σε λιγες μερες εχω γενεθλια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Senior Member

σε λιγες μερες εχω γενεθλια

και σκεφτομαι να μην τα κανω επειδη σιγουρα θα εχω μεζεδες
    κ θα ξεφυγω...
    κ δεν ειναι τοσο για τη μια μερα,
    αλλα θα μου μεινουν κ για τις επομενες...
    θα ειμαι κ αδιαθετη κ μαλιστα θα ταξιδευω λιγες μερες μετα
    οποτε θα κανω διατροφικο "παρτυ" εβδομαδιαιο κ βαλε κ χωρις γυμναστικη
    και ποιος γυριζει μετα στη σωστη διατροφη χωρις βουλιμικα?

σας ακουγεται τρελο ολο αυτο,
    μηπως ταχω χαμενα?
    κι ομως με προβληματιζει πολυ το θεμα γενεθλια...

εντωμεταξυ δεν μπορω να τα κανω ανημερα
    γιατι θα λειπουν καποιες καλες φιλες,

οποτε σκεφτομαι αφου θα γινει που θα γινει αλλη μερα,
    ας το καθυστερησω λιγο πιο μετα...
    να μην ειμαι αδιαθετη κ να μη φυγω ταξιδι μετα καπακι,

ωστε κ να μη φαω τρελα κ γυμναστικη να κανω οταν θα τους καλεσω...

Senior Member
    έλα βρε μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ!!!

κοντρόλαρε τον εαυτό σου, σήμερα θα φάω ότι θέλω και αύριο θα είμαι προσεχτική!!
    αφού έχεις "κλειδώσει" τα κιλά σου μην ζοίζεσαι τόσο πολύ!!

αν κάνεις με μεζέδες πέτα και στο φόρουμ τίποτα να δείς πως θα πέσουμε μεσα!!

Senior Member
    τα κιλα εχουν κλειδωθει, τα βουλιμικα δεν ειναι μακρυα ποτε...
    σκεφτομαι να μη τα γιορτασω τωρα,
    ας περασει η περιοδος ας παω κ ταξιδι (αρκετες μερες καθισιιο κ αγυμνασια)
    ας προσεχω τι τρωω
    κ αμα γυρισω κ μπω στη ρουτινα μου τα κανω...
    καπως ετσι το σκεφτομαι.

Senior Member
    οχι κοπελα μου να τα κανεις τα γενεθλιακια σου να τα ευχαριστηθεις!!!!!!!!!
    απλα βαλε προγραμμα
    θα κανεις τις δουλειες σου, ενα παρτυ εχει πολλη δουλεια, οποτε εχεις θερμιδικο περιθωριο.
    θα φας λιγο πριν αρχισουν οι επισκεψεις, ωστε να μην πεσεις με τα μουτρα μετα.
    Την ωρα της γιορτης, εισαι οικοδεσποινα, θα τρεχεις! Δε θα εισαι χαλαρα με ενα πιατο στο χερι.
    Και μετα οταν φυγουν βαλε προγραμμα οτι πριν κοιμηθεις θα κανεις 1 ωρα δουλεια για να καψεις μερικες θερμιδες και μετα υπνο.
    Προσπαθησε οι ποσοτητες να ειναι αναλογες του κοσμου που θα ρθει.
    Αν δεν τα καταφερεις, δωσε σε πεθερικα η οπου αλλου νομιζεις. Ειδικα τα γλυκα που θα μεινουν, μοιρασετα οπωσδηποτε!

Μη χασεις ομως το παρτακι, κριμα ειναι!

Senior Member
    εγώ τα απεχθανομαι τα γενέθλια... ποτέ δε κάνω :rolleyes:

Senior Member
    Aν μπορεις να εφαρμοσεις αυτο που λεει η κλικ καντα αλλα αν δεν εισαι σιγουρη...

Senior Member
    βρε κοραλακι να τα γιορτασεις βεβαια!!!μια φορα το χρονο εχουμε γενεθλια,δεν πειραζει να τα χαρεις!!!απλα προσπαθησε να τα χαρεις με καποιο μετρο ως προς τη διατροφη και εννοειτε να τις επομενες να μη φας οτι εχει ξεμεινει,οκ,δε χρειαζεται να φτιαξεις και τεραστιες ποσοτητες, υπολογισε ορθολογικα!:bigsmile:

Senior Member
    πολυ ωραια τα ειπε η click :thumbup: και βεβαια να γιορτασεις!!απλα φευγοντας οι επισκεπτες να παρουν και γλυκα μαζι,κρατησε μονο μια μεριδα να φας την αλλη μερα γιατι σιγουρα θα τα λιγουρευεσε ....απο εμενα κρινω :D ....και ολα τα αλλα δωστα.

το παρτυ ισα ισα που θα σε κανει να καψεις θερμιδες,θα κανεις γυμναστικη ετοιμαζοντας το σπιτι. ;)

Senior Member
    Μία φορά γίνεσαι όσο χρονών γίνεσαι,κοραλάκι!Η μέρα αυτή δε θα ξαναγυρίσει να τη γιορτάσεις!
    Σημασία έχει να είσαι κοντά στους αγαπημένους σου και να το χαρείς με την ψυχή σου!
    Να είσαι χαλαρή να το απολαύσεις,ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα πάρεις καμιά θερμίδα παραπάνω!
    Την επόμενη μέρα συνεχίζεις αυτό που ούτως ή άλλως κάνεις!Δε θα χαλάσει ο κόσμος με μια μέρα!
    Και δε χρειάζεται να κάνεις υπερβολικές ετοιμασίες!Όλα πια στην Ελλάδα γίνονται γύρω από το φαγητό και το ποτό!
    Χάνεται η παρέα,το μοίρασμα,η μουσική,ο χορός,το παιχνίδι,η επικοινωνία,το γέλιο...Με τα μούτρα στο φαγητό!
    Κάνε τα διαφορετικά τα γενέθλια σου φέτος!Δώσε βάση σε άλλα του φαγητού πράγματα!
    Κι ό,τι περισέψει και θα σε παιδέψει τις επόμενες μέρες,δώσ'το τους πακέτο φεύγοντας όπως είπε κι η Κλικλίκου!
    Δίνουμε πολύ μεγαλύτερη σημασία και δύναμη στο φαγητό από όση του πρέπει!
    ʼσε που άμα περάσει αυτή η μέρα σαν τις άλλες και σου μείνει το απωθημένο κι η μίζερη αίσθηση τιμωρίας
    του μη εορτασμού,μπορεί να σου βγει βουλιμικό αντίδρασης!
    Σκοπός μας είναι να ζούμε κι εμείς σαν εκείνους που δεν έχουν δερβέναγα στο κεφάλι τους το φαγητό!
    Σκοπός μας είναι να χαρούμε στο μέγιστο τη ζωή μας με όλες γιορτές και τις εκδηλώσεις της!
    Και θα φροντίσεις να είσαι μια κούκλα και να νιώθεις σέξυ και να απολαύσεις την αγάπη των δικών σου!
    Και να μας πεις πότε είναι να σου ευχηθούμε τα καλύτερα κι εμείς τα καημένα από εδώ!ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ!

Senior Member
    μπα με φοβαμαι παρα πολυ παιδια,
    πολυ ωραια τα λετε αλλα στην ευαλωτη φαση που ειμαι ολα αυτα μου φαινονται ανεφικτα.
    Ειναι κυριως κ το οτι δε θα τα κανω ανημερα ετσι κι αλλιως
    οποτε αφου θα τα κανω που θα τα κανω αλλη μερα ας μην ειναι ενω ειμαι αδιαθετη κ πιθανοτατα χωρις γυμναστικη (λογω περιοδου) κ με ταξιδι μετα...
    στην τελικη αν δεν τα κανω μπορω με την ιδια προφαση να καλεσω τα ιδια ατομα πολυ αργοτερα μεσα στον οκτωβρη,
    δ εθαναι υποχρεωμενα να μου φερουν δωρο
    κ δε θαμαι "υποχρεωμενη" να εχω ολοκληρο μπουφε παρα καποιους μεζεδες κ ποτα...

οι επομενες μερες με φοβιζουν οχι ανημερα...

Senior Member
    Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες του καλύτερα από όλους μας!
    Απλά είναι κρίμα να φοβόμαστε να ζήσουμε!Ήδη έχεις αποδείξει πως η πολυπόθητη αλλαγή
    έχει συντελεστεί και διατηρείται!ʼλλο να προτιμάς κάποιες συνθήκες να βολέψουν καλύτερα
    κι άλλο να σου στερείς χαρές,που όπως όλοι μας έτσι κι εσύ δικαιούσαι ν'απολαύσεις!
    Καλό το πρόγραμμα,η πειθαρχία,τα "πρέπει",αλλά χρειαζόμαστε να πάρουμε πού και πού
    και δύναμη από όσα μας δίνουν χαρά για να αντέχουμε!Τα γενέθλια είναι μια τέτοια μέρα συνήθως
    για τους περισσότερους...Αν τώρα το άγχος που σου προκαλούν είναι μεγαλύτερο της χαράς,
    πάλι καταπιέζεσαι σε κάτι που σου κοστίζει ψυχική ηρεμία...Έτσι δεν αξίζει...Πάνω απ'όλα εσύ να είσαι καλά!

Senior Member
    Παιδιαααααααααααααααααααα αααααα ειχατε δικιο!!!!!!!!!!!!
    θα τα κανω αλλα ειπα τον προβληματισμο μου στη μητερα μου
    οτι θα χλαπακιαζω 2-3 μερες μετα τα απομειναρια
    κ την προειδοποιησα οτι θα τα κανω μονο αν δεχτει να τις παω την επομενη μερα
    οπως ειναι ΟΛΑ τα καλουδια!
    κ ας τα μοιρασει οπου θελει!!!!!!

Senior Member
    α κ εκεινη μεπεισε να τα κανω λιγες μερες μετα κ οχι πολυ μετα,
    γιατι λεει πολυ μετα δεν εχει νοημα!
    ετσι θα τα κανω 2/10!

Senior Member
    χρονια πολλα! δευτερα εγω!
    ναι ζυγινα :D:D
    παλιοζωδιο ολο ευαισθησιες αλλα τι να κανουμε...
    ιδια μερα με σενα εχει μια παιδικη φιλη γενεθλια,
    ειμασταν διπλα διπλα στις θερμοκιτιδες...!

εμαθα οτι εγινε διαιτολογος, αν δε το ηξερα τοτε θα ημουν σιγουρη οτι το ζωδιο μας ειναι τιγκα στις διατροφικες διαταραχες με τοση ευαισθησια...

Senior Member
    Χρόνια σου πολλά και καλά,να είσαι ευτυχισμένη.Σου προτείνω να μη στερηθείς την ημέρα εκείνη τίποτε,θα μπορούσες απλά να είσαι λίγο προσεχτική στις ποσότητες.Να σε παρατηρείς λιγάκι,δεν είναι κακό,έτσι μαθαίνεις να λειτουργείς κρατώντας το μέτρο ακόμη και ανάμεσα σε ΄πειρασμούς΄
    Δε νομίζω να έχει τρομερά αποτελέσματα αυτό στο βάρος σου,μετά επανέρχεσαι κανονικά στο πρόγραμμά σου.Καλό αυτό που ζήτησες από τη μητέρα σου.Να ξεφορτωθεί ό,τι περισσέψει.ʼσε που αυτό πια μετά τα τραπέζια να τρως μία βδομάδα τα ίδια,το έχω σιχαθεί!!

Page 1 of 3 123 LastLast