έχω συννοσηρότητα με κατάθλιψη οπότε και για αυτό το λόγω με παρέπεμψαν αλλού για ψυχολογική υποστήριξη.
Πάντως παιδιά, πρέπει να κάνουν καλή δουλειά, απλά απ΄ ό,τι μου είπαν δεν είναι για εμένα.
Ρώτησα για να μπορέσω να σας απαντήσω εάν ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη διατροφική διαταραχή. Μου είπαν ότι ασχολούνται και με νευρική ανορεξία και με βουλιμία και με υπερφαγία. Οπότε εάν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να βρει βοήθεια εκεί ας πάει. Εμένα μου φάνηκε πολύ γλυκούλης ο ψυχολόγος-ψυχίατρος που μου μίλησε, με έκανε να νιώθω ωραία.
δεν καταλαβα, αφου ασχολουνται με την υπερφαγια, γιατι δεν ειναι για σενα? λιγο περιεργα τα λενε...
μηπως ασχολουνται μονο με ανορεξικους που περνανε περιοδους βουλιμιας και υπερφαγιας? γιατι καταθλιψη περνανε ουτως η αλλως..
τωρα τι θα κανεις?
30-09-2010, 22:42 #42
Απλά για κάποιο λόγο με τις λεπτομέρειες του δικού μου περιστατικού δεν επρόκειτο να με αναλάβουν.
Μου είπαν να ψάξω στο Ιπποκράτειο, οπότε θα δω τι θα γίνει και από εκεί.
Αν κατάλαβα καλά ασχολούνται με τα πάντα. Απλά επειδή παίρνουν το ιστορικό του καθενός τηλεφωνικά, έπειτα επικοινωνούν αυτοί μαζί σου για το να θα σε αναλάβουν. Πάντως μου φάνηκαν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, απλά όλα κρίνονται on a case by case basis, που λέμε στα αγγλικά σαν να λέμε διαφορετική αντιμετώπιση για κάθε περιστατικό. (Συγχώρα το Αγγλικό είναι γιατί είμαι κατά το ήμιση από Λονδίνο, that's why):wink1:
30-09-2010, 22:45 #43
κανενα προβλημα με τα αγγλικα.
ελπιζω να βγαλεις μια ακρη με το Ιπποκρατειο.
για την Ανασα εχω ακουσει πολλες φορες τη Δουκα να μιλαει και φαινεται να ασχολειται με πολυ πολυ μερακι και αγαπη. Αλλωστε και η ιδια περασε τα πανδεινα και νικησε, οποτε ο,τι κανει το κανει με την ψυχη της.
Επισης, ασχετο βεβαια, την εχω ακουσει να μιλαει και για αλλα θεματα και ειναι φοβερη! την παω πολυ
good luck chomsky:starhit::thumbup:
30-09-2010, 23:00 #44
u 2!!!:starhit:
01-10-2010, 00:46 #45
Εγω που ειχα παει πριν 2 χρονια κ μιλησα με μια συμπαθη ψυχολογο μου εδωσε να καταλαβω οτι η περιπτωση μου-υπερφαγια-δεν ηταν τοσο επειγουσα οσο τα περιστατικα ανορεξιας και επισης δεν με ανελαβαν.ΤΣΟΜΣΚΥ που σε παρεπεμψαν?
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια