Results 1 to 15 of 213
Thread: gay
-
16-01-2010, 16:19 #1
gay
Διάβασα το θέμα που πλακωθήκατε (θα μου πείτε, ποιο από όλα :P) και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. κάποιοι όταν βρίζουν κάποιον τον αποκαλούν γκέι ή αδερφή ή πούστρα και άλλα τέτοια χαριτωμένα (αλλά με ίδια σημασία). γιατί? αν είσαι όντως γκέι γιατί να ενοχληθείς? είναι σαν εγώ να ακούω μέταλ και κάποιος να με αποκαλέσει μεταλού. αν δεν είσαι γκέι, και πάλι γιατί να θεωρηθεί αυτό βρισιά? και γενικά, γιατί οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι κάτι που το χρησιμοποιούμε με υποτιμητικό τρόπο? άι ντοντ γκετ ιτ.
ελπίζω να μην πλακωθούν όλοι με όλους και σε αυτό το θέμα.
- 16-01-2010, 16:23 #2
Claire ...προκειται απλως για το παιχνιδι χτυπω τον αλλο στο πιο αδυνατο σημειο...ωστε να το πειραξω οσο μπορω σε μια αντιπαραθεση τετοιας μορφης.
Ο ανδρισμος-σεξουαλικες προτιμησεις ειναι ενα ευαισθητο σημειο για πολλους.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-01-2010, 16:26 #3
κλασικα εικονογραφημενα τι να αναλυσουμε???
:cool:
γιατι πολυ απλα ενας σεξιστης η σεξιστρια,
θεωρει οτι ειναι μειωτικο (παρα πολυ μαλιστα)
εαν ενας επιβητορας σταματαει να εχει αυτο το ρολο στη ζωη του.
Θεωρειται ολοκληρωτικα κατεστραμενος.
Προσεξε το αυτο,
γιατι η \"βρισια\"αφορα αντρες και οχι γυναικες.
Πχ το να πεις την λεξη λεσβια, δεν ειναι βρισια....
16-01-2010, 16:27 #4
Originally posted by claire
Παντως πιστευω οτι ποναει οταν αφηνεις υποννοουμενα για καποιον δημοσιως πως ειναι ενω δεν ισχυει κατι τετοιο. Αν πω τον κιπ γκει με ενα τροπο που να δειχνει πως ξερω κατι και ας μην ξερω τιποτα θα τον πειραξει γιατι εσυ και πολλοι αλλοι θα αρχισουν να αναρωτιουνται.
Αν το εχει δηλωσει δημοσια ειναι μια αλλη ιστορια. Εγω παντως γενικα αναφερομαι μονο σε οτι λεγεται δημοσιωςΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
16-01-2010, 16:27 #5
μια πιο προσεκτικη ματια,
θα παρατηρουσε οτι καποιος που προσπαθει να μειωσει σε τετοιο επιπεδο,
ειναι ανασφαλης σε τετοια ζητηματα,
για διαφορετικους λογους αν ειναι γυναικα και για αλλους αν ειναι αντρας.
Ειναι γνωστο ποιοι εδω μεσα εχουν τετοιες αντιληψεις.
16-01-2010, 16:33 #6
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
[
Παντως πιστευω οτι ποναει οταν αφηνεις υποννοουμενα για καποιον δημοσιως πως ειναι ενω δεν ισχυει κατι τετοιο. Αν πω τον κιπ γκει με ενα τροπο που να δειχνει πως ξερω κατι και ας μην ξερω τιποτα θα τον πειραξει γιατι εσυ και πολλοι αλλοι θα αρχισουν να αναρωτιουνται.
Αν το εχει δηλωσει δημοσια ειναι μια αλλη ιστορια. Εγω παντως γενικα αναφερομαι μονο σε οτι λεγεται δημοσιως
16-01-2010, 16:34 #7
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Εγω παντως γενικα αναφερομαι μονο σε οτι λεγεται δημοσιως
μειωνεις τον αλλον δηλαδη,
μονο αν το εχει αναφερει δημοσιως....
Interesting....
:cool:
16-01-2010, 16:35 #8
Originally posted by krino
μια πιο προσεκτικη ματια,
θα παρατηρουσε οτι καποιος που προσπαθει να μειωσει σε τετοιο επιπεδο,
ειναι ανασφαλης σε τετοια ζητηματα,
για διαφορετικους λογους αν ειναι γυναικα και για αλλους αν ειναι αντρας.
16-01-2010, 16:37 #9
claire και να μην εχει δοση αληθειας ενα υποννοουμενο, μονο και μονο οτι θα το σκεφτεις οτι μπορει να ισχυει εσυ, η Θεοφανια, η σοφια τοτε τον αλλον θα τον πειραξει.
Φυσικα και δεν μειωνω τον αλλο αν τον πω γκει ενω ειναι. Αφου ειναι επιλογη του να πηγαινει με αντρες θα πρεπει να χαιρεται που τον αποκαλω ετσι γιατι αν ντρεπεται τοτε ξερει πως εχει καποιο σοβαρο προβλημαΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
16-01-2010, 16:41 #10
Πολλές βρισιές έχουν να κάνουν με σεξουαλικότητα η τα γεννητικά όργανα γιατί για αιώνες θεωρούνταν (και θεωρούνται σε μερικά μέρη αλλά πιστεύω και στους δτυικοποιημένους) αηδιαστακά κακά (και αμαρτωλά?) πράγματα του σατανά και του κακού. Ας πούμε αν το σκεφτείς κάνει εντύπωση το να αποκαλείς τον άλλο μ*υνί. Είναι κουφό αν σκεφτεί κάποιος ότι όλλοι βγαίνουμε από αυτό ενώ οι άντρες αφού βγούνε προσπαθούνε να ξαναμπούνε για το υπόλοιπο της ζωής τους (όπως έλεγε και ο φοβερός ψυχολόγος steven pinker). Ποιο πολύ θα έπρεπε να θεωρείται ιερό δηλαδή παρα βρώμικο. (όπως και θεωρούταν μάλλον σε κάποιες προιστορικές και αρχαίες κουλτούρες) H εξήγηση είναι εν μέρη θρησκευτική και εν μέρη σχετική με την υγιεινή του συγκεκριμένου σημείου κατα τους προηγούμενους αιώνες (δεν υπήρχαν πολλά σαπούνια και αντιμυκητιακά τότε) Αυτές οι απόψεις είναι ακόμα ριζωμένες ακόμα και σήμερα στην κουλτούρα μας γι\'αυτό και πειράζουν, γιατί το να αποκαλέσεις τον άλλο έτσι αυτόματα ο εγκέφαλος του αυτόματα συγκρίνει με το \"στανταρ\" που έχει υπερ-μάθει από μικρή ηλικία και ταράσεται (γιατί δεν συμπίπτει με τα \"πρέπει\" και τα \"σωστά\"). Αυτή η στιγμιαία αντιλαμβανόμενη απόκλιση μεταξύ του \"πρέπει\" και του \"κακού\" δημιουργεί το συναίσθημα της οργής που είναι μια βάση (όπως και όλα τα συναισθήματα) να \"διορθωθεί\" αυτή η απόκλιση (π.χ. με επίθεση στο άτομο που την δημιούργησε)
16-01-2010, 16:42 #11
πετράν, αγαπώ steven pinker!!!!!
και ωραία ανάλυση....
16-01-2010, 16:43 #12
Το ιδιο για μένα είναι Κρίνο.Αν κάποιος το δηλώσει είναι διαφορετικό απο το αφήνεις υπονοούμενα η να τον προσφωνείς.οπως να χτυπας γενικότερα κάποιον εκεί που πονάει.Για παράδειγμα ο άνδρας μου είναι κοντός, εχουμε μαλώσει πολλές φορές ποτέ δεν του είπα για την εμφάνιση ή για τι μπόϊ του σε αντίθεση με τον ίδιο που με μείωσε σαν γυναίκα και άνθρωπο.Μπορούσα να του πω αλλα οχι όμως αυτό που ο ιδιος δεν διάλεξε αλλά του το έδωσε η φύση.Οταν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος με υποτίμησε και μου πέταξε τα μείον μου σε ότι αφορά την εμφάνιση, χεχε και χαχα θα το πω πια, με στενοχώρια ειλικρινά τον παρέπεμψα στον καθρέφτη ,για να δεί τον εαυτό του χωρίς να του πω αυτά που σκεφτόμουν και αυτό γιατί έπρεπε να μάθει να σέβεται και να εκτιμά ΄για αυτό που είχε.Πρώτα λοιπόν να κοιτάμε την καμπούρα μας και να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε και πετάξουμε κακία με σκοπό να βάλουμε το μαχαίρι ποιο βαθιά στην πληγή του άλλου
16-01-2010, 16:44 #13
Κοιταξτε εμενα θα με πειραζε ο ορος γκευ εαν μειωνε εστω και κατα 0,00000000001% την πιθανοτητα να βρω καποιο ταιρι...και φυσικα λογω ευθιξιας,γιατι ο αλλος κατα 99,99% παει να με προσβαλλει λεγοντας κατι τετοιο.
Τεσπα claire ναι δεν ειμαστε ανοιχτομυαλοι σαν κοινωνια,ουτε εγω μπορω να πω για μενα οτι ειμαι ιδιαιτερα ανοιχτομυαλος σε αυτο το θεμα...ετσι μεγαλωσα αλλα προσπαθω να το δω ως εχει το θεμα.
Η πραγματικοτητα στην Ελλαδα ειναι σε αυτον τον τομεα ειμαστε ντιπ γκαου.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-01-2010, 17:29 #14
Διάβασα το θέμα που πλακωθήκατε (θα μου πείτε, ποιο από όλα :P) και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. κάποιοι όταν βρίζουν κάποιον τον αποκαλούν γκέι ή αδερφή ή πούστρα και άλλα τέτοια χαριτωμένα (αλλά με ίδια σημασία). γιατί? αν είσαι όντως γκέι γιατί να ενοχληθείς? είναι σαν εγώ να ακούω μέταλ και κάποιος να με αποκαλέσει μεταλού. αν δεν είσαι γκέι, και πάλι γιατί να θεωρηθεί αυτό βρισιά? και γενικά, γιατί οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι κάτι που το χρησιμοποιούμε με υποτιμητικό τρόπο? άι ντοντ γκετ ιτ.
οταν καποιος ομοφ. δεν εχει αποδεχθει αυτο που ειναι, και δεν θελει και να το καταλαβαινουν οι αλλοι γι αυτον τον λογο (πολυ κατανοητο βεβαια, γιατι δεν ειναι ευκολο για τον καθενα να ζει κοντρα στις κοινωνικες νορμες)
αναγκαζεται να μην ζει οπως θελει, δηλαδη με τους συντροφους που πραγματικα θα ηθελε, ειτε γιατι δεν τολμαει ο ιδιος, ειτε γιατι δεν ειναι αρκετα επιθυμητο.
συγκεντρωνει ενα τεραστιο φορτιο αρνητισμου απο την μη ικανοποιηση του, απο τη μη αποδοχη του απο την κοινωνια, απο την ανικανοποιητη ζωη του τελικα,
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, αντι να προσπαθησει να τα λυσει γιατι ειναι δικα του προβληματα, αποφασιζει να τα διαχειριστει βγαζοντας μια ατελειωτη κακια και επιθεση και γενικη αλλα και ειδικοτερα σε γυναικες που τυχαινει να εχουν με μεγαλη ευκολια οτι ο ιδιος επιθυμει αλλα δεν μπορει η δεν τολμαει να εχει: εναν ωραιο αντρα σαν ερωτικο συντροφο...
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, τετοιου ειδους χαρακτηρισμοι ειναι δηλωτικοι της καταστασης που βρισκεται το ανικανοποιητο και πολλαπλα επιτιθεμενο υποκειμενο .
αφενος θελει να το τιμωρησει για την απροκλητη επιθετικη του συμπεριφορα (να τον μειωσει δηλαδη σε κατι που και ο ιδιος δεν θαθελε να του συμβαινει και γι αυτο λυσσαει),
αλλα και να του υποδειξει ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα που εχει να λυσει αντι να επιτιθεται σε οποια θεωρει οτι παιρνει την ικανοποιηση που αυτος στερειται...
16-01-2010, 17:38 #15
Originally posted by Remedy
οταν καποιος ομοφ. δεν εχει αποδεχθει αυτο που ειναι, και δεν θελει και να το καταλαβαινουν οι αλλοι γι αυτον τον λογο (πολυ κατανοητο βεβαια, γιατι δεν ειναι ευκολο για τον καθενα να ζει κοντρα στις κοινωνικες νορμες)
αναγκαζεται να μην ζει οπως θελει, δηλαδη με τους συντροφους που πραγματικα θα ηθελε, ειτε γιατι δεν τολμαει ο ιδιος, ειτε γιατι δεν ειναι αρκετα επιθυμητο.
συγκεντρωνει ενα τεραστιο φορτιο αρνητισμου απο την μη ικανοποιηση του, απο τη μη αποδοχη του απο την κοινωνια, απο την ανικανοποιητη ζωη του τελικα,
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, αντι να προσπαθησει να τα λυσει γιατι ειναι δικα του προβληματα, αποφασιζει να τα διαχειριστει βγαζοντας μια ατελειωτη κακια και επιθεση και γενικη αλλα και ειδικοτερα σε γυναικες που τυχαινει να εχουν με μεγαλη ευκολια οτι ο ιδιος επιθυμει αλλα δεν μπορει η δεν τολμαει να εχει: εναν ωραιο αντρα σαν ερωτικο συντροφο...
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, τετοιου ειδους χαρακτηρισμοι ειναι δηλωτικοι της καταστασης που βρισκεται το ανικανοποιητο και πολλαπλα επιτιθεμενο υποκειμενο .
αφενος θελει να το τιμωρησει για την απροκλητη επιθετικη του συμπεριφορα (να τον μειωσει δηλαδη σε κατι που και ο ιδιος δεν θαθελε να του συμβαινει και γι αυτο λυσσαει),
αλλα και να του υποδειξει ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα που εχει να λυσει αντι να επιτιθεται σε οποια θεωρει οτι παιρνει την ικανοποιηση που αυτος στερειται...
Εντάξει δεκτόν. Αλλά προσωπικά δεν είμαι ομοφυλόφιλος, καμία σχέση αν εννοείς εμένα. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το δηλώσω άλλωστε ξέρω ότι αυτό το φορουμ έχει γενικά πολύ ανοιχτόμυαλα άτομα. Την κακία την έβγαλα πάνω σου γιατί σε θεωρώ έτσι εγώ. Γιατί απεχθάνομαι χαρακτήρες σαν και εσένα. Δεν είχε να κάνει με το σχόλιο σου αλλά με την ευρύτερη συμεπριφορά σου και όπως αυτή φαίνεται σε εμένα. Δεν κατάλαβα που τρελάθηκες? Αυτή είναι η άποψη μου. Get over it
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή