Ποια ειναι η ιδανικη διαφορα ηλικιας? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    Gia pes poso eisai na doume ean exoume kamia elpida :P i poios tha einai o tyxeros :)

Senior Member
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ; :D
    ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ. ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΤΥΧΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3-8 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ 5 Ή 10 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑ 99% ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ Ή ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    ego eimai 28 alla re mathes mou pote se kathgorisa glikie mou?me perdeueis malon me alin.emena maresoun oi megaliteroi adres giati 8eoro oti einai orimoterh apo alous mikroterous.

Senior Member
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΗΛΙΚΙΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΧ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ 40ΧΡ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 53 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΖΗΛΕΙΑΣ;
    ΑΛΛΗ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΤΕ. ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    xmmmmmmmm 8εσαλε και συ αντρας εισαι λοοοοοολ .προτεινω να ανοιξουμε τοπικ με το φυλλο μας και ηλικια για να μην γινετε περδεμα αχαχαχ

Senior Member
    Originally posted by maria...
    xmmmmmmmm Θεσσαλε και συ αντρας εισαι λοοοοοολ .προτεινω να ανοιξουμε τοπικ με το φυλλο μας και ηλικια για να μην γινετε περδεμα αχαχαχ
    Εγω δεν ειμαι απλα αντρας ειμαι ο τελευταϊος των Μοϊκανων :P :P
    Δεν πιάνω το όριο όμως τι κάνουμε εδώ, μόνο ένας τρελός έρωτας μας σώζει :P

Senior Member
    αχαχαχαχ ναι για τρελους ερωτες ειμαστε τωρα.λοοοοοοοοοολ εσυ τι ειχες 8εσαλε?αν και χαλαμε το τοπικ και περιμενω κραξιμο.

Senior Member
    ο έρως χρόνια δεν κοιτά!

Senior Member
    ...εσύ τι είχες Θεσαλε...
    Βρέθηκα κατά λάθος , έψαχνα να βρω ένα κάλο βιβλίο για τις σχέσεις. Σκέφτηκα ένα forum ψυχολογικού περιεχομένου σίγουρα θα υπάρχουν ψαγμένα άτομα από τούς οποίους θα έχω να μάθω. Και έτσι χωρίς να έχω ιδέα του τι θα αντιμετωπίσω άνοιξα ένα θέμα, από κει ξεκίνησα και το ταξίδι μου εδώ μέσα για να ανακαλύψω στη συνέχεια ένα νέο κόσμο που με συγκλόνισε, κάποιες ενότητες τρομάζω να της ακουμπάω ακόμα και σήμερα , δεν ήξερα πώς να διαχειρίζομαι αυτήν τη κατάσταση , δεν ήξερα αν πρέπει να γράψω και να δίνω συμβουλές εκ του ασφαλούς. Τι κάνω εγώ εδώ σκέυτικα... σκευτικα να μην ξαναγράψω , αλλά ντράπηκα για μένα το θεώρησα πολύ εγωιστικό και συμφεροντολογικό... δεν με ήθελα έτσι. Οποτε αποφάσισα να παραμείνω και να γράψω με πολύ προσοχή καθώς και ιδικός δεν είμαι αλλά και εμπειρία δεν έχω (και ότι είναι άγνωστο σε φοβίζει ) και εκεί που είπα να βοηθήσω όσο μπορώ…, διαβάζοντας σάς συγκλονισμένος από την δύναμη τής ψυχής σάς, από τους προσωπικό αγώνες , από την υπομονή και την επιμονή …και εκεί που έλεγα εγώ να βοηθήσω άρχισα εγώ να παίρνω δύναμη από σάς , να μαθαίνω να διδάσκομαι από τους αγώνες σας . Να γιατί mmaraki σε κάποια άλλη ενότητα σε έλεγα ηρωίδα, γιατί είστε πραγματικοί αγωνιστές ίσως οι αληθινότεροι που έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα …για όλα αυτά και για άλλα τόσα που δεν είπα σας ευχαριστώ ειλικρινά ...

