ταξιδι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: ταξιδι

Senior Member

ταξιδι

Εχω προταση:καποια στιγμη μεσα στο χειμωνα να ξεκλεψουμε 1 βδομαδα κ να παμε ενα ταξιδι Ευρωπη; Ισπανια η Γαλλια η Ολλανδια η οπου ναναι...Θα ειμαστε γκρουπ κ θα βρουμε οικονομικο πακετο.Θα τρωμε ολες μαζι με το θερμιδομετρητη στο χερι κ θα ειμαστε ολες οι υπεροχες αφρατουλες και μη μαζι.Σκεφτειτε το λιγη οργανωση θελει κ ορεξη θα ειναι ωραια! :wink2::saint2::saint::wink2:

Senior Member
    XAXAXAX. εγω οπου ακουω για ταξιδι ειμαι μεσα!αλλα αυτο αντι για φωτογραφικές στο χέρι να έχουμε θερμιδομετρητη ειναι καταπληκτικη ιδεα!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχα! ωραια ιδέα lesing! ασε που στο εξωτερικο ριχνουμε και τρελο περπατημα!

Senior Member
    πάτε ολλάνδια πιο μάπα φαγητό δεν έχεί πουθενά, και πολύ ακριβό επισης . .στυλάκι θα γυρισεις . εγώ γυρισα 1,5 κιλό μειον πίσω απο ολλανδιά και ήμουν και έγκυος.

Senior Member
    Originally posted by hopa
    πάτε ολλάνδια πιο μάπα φαγητό δεν έχεί πουθενά, και πολύ ακριβό επισης . .στυλάκι θα γυρισεις . εγώ γυρισα 1,5 κιλό μειον πίσω απο ολλανδιά και ήμουν και έγκυος.
    χαχαχαχαχα οκ θα το εχω κατα νου,
    με κοβω να αφηνω την ταυλανδη για αλλη χρονια κ φετος που θελω ναδυνατισω να...κανω μπανια ολλανδια! στο ξενοδοχειο!

lessing καλα δε παιζεσαι καταπληκτικη ιδεα!
    μονο που δε θαναι διακοπες αλλ αμαρτυριο με το κοκκινο βιβλιαρακι ανα χειρας!:spin:

Senior Member
    μέσα με 1000!!! :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    χαχαχαχαχαχα! ωραια ιδέα lesing! ασε που στο εξωτερικο ριχνουμε και τρελο περπατημα!

Tell me about it.Πηγα Βαρκελωνη την περασμενη βδομαδα και ενω εφαγα τα κερατα μου δεν εβαλα ουτε γραμμαριο απο το πολυ περπατημα.:smirk:

Member
    καλά παιδιά είστε απίθανα:saint2:μέσα με χίλια:smug b:

Senior Member
    Kαλή ιδέα,δύσκολο βέβαια.

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Kαλή ιδέα,δύσκολο βέβαια.
    Α δε θελω τετοια! Με λιγη οργανωση φοκους κ συντονισμό μια χαρα θα παμε!το κανουμε πιο συγκεκριμενο:Μετα τις γιορτες π.χ.που κατεβαινουν κ οι τιμες???

Senior Member
    και εγω μεσα!! αν κανονισετε κατι υπολογιστε και εμενα!!!!

Senior Member
    Ολοι μαζι θα κανονισουμε! Εκανα προταση για μετα τις γιορτες Χριστουγ.Αν συμφωνουμε ολοι ψαχνουμε μερος κ τιμες
    αρχιστε να γραφετε χωρες κ θα κανουμε ερευνα αγορας ξενοδοχεια εισιτηρια ΑΝ καποιος μενει Π.Χ.Θεσ/κη αλλος Αθηνα αλλος νησι θα συντονιστουμε.Κατ αρχη να δουμε αν βολευει ολους μετα τις γιορτες. Βολευει?Θα ειναι τελειο να τρωμε ολοι μαζι!:thumbup:

Senior Member
    Κ εμενα θα μαρεσε πολυ!τρελενομαι για ταξιδια στ εξωτερικο μονο Αγγλία και Κυπρο εχω παει
    Αν εχω τ χρηματα θελω με τ χιλια να ερθω!Ξερω και γραφειο που δεν θυμαμαι τ ονομα αλλα θα τ ψαξω που εχουν ταξιδεψει φιλοι μου πολυ οικονομικα

Senior Member
    ΑΝ βολευει μετα θα διαλεξουμε χωρα.ΑΝ καποιας-α ξερει μια ευκαιρια η προσφορα να το πει η αν θελει πιο νωρις.Ολα συζητιουνται.

Senior Member
    Aυτο ειναι τ σιτε http://www.iyouth.gr/
    Δεν ξερω αν επιτρεπεται απο τους ορους τ φορουμuzzled:

Page 1 of 2 12 LastLast