Results 31 to 43 of 43
Thread: κινητρα
-
29-09-2010, 01:02 #31
τελικα αλλοι τρωνε, αλλοι ειναι τα γουρουνια.
ακου εκει παχυνες?!
επρεπε να αππαντησεις "κ συ ασχημινες, πες μου το μυστικο" :P
Παρεπιπτοντως ερχομουν να γραψω σαν κινητρο το οτι
επιτελους θα με κοιτανε κ θα σκανε "κουκλα εγινε αυτη τι εκανε, πς αδυνατισε τοσο"
κ φυσικα δε θα λενε τιποτε γιατι οταν εισαι μετρια καλη στο λενε (δε ζηλευουν πολυ)
οταν εισαι θεογκομενα το βουλωνουν!
- 29-09-2010, 01:03 #32
Originally posted by Λουνα
Να μπω στα ρουχα μου που απο προπερσυ εχω παρει 25 κιλα !
Να μην νομιζω οτι με κοιτανε ολοι επειδη ειμαι χοντρη
παντως ακομα με κοιτουν,
τωρρα θελω να πιστευω για αλλους λογους!
29-09-2010, 03:52 #33
Για να μπορώ να ξαναπαχύνω :bouncy:
29-09-2010, 07:58 #34
Originally posted by koralaki
επιτελους θα με κοιτανε κ θα σκανε "κουκλα εγινε αυτη τι εκανε, πς αδυνατισε τοσο"
κ φυσικα δε θα λενε τιποτε γιατι οταν εισαι μετρια καλη στο λενε (δε ζηλευουν πολυ)
επισης για να χωρεσω σε ολα εκεινα τα καινουρια ρουχα που πηρα κια σε ολα εκεινα τα παλια τα σεξι!!!για να μπωστο ρεβεγιον στο στενο δερματινο φορεματακι μου και να μην νιωθω οτι 8α σκασω αλλα να νιωθω αερινη εκει μεσα!!
29-09-2010, 09:50 #35
έχω και εγώ κίνητρα
- τα ρούχα παλία και νέα να μου αρέσουν και να μην είναι σαν κελεμπίες
- τα "μάτια" του αγοριού μου να με κοιτάνε και να με θαυμάζουν
- να μην κοιτάζω τις άλλες γυναίκες χειρότερα απο άντρα, αλλα για άλλο λόγο
- να μην ακούσω πάλι σχόλεια αν πάχυνα η όχι
- να τρωω μια φορά χωρίς να το ξανακάνω
- να κόψω και το τσιγάρο!!
ΑΥΤΑ
29-09-2010, 12:45 #36
Originally posted by nevermore
Για να μπορώ να ξαναπαχύνω :bouncy:
29-09-2010, 21:31 #37
Πάχυνες!
Originally posted by Λουνα
Δεν υπαρχει τπτ πιο ενοχλητικο απο τ να σου λενε παχυνες??????ευγενεια 00000!!!!λιγο ντροπη δεν εχουν???????Originally posted by koralaki
τελικα αλλοι τρωνε, αλλοι ειναι τα γουρουνια.
ακου εκει παχυνες?!
επρεπε να αππαντησεις "κ συ ασχημινες, πες μου το μυστικο" :P
Λοιπόν παιδιά δεν παίζεται. Έβαλα αυτό ως καινούργιο θέμα γιατί μου συμβαίνει πολύ συχνά!
Δεν θέλω να είμαι αρνητική μέσα στο forum αλλά νιώθω πολύ θυμό για αυτό το θέμα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Όπως λένε τα παιδιά στα quote, έτσι και σε εμένα μου συμβαίνει πολύ συχνά!
29-09-2010, 22:24 #38
Λογικό είναι να θυμώνουμε όταν μας σχολιάζουν άσχετοι, αλλά δε νομίζω πως πρέπει να δίνουμε περαιτέρω έκταση στο θέμα. Ο κακοπροαίρετος πάντα θα βρει κάτι να σχολιάσει, πάντα θα προσπαθεί να βρει την αχίλλειο πτέρνα του άλλου, έτσι, για να νιώσει λίγο καλύτερα μέσα στη δική του μιζέρια.
Με πληγώνει αφάνταστα όταν στενοχωριούνται για τα κιλά μου άνθρωποι δικοί μου, που με αγαπούν, με σέβονται και θέλουν το καλύτερο για μένα. Για τους άλλους τώρα πια δε δίνω δεκάρα.
29-09-2010, 23:24 #39
Δίκιο έχεις. Απλά έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν είμαι ετοιμόλογη. Πιο πολύ με πληγώνει η αντίδρασή μου που ακόμα και αν προσπαθώ δεν νομίζω ότι την βελτιώνω. Στην ουσία βέβαια, έχεις και πάλι δίκιο να λες ότι τα λόγια αυτών των ανθρώπων δεν πρέπει να μας αγγίζουν, αντίθετα να μας αφήνουν αδιάφορους. Συμφωνώ απόλυτα!
30-09-2010, 00:41 #40
εγω θαθελα να ευχαριστησω εναν λακαμΑ θειο του ανδρα μου που
οταν με ειδε σε ενα μαγαζι στα 87 κιλα (μετα το γαμο που πηρα 4-5)
γυρισε κ μουπε δειχνοντας με τα χερια του το "φαρδος" μου
"τρομαξα να σε γνωρισω>"
γιατι του λεω καλε? η ιδια δεν ειμαι?
παχυνες λεει, πως παχυνες ετσι!
"20 κιλα εχω χασει" του κανω εγω
ξεχνοντας οτι ειχα βαλει!
ε τον εβριζα ποσες μερες στον ανδρα μου, ομως μετα αρχισα την πιο σοβαρη προσπαθεια απωλειας βαρους των τελευταιων μηνων,
που απλα αρχιζα διαιτα κ σταματουσα.
επισης αρχισακ γυμναστικη παροτι ανεφικτο νομιζα τοτε.
απο τοτε, ματι μη με πιασει (κ ειδικα το δικο του)
εδω κ ενα μηνα + κατι ψηλα
νιωθω ΑΛΛΟΣ ανθρωπος.
νομιζα δε θα γυρνουσα ποτε πισω στην προσπαθεια απωλειας κ θα εμενα στα 85 κιλα μια ζωη. να ομως που...με βοηθησε ο τυπος.
30-09-2010, 06:58 #41
@koralaki
Είναι λίγο στο χαρακτήρα και τη διάθεση μας τη δεδομένη στιγμή νομίζω. Μια μέρα είμαι στο γραφείο του λογιστή μου και μπαίνει μέσα μια μελαχροινή κουκλάρα, τρέχει στον δικό μου και του λέει: "Σας ευχαριστώ πολύ, μου αλλάξατε τη ζωή με αυτό που είπατε. Με ταρακουνήσατε."
Φεύγουμε και τον ρωτάω τι πέχτηκε. Η κοπέλα ήταν η γυναίκα του λογιστή, ο δικός μου την είχε δει στο γάμο τους και πριν κανά 2 χρόνια την ξαναείδε. Είχε πάρει πολλά κιλά, γύρω στα 30 και της είπε ότι δεν την γνώρισε, πως έχει γίνει έτσι! Ε λοιπόν η κοπέλα ταρακουνήθηκε και από τότε έχασε το βάρος. Και όποτε μας βλέπει αυτό λέει.
Όχι ότι δε τον έκραξα βέβαια :lol: γιατί αυτό που λειτούργησε θετικά για τη συγκεκριμένη κοπέλα θα μπορούσε να έχει καταρρακώσει μία άλλη. Εγώ πχ αν μου το έλεγαν μπορεί να είχα αντίθετα αποτελέσματα.
02-10-2010, 09:18 #42
Παιδιά εγώ είμαι τρομερά ευαίσθητη! Και δυστυχώς ως άνθρωπος δεν είμαι καθόλου ετοιμόλογη. Το λέω αυτό γιατί καταρρακώνομαι πάντοτε.
Στεναχωριέμαι που δεν απαντάω όπως θέλω και θαυμάζω ειλικρινά τα παιδιά μου μπορούν και απαντούν με τόση αυτοπεποιήθηση!
02-10-2010, 22:50 #43
κινητρο: να μην δινω το δικαιωμα σε καποια απολυτα "ΤΙΠΟΤΑ" να με αντιμετωπιζουν σα losser επειδη δεν εχω παραπνω κιλα (δεν εχουν βεβαια και πολλα αλλα που εγω τα θεωρω σημαντικα, αλλα , ό,τι δηλωσεις εισαι!!!)
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....