Ποια ειναι η ιδανικη διαφορα ηλικιας? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Senior Member
    AN OMΩΣ EINAI AYTH 45 KAI O AΛΛOΣ 22? ΦANTAΣOY ENA ZEYΓAPI ΠOY H ΓYNAIKA ΘA EINAI 50XP KAI O ANTPAΣ 37. EINAI ENTEΛΩΣ AΛΛOKOTO
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Junior Member
    Μα γι\' αυτό ξεκαθάρισα ότι το να είναι η γυναίκα μεγαλύτερη από τον άντρα είναι νορμάλ για διαφορά μέχρι 5-6 χρόνων. Το να είναι 15 και 20 χρόνια μεγαλύτερη η γυναίκα ε, σίγουρα είναι παράλογο.

Junior Member
    Αν δεν εχει καποιος η καποια εμπειρια με μεγαλυτερο-μεγαλυτερη ειναι δυσκολο να καταλαβει καποια πραγματα. Μπορεις για παραδειγμα να εχεις αποψη για ενα τραγουδι χωρις να το εχεις ακουσει η για ενα εργο χωρις να το εχεις δει; Στη θεωρια ολα ευκολα ειναι.......

Senior Member
    EIXA ΣXEΣH ME MIA KOΠEΛA ΠOY HTAN 11 XPONIA MIKPOTEPH KAI EIXA TIΣ ENOXEΣ AN EINAI ΣΩΣTH MIA TETOIA ΣXEΣH. ΦANTAΣOY NA HTAN H KOΠEΛA MOY 11 H\' KAI ΠEPIΣΣOTEPA XPONIA MEΓAΛYTEPH. META ΘA MIΛOYΣAME ΓIA OIΔIΠOΔEIO ΣYMΠΛEΓMA
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Θα εκανα σχεση με μικροτερη και με μεγαλυτερη...δεν με νοιαζει η ηλικια αρκει να την επιθυμω ως αντρας και να με γεμιζει η επικοινωνια μαζι της.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αυτό που είπε ο keep.

Junior Member
    Στο συγκεκριμενο ζητημα κολλαει αυτο που λενε \"περι ορεξεως κολοκυθοπιτα\". Ολα τα αλλα περιττευουν.

Senior Member
    Ποιά είναι η γνώμη σας για διαφορά ηλικίας 40 γυναίκα 60 άντρας. Μια φίλη μου ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο άντρας πολύ ωραίος και ευκατάστατος.

Senior Member
    ΑΝ τον εχει γνωρισει καλα και δεν ειναι μια βιαστικη αποφαση, ειναι ερωτευμενη και δεν εχει αλλου ειδους κινητρα, περναει καλα και νομιζει οτι ταιριαζουν, γιατι οχι?
    δεν νομιζω οτι υπαρχουν στανταρ γι αυτο το θεμα...
    εχουμε δει πολλα αταιριαστα ζευγαρια σε θεωρητικα ταριαστες ηλικιες και το αντιθετο..

Senior Member
    Δεν υπάρχει αυτό το \"urban legend\" που λέει οτι ο χρυσός κανόνας διαφοράς μεταξύ άντρα και γυναίκα όπως τον είπε ο αριστοτέλης η ο newton, η ο θωμάς ο ακινάτης η η μητέρα τερέζα ξέρω γω είναι ότι η γυναίκα πρέπει να είναι τα μισά χρόνια του άντρα + 7? λολ κάτι που στέκει αφού βγάζει πολύ κοντινές ηλικές σε μικρές ηλικίες (π.χ. 18χρονος με 16χρονη), 6-7 χρόνια διαφορά σε παραγωγικές ηλικίες (π.χ. 28χρονος με 21χρονη) και μεγαλύτερες διαφορές σε μεγαλύτερες ηλικίες (π.χ. 70χρονος με...42χρονη λολ...not bad!) ακυρώνοντας τους 70ρηδες προνόγερους (μάλιστα προνο) που μέσω πλαγίων μεσων έχουν στην αγγαλιά τους αθώες 20χρονες ρωσιδούλες ουστ! :mad:

Δεν ξέρω αλλά μ\'αρέσει και μπορώ να πω ότι έχω εφαρμόσει και εγώ τον κανόνα με μεγάλη επιτυχία! Βέβαια είναι λίγο κουφάλας-και-ίσως-λίγο-φαλλοκράτης νόμος αφού υπονοεί ότι πρέπει να αλλάζει ο/η σύντροφος ανα κάποια χρόνια χιχι

Βέβαια υπάρχει και η ποιο σκληροπυρηνική εκδοχή του κανόνα γνωστή ως ο \"χρυσός κανόνας του κορκολή\" στην οποία η γυναίκα πρέπει μάλλον να έχει το 1/3 της ηλικίας του άντρα χωρίς \"+\" αλλά αυτό είναι μόνο για τους ποιο pedo-friendly αγαπησιάρηδες τύπους!

http://2.bp.blogspot.com/_S5jsjlIV2Z...0356ba4a8d.jpg

Senior Member
    Originally posted by Blue1
    Ποιά είναι η γνώμη σας για διαφορά ηλικίας 40 γυναίκα 60 άντρας
    Αν την ενδιαφερει πολυ το ευκαταστατος και δεν εχει προβλημα να φροντιζει εναν ηλικιωμενο τοτε καλα στεφανα στα παιδια

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Δεν υπάρχει αυτό το \"urban legend\" που λέει οτι ο χρυσός κανόνας διαφοράς μεταξύ άντρα και γυναίκα όπως τον είπε ο αριστοτέλης η ο newton, η ο θωμάς ο ακινάτης η η μητέρα τερέζα ξέρω γω είναι ότι η γυναίκα πρέπει να είναι τα μισά χρόνια του άντρα + 7? λολ κάτι που στέκει αφού βγάζει πολύ κοντινές ηλικές σε μικρές ηλικίες (π.χ. 18χρονος με 16χρονη), 6-7 χρόνια διαφορά σε παραγωγικές ηλικίες (π.χ. 28χρονος με 21χρονη) και μεγαλύτερες διαφορές σε μεγαλύτερες ηλικίες (π.χ. 70χρονος με...42χρονη λολ...not bad!) ακυρώνοντας τους 70ρηδες προνόγερους (μάλιστα προνο) που μέσω πλαγίων μεσων έχουν στην αγγαλιά τους αθώες 20χρονες ρωσιδούλες ουστ! :mad:

Δεν ξέρω αλλά μ\'αρέσει και μπορώ να πω ότι έχω εφαρμόσει και εγώ τον κανόνα με μεγάλη επιτυχία! Βέβαια είναι λίγο κουφάλας-και-ίσως-λίγο-φαλλοκράτης νόμος αφού υπονοεί ότι πρέπει να αλλάζει ο/η σύντροφος ανα κάποια χρόνια χιχι

Βέβαια υπάρχει και η ποιο σκληροπυρηνική εκδοχή του κανόνα γνωστή ως ο \"χρυσός κανόνας του κορκολή\" στην οποία η γυναίκα πρέπει μάλλον να έχει το 1/3 της ηλικίας του άντρα χωρίς \"+\" αλλά αυτό είναι μόνο για τους ποιο pedo-friendly αγαπησιάρηδες τύπους!

http://2.bp.blogspot.com/_S5jsjlIV2Z...0356ba4a8d.jpg
    χαχαχαχα:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Και μενα ο αντρας μου ειναι αρκετα μεγαλυτερος μου και ειμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευτυχισμενη ΠΛΑΙ του. Ειχα σχεσεις και με συνομηλικους αλλα το πληρες χαος. Αααααα, και ενας αντρας στα 60 του ειναι νεοτατος τη σημερον ημερα. Το βλεπω στον πατερα μου.

Page 3 of 3 FirstFirst 123