Senior Member
    «Όσο για το γιατί μια γυναίκα γοητεύεται από άντρες μεγαλύτερης ή μικρότερης ηλικίας, αυτό μπορεί να αναζητηθεί όταν οι σχέσεις που εκείνη δημιουργεί δεν έχουν την αναμενόμενη έκβαση και όταν οι προσμονές και οι επιθυμίες της ματαιώνονται. Αν δηλαδή μια γυναίκα επιμένει ότι μόνο ένας μεγαλύτερος άντρας μπορεί να της προσφέρει σιγουριά και ηρεμία και εξακολουθεί να αναζητά τέτοιους ερωτικούς συντρόφους, τότε μάλλον χρειάζεται να αμφισβητήσει τα στερεότυπα της. Στην περίπτωση πάλι που επιμένει να συνάπτει σχέσεις με νεαρότερους άντρες αποφεύγοντας να αναλάβει τις ευθύνες της και να ωριμάσει, τότε ίσως χρειάζεται να σταματήσει να παρατείνει τη νεανική ηλικία που έχει παρέλθει.»
    http://www.entercity.gr/content/view/408/33/lang,el/

Senior Member
    Originally posted by Phil_85
    Κατα τη γνωμη κ απο τις εμπειριες τις δικες σας κ του κυκλου σας ποια ειναι η καλυτερη διαφορα ηλικιας σε μια σχεση αναμεσα στον αντρα και τη γυναικα?
    Θα σου πω αυτό....Η διαφορά η μεγαλύτερη των 10 χρόνων σε ένα ζευγάρι κάνει τους ειδικούς να αναρωτιούνται για οιδιπόδειο σύμπλεγμα...Κατά τα άλλα το ιδανικό εμείς το ορίζουμε άρα και την ιδανική διαφορά ηλικίας....και όπως λέει και ο λαός:Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.....Κλείνω με το ότι ο καθένας στις σχέσεις που κάνει κοιτάει υποσυνείδητα ή συνειδητά να καλύψει κάποιες ανάγκες του...άρα και πάλι το ιδανικό είναι σχετικό...

Senior Member
    εμενα προσωπικα αμρεσουν οι αρκετα μεγαλυτερη οχι πανω απο 13 χρονια παραδειγμα γιατι μαρεσει πολυ να με φροντιζει ο αντρας και να με εχει σαν μωρουδιτσα του λολ

Junior Member
    0-6 χρόνια διαφορά είναι μια χαρά, ανεξάρτητα από το αν είναι μεγαλύτερος ο άντρας ή η γυναίκα
    6-12 χρόνια είναι οκ αν είναι μεγαλύτερος ο άντρας
    12-16 χρόνια κάτι πάει κι έρχεται αν ταιριάζουν οι χαρακτήρες
    16 χρόνια και πάνω δυσκολεύουν τα πράγματα αλλά τίποτα δεν αποκλείεται

Senior Member
    ΠIΣTEYΩ ΠΩΣ KAI TA 12 XPONIA EINAI ΠAPA ΠOΛΛA.ΓIA ΠEPIΣΣOTEPA ΔEN TO ΣYZHTAΩ. KAI AYTO ME TO ΔEΔOMENO ΠΩΣ O ANTPAΣ EINAI MEΓAΛYTEPOΣ. OTAN EINAI H ΓYNAIKA TOΣO ΠIO MEΓAΛH TO ΘEΩPΩ ΔEΔOMENH AΠOTYXIA KAI IΣΩΣ ENAΣ ΨYXIATPOΣ ΘA MΠOPOYΣE NA EΞHΓHΣEI TO ΓIATI ΨAXNOYN TOΣO MIKPOYΣ

Junior Member
    Κατ\' αρχήν MANTHES μερικά πράγματα έρχονται χωρίς να τα ψάχνεις... εκεί που δεν το περιμένεις και χωρίς να τα κυνηγάς. :) Κι αυτά είναι τα πιο όμορφα τελικά.

Όσον αφορά τα 12 χρόνια διαφοράς... εξαρτάται και για τι ηλικίες μιλάμε.

Π.χ. αν αυτός είναι 25 κι αυτή 13... ε ναι υπάρχει πρόβλημα.
    Αν όμως αυτός είναι 45 κι αυτή 33 ίσως να μην είναι τόσο παράλογο.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast