ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ

:starhit:

Junior Member
    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΙΜΑΙ 96 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 167 ΥΨΟΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΤΕΒΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?

Senior Member
    Originally posted by tzina
    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΙΜΑΙ 96 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 167 ΥΨΟΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΤΕΒΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?
    Ψαξτο. Ο δακτύλιος ειναι μεν μια μέθοδος που έχει βοηθήσει πολλους, αλλά θελει μεγαλη προσοχη και πιστη τηρηση οδηγιων διατροφής κτλ κτλ. Καλο ειναι να συβουλευτεις εναν γιατρο πρωτα. Να σου παρει ιστορικο, να εντοπισει τις διατροφικες σου συνηθειες κτλ κτλ.
    Οσον αφορα το ταμείο σου καλυτερα να ρωτήσεις εκει.

Senior Member
    Το τι σκέφτεσαι μπορεί να απέχει παρασάγγας από το χειρουργείο που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ιατρικό και διατροφικό σου ιστορικό.Πρώτα βρίσκεις καλό χειρουργό που να ξέρει όλα τα χειρουργεία και εκείνος θα σε κατατοπίσει για τα περαιτέρω.Το τι καλύπτει το ταμείο σου,εκείνο θα στο πει όταν του προσδιορίσεις το είδος της επέμβασης.Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν πληρώνεις τίποτα.

Junior Member
    το ξερω αλιμονο μονο χειρουργος δεν ειμαι απκα με βαση το τι εχω διαβασει πιστευω οτι αυτο θα εκανε για μενα. απλα εχω κοθραστει να κανω προσπαθειες χωρις αποτελεσμα

Junior Member
    γεια σας!!!! ειναι η πρωτη μου φορα εδω.....

θελω να μαθω και εγω και εγω για ολες αυτες τις εγχειρησεις στο στομαχι. εχω σοβαρο προβλημα.
    κυριος ενδιαφερομαι για εγχειρησεις που γινονται σε δημοσια νοσομομεια...
    ειμαι απο θεσσαλονικη...