Αναβολη-Ακυρωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Senior Member
    Originally posted by lesing
    Ειμαι η θεά της αναβολης. Συνεχως αναβαλλω.Σημερα ειχα ραντεβου με διαιτολογο.Το ακυρωσα για αυριο.Τελευταια στιγμη βαρεθηκα.Επισης ειχα πει να παω γυμναστηριο.Δεν το βλεπω.Δεν ειναι οτι δεν με πειραζει που δεν παω ισα-ισα στενοχωριεμαι.Τωρα θα μου πειτε αφου στενοχωριεσαι γιατι δεν πας? Ελα ντε! Ειναι κ αλλοι-ες σαν εμενα η ειμαι η μονη? κ αν ειναι τι τρυκ κανετε κ πατε τελικα?Τι λετε στον εαυτο σας?Τι σκεφτεστε?
    αχ ετσι και εγω ωρες ωρες βαριεμαι τοσο πολυ να παω γυμανστηριο ..
    αλλα σκεφτομαι πως αν δεν παω μια μερα μπορει να με παρει απο κατω οπως με την διατροφη.. ετσι φοραω την φορμα μου γεμιζω το Mp3 με τραγουδια σε εντονο ρυθμο.. μολις παω στο γυμανστηριο με ρωταει ο γυμναστης τι εγινε βαριεσαι καλε?? ( σκεψου με τι κατεβασμενα μουτρα παω ..χαχα ) ανεβαινω στο ελλειπτικο .. πωωω λεω.. ποιος βγαζει μιση ωρα τωρα δεν μπορω και αρχιζω και του γκρινιαζω χαχαχ αλλα οκ μετα το 5' βρισκω το ρυθμο μου και δεν καταλαβαινω πως περναει η ωρα..

μεταξυ μας αυτο που με κανει να θελω να πηγαινω αν και κουρασμενη .. ειναι γιατι εχω βαλει στο ματι ενα γκομενακι .. ( οχι απο το γυμανστηριο ) και θελω τωρα που θα κρυωει λιγο ο καιρος να κανω εμφανιση με τζιν φουστιτσα κοντη.... σκουρο καλσον... γοβες .. σακακι και ωραιο φουλαρι... και θελω που λετε να τον κανω να πεσει στα πατωματα...

οποτε βουρρρ στο γυμναστηριο να χασουμε κανενα ποντο ( και λεω ποντους γιατι ρε γμτ την ζυγαρια δεν την βλεπω να κουνιεται.. αλλα απο ποντους κατι κανω)

Senior Member
    ποπο λεσινγκ.. κερδιζεις βραβειο!! :smilegrin:

lesing είσαι μοναδική!!!!!!!!!

Μπορεί να αναβάλλεις τους διαιτολόγους, αλλά τουλάχιστον το κάνεις με χιούμορ. Αντε καλέ, οταν θα είσαι ετοιμη θα πας. Εγώ πάντως θα περιμένω τις συμβουλές

Originally posted by NADINE
    Σου/σας έχει περάσει από το νου η σκέψη πως ίσως η πλευρά μας, που φοβάται την αλλαγή,σαμποτάρει κάθε εγχείρημα προς αυτήν την κατεύθυνση;
    Πως ο φόβος του αγνώστου,του μη βολικού,μας κάνει να φροντίζουμε να παραμένουμε "ασφαλείς" στα γνώριμα,όσο οδυνηρά κι αν είναι;
    Μήπως τα επόμενα βήματα που η ζωή μας θα βαδίσει μας τρομάζουν πολύ περισσότερο από όσα ήδη διανύουμε;

Σας προσκαλώ να σκεφτείτε τι θα άλλαζε στο σενάριο που θα είχατε απαλλαγεί από το επιπλέον βάρος.
    Θα εκπλαγείτε σε διαπιστώσεις πως οι συνέπειες δε φαντάζουν αποκλειστικά θετικές!
    Για κάποιο λόγο διατηρούμε τα κιλά τόσα χρόνια...Ας τον συνειδητοποιήσουμε
    μήπως βρούμε έτσι τα εφόδια να τον αντιμετωπίσουμε...Δεν είναι πάντως αυτονόητο
    το ότι θέλουμε ν'απαλλαγούμε από τα κιλά,καθώς αυτό πιθανόν να συνεπάγεται άλλα,
    που προτιμούμε να μη χρειαστεί να διαχειριστούμε...Σκεφτείτε το λιγάκι...
    Nadine μου, ποσο δικιο εχεις!!! το εχω σκεφτει κ το εχω διαπιστωσει πολλες φορες να μου συμβαινει. βεβαια δε μιλαω για το θεμα των κιλων, δεν εχω υπερβαρος, μαλλον ελλιπες ειναι αλλα τεσπα. παντως αυτος ο φοβος του αγνωστου, το βολεμα στα γνωριμα σου βαζουν τρελη παγιδα. ποσες φορες εχω αναβαλει ραντεβου με γκομενακι (που ενδιαφερεται για την παρτη μου ) γιατι σκεφτομαι οτι θα αρχισει να μου ζηταει να βγαινουμε, να κανουμε πραγματα μαζι, να καταλαβει τον προσωπικο μου χωρο κτλ κτλ κ μετα αν στραβωσει κι αν κι αν κι αν...ποσες φορες λοιπον δεν αρνηθηκα προσκλησεις για παρτυ κ εξοδους γιατι δεν ηξερα τι μελλει γενεσθαι...ε, μ αυτα κ μ αυτα εχω χασει στιγμες απο τη ζωη μου! ακομα κ οταν υπεφερα απο βουλιμια (με εμετους-σορρυ κιολας) δε σταματουσα αυτη τη διαδικασια γιατι σκεφτομουν κι αν πεινασω?, κι αν παχυνω με κανονικη διατροφη?, κι αν δεν εχω τιποτα να κανω το βραδυ? κ συνεχιζα τις π@π@ριες γιατι αυτο ηξερα, θα φαω, θα απολαυσω, δε θα παρω βαρος(ενδεχομενως να χασω κιολας!), θα γεμισω τις ωρες μου, το συναισθηματικο κενο...ακου μαλακεια στον εγκεφαλο!!!!

Senior Member
    σημερα λεω αναβαλω τη γυμναστικη γιατι νομιζω 40 λεπτα περπατημα ειναι οκ!!ε?ε??

Senior Member
    [quote]Originally posted by zwhtsa
    [i]Originally

μεταξυ μας αυτο που με κανει να θελω να πηγαινω αν και κουρασμενη .. ειναι γιατι εχω βαλει στο ματι ενα γκομενακι .. ( οχι απο το γυμανστηριο ) και θελω τωρα που θα κρυωει λιγο ο καιρος να κανω εμφανιση με τζιν φουστιτσα κοντη.... σκουρο καλσον... γοβες .. σακακι και ωραιο φουλαρι... και θελω που λετε να τον κανω να πεσει στα πατωματα...

οποτε βουρρρ στο γυμναστηριο να χασουμε κανενα ποντο ( και λεω ποντους γιατι ρε γμτ την ζυγαρια δεν την βλεπω να κουνιεται.. αλλα απο ποντους κατι κανω)
    Now u r talking!Αυτο μαλιστα!Ειναι κινητρο!!

Senior Member
    Λοιπον ΚΛΙΚ αγαπη μου δεν εχασα τα σκηπτρα.Α!Και μετα:Μηπως μωρε να παω σε αντρα διαιτολογο να ειναι νοστιμουλης να εχω κ κινητρο παραπανω?Τωρα κανω μια αφιερωση στο μυαλο μου;Σου σφυριζωωω...για να βγεις σου σφυριζω...και γλυκομουρμουριζω το δικο μας σκοπο...τουρουτουρουρου..
    αααααααααααααχαχαχαχαχαχα χαχαχαχχχαχα
    εισαι Θ Ε Α !!!!! τελος!!!!
    οχι θεα αναβλητικοτητας, θεα σκετο!!:spin:

Senior Member
    α να σου πω, πηγαινε στο αλλο τοπικ σου που κατι σε ρωταω απο χτες.

compulsive overeating

Senior Member
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΥΧΑΡΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ -ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣΓΙΑ 12 ΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ:ΟΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ-ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΤΕΓΤΟΣ Κ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ.ΜΕ ΣΤΡΩΝΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΥΓΙΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ:ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ-ΑΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ-ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΡΓΑ ΧΤΕΣ. ΩΡΑ 3: ΦΑΓΗΤΟ.ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΩΣΤΕ 1ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΑΡΓΑ 2ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    3.30-5.30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ (ΨΥΓΕΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ) 5.30 ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΡΕΤΣΙΝΓΚ Κ BARRE A TER(AΣΚΗΣΕΙΣ ΜΠΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ) 6.30 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΟΡΟΥ ΣΕ ΣΤΥΛΟ 7.30 ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 8 ΔΕΙΠΝΟ (ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΩΜΙΟΥ)ΒΡΑΔΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ)ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.ΣΥΝΟΔ� �ΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΨΥΓΕΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ,ΤΗΛΕΦ.ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ DELIVERY
    ΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΤΡΑ ΒΟΝUS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ

Senior Member
    Λοιπον νεα απο τη διαιτολογο:Στις 12.30 την πηρα κ το ακυρωσα!Οταν λεω εγω οτι ειμαι η θεα! Οι λογοι:Χτες το βραδυ επιστρεφοντας στο σπιτι μου απο ενα στενο που δεν ειχα ξαναπαει βλεπω μια ταμπελα διαιτολογου 5λ.απο εκει που μενω!Λεω:Που να τρεχω τωρα στην αλλη ειναι μακρυα.σ αυτην θα παω!σημειωνω το τηλ.Την περνω σημερα μιλαμε κ της λεω πως θα της τηλ.για ραντεβου οταν γυρισω απο ενα ταξιδι.Μπουρδες.Μετα πηρα την αλλη που ειχα το ραντεβου κ της το ακυρωσα λεγοντας οτι δεν προλαβαινω μπουρδες κ θα επικοινωνησουμε παλι.Μετα ειπα ας παω λοιπον στη γυναικα της διπλανης πορτας! και μετα:Μωρε η αλλη ομως μου φανηκε πιο φιλικη!
    Λοιπον ΚΛΙΚ αγαπη μου δεν εχασα τα σκηπτρα.Α!Και μετα:Μηπως μωρε να παω σε αντρα διαιτολογο να ειναι νοστιμουλης να εχω κ κινητρο παραπανω?Τωρα κανω μια αφιερωση στο μυαλο μου;Σου σφυριζωωω...για να βγεις σου σφυριζω...και γλυκομουρμουριζω το δικο μας σκοπο...τουρουτουρουρου..
    χαχαχαχαχχαα δε παιζεσαι λεμε, σε αντρα βεβαια, θα ντρεπεσαι λογικα παραπανω

Senior Member
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΥΧΑΡΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ -ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣΓΙΑ 12 ΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ:ΟΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ-ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΤΕΓΤΟΣ Κ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ.ΜΕ ΣΤΡΩΝΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΥΓΙΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ:ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ-ΑΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ-ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΡΓΑ ΧΤΕΣ. ΩΡΑ 3: ΦΑΓΗΤΟ.ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΩΣΤΕ 1ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΑΡΓΑ 2ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    3.30-5.30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ (ΨΥΓΕΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ) 5.30 ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΡΕΤΣΙΝΓΚ Κ BARRE A TER(AΣΚΗΣΕΙΣ ΜΠΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ) 6.30 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΟΡΟΥ ΣΕ ΣΤΥΛΟ 7.30 ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 8 ΔΕΙΠΝΟ (ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΩΜΙΟΥ)ΒΡΑΔΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ)ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.ΣΥΝΟΔ� �ΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΨΥΓΕΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ,ΤΗΛΕΦ.ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ DELIVERY
    κ κοριτσι με γαλλικα! barre a ter κ με πιανο lessing? καλα εχω λυθειιιιιιιιιιιιιι
    θελω κ γω τετοιο γυμναστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    σκεψου ομως να τον ειχες αντρα, θα τον διαολοστελνες χαχαχαχαχ

Senior Member

Αυτός ο χροός σε στύλο ήταν όλα τα λεφτά!
    Εγώ λέω να τον κρατάς τον εύχαρη γυμναστή-διαιτολόγο
    και πέραν του 12ωρου(ή έστω τον βοηθό του αν είναι ωραιότερος)
    για ολονύχτια σεξάσκηση όλων των στάσεων κάμα σούτρα για καλύτερα αποτελέσματα!
    Όταν ξυπνάς δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου να φτάσεις μέχρι την κουζίνα!
    Ποιό φαϊ κι αηδίες...Κοστίζει κάτι παραπάνω η ολοήμερη απασχόληση,αλλά το αξίζεις!
    Καλή σου επιτυχία και θεαματικά αποτελέσματα!

http://www.youtube.com/watch?v=Kf8oZ...eature=related

Εδώ διάλεξαν αφροαμερικάνο προπονητή...Όλο και κάποιος σοβαρός λόγος θα υπάρχει!

Senior Member
    Καλημερα παιδες,
    Ειμαι νεο μελος και ειπα να αρχισω στραβα τη συγγραφη απο το πλεον ακαταλληλοτερο θεμα... την αναβολη.. Κατα τη γνωμη μου η αναβολη δε συμβαινει τυχαια.. Η στασιμοτητα ειναι συνηθως δικοι μας μηχανισμοι αμυνας και αυτοσαμποταζ.. Μηπως λοιπον πριν ξανακλεισεις ραντεβου ή βαλεις καποιο πλανο που εχει και την παραμικρη υποψια να σε μετακινησει απο το βαρος σου, να κατσεις και να σκεφτεις σε τί πραγματικά σε εξυπηρετεί αυτό το βάρος?? Γιατι η λογική λεει οτι για να διατηρουμε μια κατασταση, κατι θετικο παιρνουμε απο αυτη. Η αναβολη-ακυρωση δεν ειναι κατι μεμπτο!!! Χεσε και τον αλλο που σε περιμενει να πας ή εχει υπολογισει στα λεφτα σου!! Το θεμα ειναι να βρεις τι σε εχει καθηλωσει σε αυτη την κατασταση..Θα ειναι και το πρωτο βημα για την αλλαγη σου γιατι μετα θα βρεις εναλλακτικες για να καθυσηχασεις τους φοβους σου.. Οι αλλαγες τρομαζουν, ειδικα οταν μιλαμε για ατομα με ΔΠΤ..
    Sorry αν δεν συγρονιστηκα με το χαρουμενο υφος αλλα μιλαω εκ πειρας και ξερω τι εκρυβα εγω πισω απο ενα τετοιο γελακι. Ευχομαι ειλικρινα να λες μαλ....ς και να εισαι εντελως διαφορετικη.
    Φιλια

Senior Member
    ΥΓ.. ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΣ...ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛ...Σ

Senior Member
    καλωσηρθες spaceride :starhit:
    θελεις να μας πεις λιγα λογια και για σενα?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast