Results 1 to 15 of 18
Thread: αρχισα τα lipotox χαπια
-
25-09-2010, 18:50 #1
αρχισα τα lipotox χαπια
επιτελους τα ξεκινησα.τα πηρα περισσοτερο γιατι ολοι γραφουν οτι τους κοπηκε η ορεξη.πιστευω να κοπει και η δικια μου γιατι δεν παει αλλο!:sniffle:
- 25-09-2010, 19:02 #2Ανδρέας Ζ.Guest
Πρόκειται για αυτό-συνταγογράφηση;
25-09-2010, 19:08 #3
stiliana κανε πρωτα ενα search υπαρχει αντιστοιχο τοπικ για τα λιποτοξ
25-09-2010, 19:19 #4
Originally posted by Ανδρέας Ζ.
25-09-2010, 19:22 #5Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by ria
25-09-2010, 19:30 #6
Οι ενήλικες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν στον εαυτό τους. Αλλά αν έχετε κάποιο στοιχείο ότι τα συγκεκριμένα βλάπτουν, θα με ενδιέφερε να το διαβάσω (ειλικρινά).
25-09-2010, 20:27 #7
δεν προσφερουν τιποτε παντως τα χαπακια
μου το ειχε αναλυσει ο διαιτολογος μου τι παιζει που ειχαν κανει κ μια ερευνα σχετικη
οσο για τις σκονες αυτες κι αν δε κανουν τιποτε,
απλα ριχνουν πολυ τις θερμιδες κ παραλληλα σε πλακωνουν στις βιταμινες ωστε να στεκεσαι ορθιος.
διαβαστε στο αντιστοιχο τοπικ παιδια
ρια σιγα μη μας λυπηθουν
εδω σε βαζουν να κοψεις το τσιγαρο οι ιδιες εταιρειες που φτιαχνουν τα τσιγαρα βγαζουν κ τα υποκαταστατα τους,
μη παει κ χασουν καμμια δραχμη!
οποτε καπνιζεις δε καπνιζεις αυτοι τα τσεπωνουν
25-09-2010, 20:39 #8Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by Gray
Οι ενήλικες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν στον εαυτό τους. Αλλά αν έχετε κάποιο στοιχείο ότι τα συγκεκριμένα βλάπτουν, θα με ενδιέφερε να το διαβάσω (ειλικρινά).
Αν ψάξει κανείς θα δει ότι δεν μπορεί καν να βρει βασικές πληροφορίες για την χημική σύσταση αυτού του σκευάσματος. Και γιατί άλλωστε να έχει δικαίωμα κανείς να βρει τόσο ασήμαντες για την υγεία του πληροφορίες.
25-09-2010, 20:49 #9
Originally posted by koralaki
δεν προσφερουν τιποτε παντως τα χαπακια
μου το ειχε αναλυσει ο διαιτολογος μου τι παιζει που ειχαν κανει κ μια ερευνα σχετικη
οσο για τις σκονες αυτες κι αν δε κανουν τιποτε,
απλα ριχνουν πολυ τις θερμιδες κ παραλληλα σε πλακωνουν στις βιταμινες ωστε να στεκεσαι ορθιος.
διαβαστε στο αντιστοιχο τοπικ παιδια
ρια σιγα μη μας λυπηθουν
εδω σε βαζουν να κοψεις το τσιγαρο οι ιδιες εταιρειες που φτιαχνουν τα τσιγαρα βγαζουν κ τα υποκαταστατα τους,
μη παει κ χασουν καμμια δραχμη!
οποτε καπνιζεις δε καπνιζεις αυτοι τα τσεπωνουν
συγνώμη για το οφ τοπικ...
25-09-2010, 21:45 #10
Originally posted by Gray
Αν ψάξει κανείς θα δει ότι δεν μπορεί καν να βρει βασικές πληροφορίες για την χημική σύσταση αυτού του σκευάσματος. Και γιατί άλλωστε να έχει δικαίωμα κανείς να βρει τόσο ασήμαντες για την υγεία του πληροφορίες.
D-παντοθενικό ασβέστιο (παντοθενικό οξύ), υδροχλωρική θειαμίνη (βιτανίμη Β1), L-τρυγική L-καρνιτίνη, ανθρακικό μαγγάνιο, οξείδιο του μαγνησίου, L-γλουταμίνη, L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), φολικό οξύ (φυλλικό οξύ), ινοσιτόλη, εκχύλισμα φλούδας/φλοιού κανέλλας (Cinnamomun zeylanicum), εκχύλισμα ρίζας ginseng (Panax ginseng), οξική DL-άλφα-τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), φουμαρικός σίδηρος ΙΙ, νικοτιναμίδιο (νιασίνη), χλωριούχο κάλιο, οξείδιο του ψευδαργύρου, εκχύλισμα φλούδας φρούτου Garcinia cambogia, υδροχλωρική πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6), συνένζυμο Q10, εκχύλισμα φύλλων Gymnema sylvestre, οξική ρετινόλη (βιταμίνη Α), χολικαλσιφερόλη (βιταμίνη D), κυανοβαλαμίνη (βιταμίνη Β12), εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού Camellia Sinensis-(Catechins), ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), κιτρικός χαλκός, σεληνικό νάτριο, χλωριούχο χρώμιο (ΙΙΙ), D-βιοτίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρ ίνη (Ε464) (υλικό επάλειψης), καρμελλόζη νατριούχος διασταυρούμενη (Ε468) και πολυβινυλοπυρρολιδόνη (Ε1202) (σταθεροποιητές), φυτικό στεατικό μαγνήσιο, στεατικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου (αντισυσωματοποιητικοί παράγοντες), διοξείδιο του τιτανίου (Ε171), κίτρινο CI 15985 (Ε110), πονσώ 4R/ερυθρό της κοχενίλης Α (Ε124) (χρωστικές ουσίες).
Τα γράφει επάνω στο κουτί, όπου κάποιος μπορεί να τα διαβάσει χωρίς να αγοράσει το προϊόν. Αν βλέπει κανείς τίποτα επικίνδυνο ή επιλήψιμο, ειλικρινά θα ήθελα να το ξέρω.
Όσο για το ότι οι ενήλικες στην ουσία κάνουν πάντα αυτό που τους επιβάλλουν οι διαφημιστικές καμπάνιες... το μόνο σχόλιο που έχω είναι ότι η τσουβαλοποίηση είναι κακός σύμβουλος στην εξαγωγή συμπερασμάτων.
25-09-2010, 22:09 #11
Με αυτες τις πληροφοριες δε νομιζω να μπορεί κανείς να βγάλει συμπέρασμα για το αν είναι αθωο ή όχι...
Επίσης...
Το Lipotox δεν πρέπει να το πάρουν οι γυναίκες που είναι έγκυος η που θηλάζουν.
Γιατί άραγε????
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΑΠΙ?
25-09-2010, 22:45 #12
συγνωμη χωρις να ειμαι υποστηριχτης των χαπιων,πολλα πρεπει να προσεχουν οι εγκυες κ οι ευπαθεις ομαδες και οχι μονο τα lipotox...εμενα αυτο δεν μου λεει κατι.
25-09-2010, 23:12 #13
Originally posted by ria
Με αυτες τις πληροφοριες δε νομιζω να μπορεί κανείς να βγάλει συμπέρασμα για το αν είναι αθωο ή όχι...
Επίσης...
Το Lipotox δεν πρέπει να το πάρουν οι γυναίκες που είναι έγκυος η που θηλάζουν.
Γιατί άραγε????
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΑΠΙ?
(Δεν είναι ανά χάπι, αλλά σε ημερήσια δόση)
Camellia Sinensis-(Catechins).....................1060 mg
L-Γλουταμίνη.............................. ...................200 mg
Panax GINSENG........................................... ....30 mg
Garcinia cambogia........................................12 00 mg
L-Καρνιτίνη................................ .....................300 mg
Cinnamomum zeylanicum.................................42 mg
Ινοσιτόλη................................ .........................50 mg
Gymnema silvestre......................................... 400 mg
Συνένζυμο Q10............................................... ....5 mg
Βιταμίνη Α................................................ .......400 μg
Βιταμίνη Β1............................................... ..........1,40 mg
Βιταμίνη Β2............................................... ..........1,62 mg
Βιταμίνη Β3............................................... ........18 mg
Βιταμίνη Β6............................................... ..........3,6 mg
Βιταμίνη Β12.............................................. .........1,8 μg
Βιταμίνη C................................................. ......108 mg
Βιταμίνη D3................................................ .........5,0 μg
Βιταμίνη Ε................................................ .........10 mg
Παντοθενικό οξύ............................................ ....6,0 mg
Βιοτίνη (Η).............................................. ........150 μg
Φολικό οξύ............................................ .........100 μg
Μαγνήσιο.................................. ......................200 mg
Ψευδάργυρος............................ .........................9,0 mg
Κάλιο........................................ ........................10 mg
Σίδηρος.................................... ..........................7,0 mg
Μαγγάνιο.................................. .........................2,0 mg
Χαλκός...................................... ........................0,6 mg
Χρώμιο...................................... ......................40 μg
Σελήνιο.................................... .........................6,0 μg
Ως προς τις έγγυες και τις θηλάζουσες είναι γνωστό ότι ακολουθούν διαφορετικούς κανόνες από κάποια που δεν είναι τίποτα από τα δύο. Οπότε ούτε εμένα μου λέει κάτι. Αλλά αν βλέπετε κάτι στραβό (συγκεκριμένο) στα παραπάνω, πείτε μου να ξέρω, μια και τα χρησιμοποιώ.
26-09-2010, 00:00 #14
Εχω υπάρξει εγκυος και θηλάζουσα (2ετη παρακαλώ)... δεν είναι έτσι όπως τα λέτε... τι παει να πει ακολουθουν διαφορετικούς κανόνες????
Δε θυμάμαι να στερήθηκα κάτι...
α, τωρα που το θυμάμαι ναι... τα ναρκωτικά τα ειχα κόψει τότε... :tumble:
26-09-2010, 09:15 #15Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by Gray
Originally posted by Gray
D-παντοθενικό ασβέστιο (παντοθενικό οξύ), υδροχλωρική θειαμίνη (βιτανίμη Β1), L-τρυγική L-καρνιτίνη, ανθρακικό μαγγάνιο, οξείδιο του μαγνησίου, L-γλουταμίνη, L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), φολικό οξύ (φυλλικό οξύ), ινοσιτόλη, εκχύλισμα φλούδας/φλοιού κανέλλας (Cinnamomun zeylanicum), εκχύλισμα ρίζας ginseng (Panax ginseng), οξική DL-άλφα-τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), φουμαρικός σίδηρος ΙΙ, νικοτιναμίδιο (νιασίνη), χλωριούχο κάλιο, οξείδιο του ψευδαργύρου, εκχύλισμα φλούδας φρούτου Garcinia cambogia, υδροχλωρική πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6), συνένζυμο Q10, εκχύλισμα φύλλων Gymnema sylvestre, οξική ρετινόλη (βιταμίνη Α), χολικαλσιφερόλη (βιταμίνη D), κυανοβαλαμίνη (βιταμίνη Β12), εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού Camellia Sinensis-(Catechins), ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), κιτρικός χαλκός, σεληνικό νάτριο, χλωριούχο χρώμιο (ΙΙΙ), D-βιοτίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρ ίνη (Ε464) (υλικό επάλειψης), καρμελλόζη νατριούχος διασταυρούμενη (Ε468) και πολυβινυλοπυρρολιδόνη (Ε1202) (σταθεροποιητές), φυτικό στεατικό μαγνήσιο, στεατικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου (αντισυσωματοποιητικοί παράγοντες), διοξείδιο του τιτανίου (Ε171), κίτρινο CI 15985 (Ε110), πονσώ 4R/ερυθρό της κοχενίλης Α (Ε124) (χρωστικές ουσίες).
Τα γράφει επάνω στο κουτί, όπου κάποιος μπορεί να τα διαβάσει χωρίς να αγοράσει το προϊόν. Αν βλέπει κανείς τίποτα επικίνδυνο ή επιλήψιμο, ειλικρινά θα ήθελα να το ξέρω.
Όσο για το ότι οι ενήλικες στην ουσία κάνουν πάντα αυτό που τους επιβάλλουν οι διαφημιστικές καμπάνιες... το μόνο σχόλιο που έχω είναι ότι η τσουβαλοποίηση είναι κακός σύμβουλος στην εξαγωγή συμπερασμάτων.
Απ' όλα τα παραπάνω τίποτα δεν μπορεί να έχει επίδραση στο λίπος, ενδεχομένως να έχει και αρνητική επίδραση λόγω της παρουσίας των κατεχίνων από το πράσινο τσάι. Αν αντί για lipotox ονομαζόταν κάτι άλλο που να παραπέμπει σε πολυβιταμίνη θα είχε περισσότερο νόημα σαν προϊόν.
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή