άλλο ένα καινούριο ξεκίνημα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Junior Member
    Καλη μου Αγγελικη σκεψου απλα οτι εχεις ηδη χασει γυρω στα 7 κιλα. Αν αυτο δεν ειναι μια πολυ καλη αρχη τοτε τι ειναι? Πολλες φορες υπαρχουν πισωγυρισματα σε ολα τα πραγματα που μας συμβαινουν στη ζωη ποσο μαλλον στην απωλεια βαρους. Εχεις ηδη κερδισει μια σημαντικη μαχη! Προσπαθησε να αντλησεις κουραγιο απο αυτο για να συνεχισεις κ δες το σφαιρικα το θεμα. Δηλαδη απο τον μαιο του 2009 μεχρι τον σεμπτεμβριο του 2010 το αποτελεσμα ηταν η πολυποθητη απωλεια παρα τις οποιες ατυχιες κ απογοητευσεις. Μην σκεφτεσαι οτι θα μπορουσε να ειναι κ καλυτερα σκεψου απλως οτι υπηρξε μια σημαντικη προοδος. Δωσε στον εαυτο σου χρονο να συνηθισει τις αλλαγες.. Εγω εκανα 6 ολοκληρα χρονια να χασω τα 20 κιλα που με ταλαιπωρουσαν και αυτο γιατι ανακαλυψα οτι τα χρονοδιαγραμματα του στυλ ''μεχρι το τελος του μηνα πρεπει να εχω χασει 4 κιλα'' με αγχωναν κ με πηγαιναν πισω. Καθε χρονια που περναγε εκανα μια μικρη αποτιμιση κ ακομη κ αν η απωλεια ηταν μονο 4-5 κιλα μεσα σε ολοκληρο το ετος χαιρομουν γιατι ειχα παει ενα βημα παρακατω κ ειχα προσαρμοστει στις μικρες αλλαγες της διατροφης μου. Επαιρνα ετσι θαρρος να κανω ακομη περισσοτερες!

Junior Member
    Aggeliki......ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.....ΗΜΟΥΝ 121 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ 57.......ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΛΗΣΗ..........
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ............ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ........ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.........

ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???????????????????? ΕΧΩ ΘΕΜΑ.........................uzzled:

Junior Member
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Πάντα θαυμάζω ανθρώπους όπως εσύ! πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?

Πόσο χρόνο σου πήρε? και γενικά πως απέφευγες τις ατασθαλίες? τι έκανες όταν σου έμπαινε κάτι ''επιβλαβές'' στο μυαλό να φας? Τι έτρωγες όταν έβγαινες έξω πχ σε ένα ταβερνάκι ή ένα εστιατόριο?

σε βομβάρδισα με ερωτήσεις!

σήμερα μετά από τα τόσα κιλά που έχεις χάσει πως αντιμετώπισες το σώμα σου ώστε να μην ''κρέμεται''? ας πούμε εγώ έχω δίπλες στη κοιλιά. χάνοντας τα κιλά φοβάμαι πως θα κρεμάσει η περιοχή αν και οι γονείς μου μου λένε πως είμαι νέα ακόμη και το δέρμα είναι πολύ σφριγηλό..

Page 2 of 2 FirstFirst 12